Tehlike geçti şımarıklık başladı. Yatın kalkın bulana dua edin |
BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var! (3. sayfa)
-
-
Sebep?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hasta olan olmayan ölen ölmeyen sürenen vs gibi şeyler var ama şu bir gercek bu virüs hastalık bizim ömrümüzden çaldı 80 yaşıyacaksak 60 gideceğiz
-
Eline sağlık hocam.
-
Millete cahil diye hitap eden ama aşı sayesinde pandemiden kurtulduk diyen kara cahiller doluşmuş :) Dünya nüfusunun yarısı belki de aşı olmadı ben dahil, hastalık kendi kendine seyrelip gitti. Ki aşı ne hastalığın yayılmasını ölüyordu ne de tam anlamıyla antikor oluşumunu destekliyordu. Ne idüğü belirsiz sıvıları imza karşılığında verdiler insanlara, üstüne bir de imza attırdılar. Bedava denek, daha ne ister ki bir ilaç firması
Tüm dünya nüfusunun yüzde 72,3'ü en az 1 doz almış, biraz bile utanman var mı? sen cahil bile olmayacak sınıftasın, o yüzden demiyorum. Az aşılanmış ülkelere bir bak da gururlan, senin gibiler oralara aitsiniz, Afrika'ya iltica edin, oranın düzeyini daha da düşürün. Ha bu arada Afrika'da yaşayanlar aşı karşıtı değiller tabii ki, fakirlikten aşıya ulaşamadılar, sizleri onlarla kıyaslamak mümkün bile olamaz, tamamen farklı boyutlardasınız.
Bunu yazınca fark ettim bu Bill Gates gibiler nasıl bir manyaklarda deney kobayı olarak kendi ülkelerini kullandılar da Afrika'yı önce aşılamadılar, bu konuya hiç mi komplo teorisi yapmadınız hahaha
www.nytimes.comTracking Coronavirus Vaccinations Around the Worldhttps://www.nytimes.com/interactive/2021/world/covid-vaccinations-tracker.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 13 Haziran 2023; 11:21:10 >
-
Sahip olduğum PHD senin acınası hayatına 10 gömlek fazla gelir :) Klavye başında 120 kilo ile akşam etmek zor olmalı
-
Chemtrailcilere gün doğdu
Dava konusu olan şey covidin kendisi ile görünen "post-covid sendromu" denen sendrom belirtilerinde de oluyor. Yani aşı olup veya olmayıp, hastalığı geçirip aynı belirtileri gösterme şansınız var.
Haliyle aşıyla doğrudan ilişkilendirilmiş ve-veya ispatlanmış etkiler yok. Belirtilen olası yan etkilerin de oranı ya çok düşük ya da onlarda da büyük oranda doğrudan etki yok.
Aşı oldu öldü işleri de hurafeden ibaret genelde.
Aşı karşıtları ile doğru düzgün tartışılamıyor maalesef. Çünkü bilimsel bir done koyan çok az. Okuduğu paylaştığı istatistiği daha anlamayıp "ölüm oranı artmış" diyen adamlar gördük biz.
Genelde karşı argümanlar facebook youtube söylemleri. Bilmemkim bilimadamı böyle demiş diye paylaşılanları da gördük saçma sapan adamlar, kaynaklar falan diye. Bunları görünce "ulan acaba mı" diye aklımın bi köşesindeki soru işaretleri direkt kayboldu bu kadar saçmalıkla.
Yani atıyorum bir doktorun, bilim adamının şunun bunun, "daha bak arkadaş testleri tam değil, şu olabilir bu olabilir" tarzı açıklamaları ile cahil cühelanın, chemtrailcilerin, düz dünyacıların açıklamalarına aynı tepkiyi göstermiyorum mesela şahsen. Ama bi grup sosyal medyada gördüğü duyduğu şeylere inanmaya çok meğilli. He her şey bitti gizli oyunu siz çözdünüz.
Ha bu arada, davayı açan avukat Bill Gates'in Almanya'yı 27 milyona düşüreceğini iddia eden bir amca.
Varın gerisini siz düşünün
Diğer bir bilgi, Almanya yaşlı nüfusunu artırdığı sürece zaten yıllar içerisinde nüfus konusunda sıkıntı yaşamaya devam edecek, Bill Gates vs gibi komplo teorilerine gerek yok, ama işte bunu göremeyecek kadar gerizekalı olmamak gerekiyor.
-
trilyonların kazanıldığı bir işin asıl amacı asla insan sağlığı değildir.
-
Aşı pazarlamacıları bir de LONG COVID diye bir şey uydurdu, her şeyi yiyen kesim bunu da yedi
-La oğlum sen aşılı değil misin? Niye covid oldun?
-Aşı hasta olmayı önlemiyor, hafif geçirmeni sağlıyor.
-Hafifi bu mu la? Biz aşısızlar grip gibi atlatırken siz kamyon çarpmışa döndünüz. Neresi hafif?
-Her bünye farklı. Sen aşı olmadan grip gibi geçirmiş olabilirsin ama biz belki de ölecektik. Aşı sayesinde hayatta kaldık.
