Bildirim
Bimeksten Telefon Sipariş Verdim Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum o kod aslında roket fırlatma sisteminin kodları sakın bi yere girme doğru an gelince o kodu kullanacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Mustafa
Dostum o kod aslında roket fırlatma sisteminin kodları sakın bi yere girme doğru an gelince o kodu kullanacaksın
haftasonu bitsede... -
quote:
roketin üstünede seni koyarım hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: KediYiyenSatanistFare
quote:
roketin üstünede seni koyarım hocam
Ben hoca değilim ermişim arasında dağlar var
Bana ozelden verceksin.Bende telefonunu sana ulastircam
quote:
Orijinalden alıntı: Forumun Veledi
Bana ozelden verceksin.Bende telefonunu sana ulastircam
afedersinde o kadarda saf değilim o koddan adres değiştirebileceğini biliyorum -
Bimeks yurtiçi kargo ile gönderiyor. Kodu buradan sorgulathttp://www.yurticikargo.com/bilgi-servisleri/sayfalar/kargom-nerede.aspx -
quote:
Orijinalden alıntı: ayvacuk
Bimeks yurtiçi kargo ile gönderiyor. Kodu buradan sorgulathttp://www.yurticikargo.com/bilgi-servisleri/sayfalar/kargom-nerede.aspx
hocam sağolunda bulunamadı diyor ? -
keşke Türkiye'de ki bütün liseli ve ortaokullulara internet yasaklansa çok berbat esprileri var veled-i zinaların -
quote:
quote:
Bimeks yurtiçi kargo ile gönderiyor. Kodu buradan sorgulathttp://www.yurticikargo.com/bilgi-servisleri/sayfalar/kargom-nerede.aspx
hocam sağolunda bulunamadı diyor ?
Yeni sipariş verdiysen sisteme girilmemiştir belki yada farklı bir durumda olabilir bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 7 Mart 2015; 12:09:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopoll
keşke Türkiye'de ki bütün liseli ve ortaokullulara internet yasaklansa çok berbat esprileri var veled-i zinaların
haklısınız hocam hele şu haftasonu -
quote:
quote:
quote:
Yeni sipariş verdiysen sisteme girilmemiştir belki yada farklı bir durumda olabilir bilemiyorum.
quote:
quote:
quote:
Yeni sipariş verdiysen sisteme girilmemiştir belki yada farklı bir durumda olabilirim bilemiyorum.
evet dün akşam oldu haftasonu olduğu için girmmeişler olabilirler sağolun hocam
-
Rica ederim -
Sipariş detaylarında kargo bilgisi yok mu?
Lütfen liseli diye genellemeyelim bakın ben de liseliyim ama uslu uslu duruyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SONICMAN
Lütfen liseli diye genellemeyelim bakın ben de liseliyim ama uslu uslu duruyorum.
ben mağazaya gidip siparişi onlar verdiği için sipariş bilgilerini bana vermediler -
quote:
quote:
ben mağazaya gidip siparişi onlar verdiği için sipariş bilgilerini bana vermediler
Ben mesajı yazarken sorunuzun cevabı verilmiş sanırım. Neyse hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
genellemeyince trolemenin tadı çıkmıyor -
quote:
quote:
quote:
ben mağazaya gidip siparişi onlar verdiği için sipariş bilgilerini bana vermediler
Ben mesajı yazarken sorunuzun cevabı verilmiş sanırım. Neyse hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
teşekkür ederim
-
Benim suçum ne abi ama ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 243 nerenin kodu
- bozuk pasta yersek ne olur
- kıvanç tatlıtuğ boy
- sivaslılar nasıl olur
- 21 yaşında boy uzar mı
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X