Şimdi Ara

Bimeks Çalışma Şartları Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Bimeks'e iş başvurusu yaptım yarı zamanlı... İş büyük ihtimal olacak gibi. Daha önce toplamda 3 ay süren stajlarım haricinde hizmet sektörü ile ilgili hiç bir tecrübem yok.Şimdiye kadar ticaretle uğraştım birinin yada bir firmaya bağlı olarak çalışmak nasıl birşey bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar(Özellikle Bimekste Çalışan Varsa daha mutlu olurum) çalışma koşulları nasıldır? Çalışanların birbirine davranışları ne şekildedir? Nasıl bir tutum içinde olmalıyım yani oradaki kıdem durumu ne şekilde müdür şef vs.. Şimdi bu konuda acemi olduğum için sıradan benim düzeyimde bir çalışanında emrini yada kaprsini çekmek istemiyorum. Bu konuda tecrübeli olanlar lütfen yardımcı olsun atıyorum orada benden daha tecrübeli 2 yıl çalışan ama benimle aynı düzeyde ve şartlarda olan birisi emir verebilir mi ? eğer verirse tutumum ne olmalı allah kahretsinki çalışmak zorundayım ve çok acemiyim bu konularda yaş 28.. Bu arada maaş durumu ve sigorta durumu nedir şimdiden teşekkürler.

• Öğrenci olduğunuzu düşünmüştüm yarı zamanlı diyince yalnız 28 yaşında olduğunuzu görünce eğitiminiz bitmiştir herhalde değil mi ?

Bence pek üstünüze çıkmaya çalışmazlar.
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Evet eğitimim biteli çok oldu dediğim gibi ticaretle uğraştım uzun zaman. ama şimdi bazı işlerim olduğu için yarı zamanlı çalışmam gerekiyor
  • Benim çok yakın bir kız arkadaşım İstanbulda okuyor ve tam 5 aydir yarı zamanlı bir iş bulamıyor.Ayrıca belli bir süre Oyuncak mağazasında çalışmış zamanında.Deli olacağım ben bile nasıl bulamıyor yav eksik olan ne :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.