Şimdi Ara

Bingol’de DEHSET. Madde bagimlisi bir genc onune geleni bicakladi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bingöl Online (@BingolOnline) on X
    https://x.com/BingolOnline/status/1816065368424681595

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu haber maalesef doğrudur ama bizim milletimiz it köpek peşinde konuştuğundan asıl ayrıntıları kaçırmaktadır.
    Ayrıntısı şudur metanfetamin evet getirilen yasakla adının bile telafuz edilmesine izin verilmeyen ve neredeyse bakkallarda satılan her taşın altından çıkan ülkemize özellikle İran üzerinden Afganların ve İran’larının ülkemizde dağıtımı ve üretiminde başını çektiği,uğruna annelerin kafalarının kesildiği,evlatların ve eşlerin katledildiği,sokakta yürüyen günahsız insanların yok edildiği insanları kuduz köpekten daha fena yapan bu iğrenç ve içimizdeki düşman olan bu madde.
    Bunun önü alınacak gibi değil dolaylı ve direk yoldan ben milyonlarca insanın bu illetten memleketimizde etkilendiğini düşünüyorum.Haberlere çıkmıyor hiç konuşulmuyor adete yol verilmiş bilerek zerk edilmiş gibi görünüyor.Köylerden şehirlere Anadolu ve metropollerde girmediği delik yok bu bir kitle ve kuşak imha silahi gördüklerimiz hepsi göz boyamama.ekonomi,mülteci ve uyuşturucu sorunu bu ülkenin adeta sonunu hazırlıyor ne yazık ki bizler sadece izlemekle yetiniyoruz.
  • Uyutma yasası bunlara niye çıkmıyor????

Ha bu insan,
    en üst canlı.

İnsanoğlu herşeyi yapabilir.
    Birbirini bile bıçaklayabilir, serbesttir.
    Yaratıcı bile demiş
    Çoğuna üstün kıldık diye.

Şimdi anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 24 Temmuz 2024; 20:44:20 >
  • Bu bıçaklanan sizin babanız da olabilirdi arkadaşlar

biz babamızı sokağa rahatça güven içinde salamayacak mıyız

madde bağımlıları uyutulsun.

• he_man kullanıcısına yanıt

Her insan potansiyel madde bağımlısıdır. O yüzden tüm insanlar uyutulsun.

• Arkadaşlar bu haber maalesef doğrudur ama bizim milletimiz it köpek peşinde konuştuğundan asıl ayrıntıları kaçırmaktadır.
    Ayrıntısı şudur metanfetamin evet getirilen yasakla adının bile telafuz edilmesine izin verilmeyen ve neredeyse bakkallarda satılan her taşın altından çıkan ülkemize özellikle İran üzerinden Afganların ve İran’larının ülkemizde dağıtımı ve üretiminde başını çektiği,uğruna annelerin kafalarının kesildiği,evlatların ve eşlerin katledildiği,sokakta yürüyen günahsız insanların yok edildiği insanları kuduz köpekten daha fena yapan bu iğrenç ve içimizdeki düşman olan bu madde.
    Bunun önü alınacak gibi değil dolaylı ve direk yoldan ben milyonlarca insanın bu illetten memleketimizde etkilendiğini düşünüyorum.Haberlere çıkmıyor hiç konuşulmuyor adete yol verilmiş bilerek zerk edilmiş gibi görünüyor.Köylerden şehirlere Anadolu ve metropollerde girmediği delik yok bu bir kitle ve kuşak imha silahi gördüklerimiz hepsi göz boyamama.ekonomi,mülteci ve uyuşturucu sorunu bu ülkenin adeta sonunu hazırlıyor ne yazık ki bizler sadece izlemekle yetiniyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ali Yerlikaya

• Ne uyutulmasi meydanda asmalari lazim bunun gibileri ibreti alem icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.