Şimdi Ara

bin git miş!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmini masraf 1.000 lira. Biz cok zenginiz o yüzden sanayiye gidip yaptırmıyoruz. Siz alın siz nasiplenin. Bir dua etseniz yeter. 37 ye mal edip 43 e hemen satarsınız. Tabi yerseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Tahmini masraf 1.000 lira. Biz cok zenginiz o yüzden sanayiye gidip yaptırmıyoruz. Siz alın siz nasiplenin. Bir dua etseniz yeter. 37 ye mal edip 43 e hemen satarsınız. Tabi yerseniz.
    Binip gidemedi
  • Yarısını kendisi toplamış zaten fiyatını arttırmak için. Ulen o kadar binip gidilecek araba kendin binip gitsene.
  • Valla pek biseyi gozukmuyor fiyat uygunsa baska bi sorunu yoksa alinsbilir sahsen ben alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanDURSUN

Valla pek biseyi gozukmuyor fiyat uygunsa baska bi sorunu yoksa alinsbilir sahsen ben alirim
    Bunları var ya duvara geçirip kurşuna dizeceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bunları var ya duvara geçirip kurşuna dizeceksin..

Alıntıları Göster
    pert veya hasar kaydından bahsetmemiş, mantıksız durmuyor. 1000 TL'lik masrafı var demese iyiymiş.

2-3 bin TL daha kırılabilir, alınabilir. mantıksız durmuyor.
  • Arabada ciddi hasar görünmüyor , elestiren arkadaslar bizi aydinlatabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

pert veya hasar kaydından bahsetmemiş, mantıksız durmuyor. 1000 TL'lik masrafı var demese iyiymiş.

2-3 bin TL daha kırılabilir, alınabilir. mantıksız durmuyor.

Alıntıları Göster
    1000 TL hasarlıymış. Tabi canım. Biz de yedik. Dacia'nın ön tamponunu bir yere taktım. Kırdım. Serviste bir Dacia tamponuna 400 küsür TL istediler. Boya hariç. Takma hariç. Sanayide Yan sanayi taktırmak zorunda kaldım. Tampon+boya+işçilik 400 TL dedi. Pazarlıkla 370 verdim.

1000 TL imiş. Peh.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

1000 TL hasarlıymış. Tabi canım. Biz de yedik. Dacia'nın ön tamponunu bir yere taktım. Kırdım. Serviste bir Dacia tamponuna 400 küsür TL istediler. Boya hariç. Takma hariç. Sanayide Yan sanayi taktırmak zorunda kaldım. Tampon+boya+işçilik 400 TL dedi. Pazarlıkla 370 verdim.

1000 TL imiş. Peh.

Alıntıları Göster
    Anlayamayan arkadaşlara söyleyelim de.
    Bu araç muhtemelen ne hallerdeydi de toplaya toplaya bu hale getirip ufak bir hasar varmış gibi göstermişler. Radyatörün üstündeki çelik koruma barı yamulmuş, eğilmiş ve boya atmış. Ancak ne hikmetse ona denk gelen kaporta, kaput vs sağlam gözüküyor. :)

Ayrıca motorda tertemiz maşallah. Maşallah. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 17 Ocak 2014; 11:08:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Anlayamayan arkadaşlara söyleyelim de.
    Bu araç muhtemelen ne hallerdeydi de toplaya toplaya bu hale getirip ufak bir hasar varmış gibi göstermişler. Radyatörün üstündeki çelik koruma barı yamulmuş, eğilmiş ve boya atmış. Ancak ne hikmetse ona denk gelen kaporta, kaput vs sağlam gözüküyor. :)

