< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O zincire bir asma kilit de siz takın, o da arabasını parkedemesin.
|
|
SORUNSAL diye bir kelime YOK
|
Maalesef şehir hayatı özellikle çarpık kentleşmenin olduğu ve yoğun nüfuslu kentlerde yaşam insan için çok zor. Sürekli stres halindesiniz ve bu hiç bitmiyor. İşte okulda ev de trafikte her yerde huzursuzluk var. Sırf araba park etmek gibi bir sebepten insan kavga eder mi. Ama yok binalar domino taşı gibi dipdibe yapılmış. Evde balkon var çıkamıyorsun. Halbuki her binanın altında olması gerektiği gibi otopark olsa. Ama olmaz niye açgözlülük var insanımızda. Ev yapacak dükkan yapacak satacak orayı da. Eskiden binaların altında kömürlükler olurdu şimdi kömürlükler bile ev diye satılıyor.
|
pardonda evinin önünün sana ait olması için ne vergisi ödüyorsun?
|
Sen çok yumuşak bir mahallede oturuyorsun sanırım, adamına denk gelmemişsin.
|
Denetim olmayan yerde kural da işe yaramaz. O yüzden imansız değilseniz dinsizin hakkından gelemezsiniz.
|
bizim evin önünde de sürekli taş var. Komşumuz koymuş ama arabası yok. Zaten binada arabası olan sayılı kişi var. Biz gelince taşı kaldırıp çekiyoruz. Taş koymayınca 2 sokak aşağıdaki adam gelip benim evimin önüne koyuyor. Ben bu sefer koyamıyorum. Geçen haftasonu boyunca 2 gün F10 park etmiş, 2 gün kıpırdamadı yerinden araba. Hayır bir de adam 2 kişilik park edilen yere ortalamış bırakmış gitmiş. Mala zarar versen ne fayda malın suçu ne? Böyle öküzler andavallar oldukça dubada koyarlar taşta koyarlar valla kimse ağlamasın. Bizim insanımız bencil olduğu sürece her şey müstahak kimse de alınmasın.
|
Konu sahibi arkadaş park yerlerinin duba vs. ile işgal edildiğini bundan ötürü semtinde yer bulamadığını belirtmiş. Burada yakındığı kişilerden biri temsilen sizsiniz. Şimdi arkadaşın gelip sizlerle dövüşmesi mi gerekiyor ? Arsa sahibi vs. gibi bir durum olmadıktan sonra resmiyette böyle alanlar halkın kullanımına açıktır.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NazımHikmetRan -- 12 Mart 2020; 7:42:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |