Binama getirilen kablo fiber mi?
-
-
Kablonun üzerindeki yazıları atabilirseniz daha net araştırabiliriz
-
havai fiber'e benziyor
-
Ben pek okuyamadim ama boyle
-
Büyük ihtimalle drop havai fiber kablosu.
-
Yani eve kadar fiber degil mi? Oyleyse tt altyapisi fiber icin hangi servis saglayicisini onerirsiniz?
-
Yazıları daha okunaklı çekseydiniz hocam keşke.
-
Kabloyu bagladiklari icin ellemek istemedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mdursun92Kabloyu bagladiklari icin ellemek istemedim.
Tamamdır hocam.
-
Bu havai fiber kablo, TurkTelekom altyapısı üzerinden hizmet veren alternatif firmaları kullanabilirsiniz. Turknet tavsiye ederiz, 100 liraya 100mbit alırısınız. Ancak 1-2 ay bekleyin altyapı işleri tamamlansın. Turknet sitesinden sorgulama yapınca fiber 100 olarak gördüğünüz zaman işlemler tamamlanmıştır. O zaman başvuruyu yaparsınız.
-
Internette turknet, telekomun fiber altyapiyi kullanamiyor diyorlar. Sadece adsl ve vdslse telekom altyapisiyla turknet kullanilabiliyomus. Emin misiniz?
-
Türktelekom fiber altyapısını Türknet kullanabiliyor hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: onemlibirisidegilTürktelekom fiber altyapısını Türknet kullanabiliyor hocam.
Evet oyleymis tesekkurler. Simdi anladigim kadariyla turktelekom gelip kapiya fiber kutusu baglayacak. Daha sonra sorgulamada fiber 100 cikacak. Turknete basvurmam durumunda kapidaki kutudan eve kadar fiber kabloyu onlar mi cekecek?
-
evet bağlantıyı Türk telekom sağlıyor
-
Tesekkurler cevaplariniz icin
-
rica ederim.
-
Net çeker misin biz de okuyamadık..
-
Bakır kablo değil bu -
Müsait olabilirsem çekerim.
-
Benzer içerikler
- 444 0 375 sürekli arıyor
- no wan ip warning hatası
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- türk telekom alt yapı yoksa ne yapılır
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- cep magnet nedir
- hat takılı ama şebeke yok
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X