Ayrıca motorda tertemiz maşallah. Maşallah. :D

Alıntıları Göster
    hasar kayıtsız sağlamının piyasası 43 bin tl diyor adam ne var bunda, göründüğü kadarıyla da büyük bir masrafı yok, zaten bunu alacak adam kara cahil adam olmaz işi bilen ya da tamirci olur ki kolay kolay kazıklanmaz, e hasar kayıtlı ve hasarlı aracı bu fiyata satması da gayet normal, sizin bu mantıkla tüm hasarlı araçlar çöp olmalı, hasarlı hiçbir araç tamir edilip satılmamalı, oto sanayilerin çoğunluğu kapatılıp sadece yetkili servisler kalmalı, gerçekten sıktı artık her hasarlı ilanı görüp şu forumda konu açmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Arabada ciddi hasar görünmüyor , elestiren arkadaslar bizi aydinlatabilir mi ?

bazı araçların hasarlarının hepsi onarılmıyor böyle bir parça hasar bırakılıyor ki çıtır hasar (onların tabiriyle :) gözüksün. hatta onarılıp yeniden hasar verenleri bile okuduk gördük. diyelim sağ çamurluk sağ kapı pert onarıp küçük çarpışmalarla alıcısına küçük sürprizler yapabiliyorlar :D Allah ıslah etsin. hepsi için geçerli değil tabii ki ama bu şekilde bir sürü örnek var forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Arabada ciddi hasar görünmüyor , elestiren arkadaslar bizi aydinlatabilir mi ?

bazı araçların hasarlarının hepsi onarılmıyor böyle bir parça hasar bırakılıyor ki çıtır hasar (onların tabiriyle :) gözüksün. hatta onarılıp yeniden hasar verenleri bile okuduk gördük. diyelim sağ çamurluk sağ kapı pert onarıp küçük çarpışmalarla alıcısına küçük sürprizler yapabiliyorlar :D Allah ıslah etsin. hepsi için geçerli değil tabii ki ama bu şekilde bir sürü örnek var forumda

Alıntıları Göster
    sırf bu hasarın olduğuna inanmıyorum kesin daha büyük bi hasarı vardı yaptırdı bunu bilerek yaptırmadıki millet ufak bi haar sansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

sırf bu hasarın olduğuna inanmıyorum kesin daha büyük bi hasarı vardı yaptırdı bunu bilerek yaptırmadıki millet ufak bi haar sansın.

Alıntıları Göster
    ne hikmetse ön tamponun her yeri hasar almış ama tampondaki plakalığın üst kısmında skoda ablemnin olduğu panjurda hiç hasar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

ne hikmetse ön tamponun her yeri hasar almış ama tampondaki plakalığın üst kısmında skoda ablemnin olduğu panjurda hiç hasar yok

Alıntıları Göster
    Altında başka bir şey yoksa alınır binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkce06

Altında başka bir şey yoksa alınır binilir.

Alıntıları Göster
    yer uçağı
    italyan aygırı
    bin git
    türkiye'de tek
    bayandan
    doktordan
    avukattan
    keyfe keder satılık
    böylesi yok

ve bilumum bu tarz ifadeler kullanan ilanlar benim için kafadan ELENİYOR! ve uyuz oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

yer uçağı
    italyan aygırı
    bin git
    türkiye'de tek
    bayandan
    doktordan
    avukattan
    keyfe keder satılık
    böylesi yok

ve bilumum bu tarz ifadeler kullanan ilanlar benim için kafadan ELENİYOR! ve uyuz oluyorum.

memurdan
    Hakiki Alman malı
    FULL + FULL + FULL
    Özel Üretim

ekleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

yer uçağı
    italyan aygırı
    bin git
    türkiye'de tek
    bayandan
    doktordan
    avukattan
    keyfe keder satılık
    böylesi yok

memurdan
    Hakiki Alman malı
    FULL + FULL + FULL
    Özel Üretim

ekleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    bin git diyene yürü git demeli

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

bin git diyene yürü git demeli

Alıntıları Göster
    Radyatörün oraya kadar girmiş hala 100 lira diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetltn

Radyatörün oraya kadar girmiş hala 100 lira diyor.

Alıntıları Göster
    Neden bu sahtekarlıkları önleyici bir mekanizma yok ülkemizde? adamlar uluorta dolandırıcılık yapıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.