-Eee tamam hayatta kaldın da niye hala sağlığına tam olarak kavuşamadın? Aşı seni yamultmuş olmasın?
-Long Covid diye bir şey var cahil! Aşıyla alakası yok, covidin uzun etkisi.
-Uzun mu kısa mı ben blmem kardeş. O uzunlar bize hiç uğramıyor nedense. Biz normal hayatımıza devam ederken size uzun etkilerle mutluluklar dilerim.
-İnşallah covid olup yoğun bakımda boğazında hortumla geberirsin cahiiiiillll..
-Tmm..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İtelemeci sanayi ustası:
-Bu motorlarda öksürme, tekleme, yağ yakma normaldir abi. Bu modeller anca bu kadar tamir olur.
İtelemeci aşı pazarlamacısı:
-Covid geçirenlerde covidin uzun etkisi olarak ritm bozukluğu, pıhtılaşma, miyokardit, beyin sisi, kısmi felç, ve kalp krizi normaldir. Aşının bir kusuru yok, covid anca bu kadar iyileşir.
Zamanında mRNA bazlı aşılara karşıydım, hala da aynıyım. Geleneksel ölü virüslü aşılara karşı değilim, Sinovac gibi. Bu mRNA yüzünden internet banlanlar vs. derken şimdi onlar haklı çıktı.
-
Kara cahil vb. sözlerle birilerini yaftalamak ülkemizde son yılların modası, öyle bir giriş yapmasaydın daha güzel bir yazı olacaktı. Öncelikle eski bir hastane çalışanıyım (dürüst olarak sağlık çalışanı değil) ama eşim sağlık çalışanı ve salgında aktif olarak görev yaptı, çok fazla gözlem yaparım, salgında gözlemlediklerime gelince; salgın süresince neden grip sayıları hiç açıklanmadı, covidte ölümlerin büyük çoğunluğu iki nedene dayanmakta, birincisi gerçekten tehlikeli sağlık durumu bulunanlar, diğeri de hastanelere verilen tedavi planlarında bulunan ilaçlar, bir arkadaşımın babası hastaneye yürüyerek girdi, hiç sigara içki içmemiş ve herhangi bir sağlık sorunu bulunmamakta idi, önce normal serviste tedavi görmeye başladı, kötüleşince yoğun bakım ve ardından vefat etti. Bunun gibi bir çok örneğim mevcut. Gelelim bionteche, insanlar çok güzel salgın korkusu verildi, ilk başta bionteche çevremde çok kişi sıcak bakmıyordu, korku o kadar arttırıldı ki sıcak bakmayan hemen hemen herkes korkudan biontech oldu ve hatta olmayanlara bile baskı yapıldı. Mrna için niye salgında yapıldı, geniş bir zamana yayılarak iyice tecrübe edilebilirdi. Geleneksel tabanlı aşılarda bulunuyordu. Son olarak aşı sayesinde normale dönülmedi, insanların bağışıklık seviyeleri sayesinde normale dönüldü, hiç fark etmeden çok kişi ayakta atlattı, zorlu olarak atlatanlarda da bağışıklığı yavaş yavaş direnç kazandı. Bana göre covid bir grip türevidir, testi güvenilir değil, aşısı (biontech vb.) güvenilir değil, atlatmamızın da en önemli sebebi toplumsal yayılımı ve bağışıklığımız. hani çinde sokaklarda ölen insanlar vardı, başka bir yerde niye olmadı, bir de salgın süresince hastanelerdeki tedavi planlarında bulunan ilaçları bir araştırın.
-
İşin ne hastanede hademe falan mısın? bu nasıl bir özgüven sana sağlıkla ilgili fikrini soran mı var? Yerleri süpür veya telefona bak, neyse işin onu yap.
Git bunları hastanendeki prof'a söylesene, seni yerine dibine soksun, içinde tutup buralarda doktorluk mu oynuyorsun?
-
He evet tuvaletleri temizlemekten kendimi alıkoyamıyorum, en sevdiğim iş, az önceki yazıda da belirttiğim gibi ülkemizin son yıllardaki modası devam ediyor, hemen bir yaftalama ve saldırganlık, herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, bu onlara saldırabileceğiniz anlamına gelmiyor, aksine her farklı fikir bir soruna çözüm üretme ihtimalini arttırıyor ki profesöründen pratisyenine kadar bir çok doktorla rahat rahat fikir alışverişi yapıyorum. Kendini geliştirmiş insanlar "seni ilgilendirmez, sen işini yap demek" yerine birbirleri ile konuşuyor, yanlış anlaşılan noktaları açıklıyor ve hatta sağlıkçı olmamama rağmen incelemelerimde veya fikirlerimde doğru olan şeyleri onaylıyor, bilinmeyen kısımlarında olasılıktır diye cevap veriyorlar. Tekrar belirteyim bir çok doktorla rahat rahat fikir alışverişi yapıyorum. Yaşın kaç bilmiyorum, sanırım ufaksın, evet bana fikrimi soran yok, ama burası bir forum, insanlar !!!KİMSEYE HAKARET ETMEDEN, KİMSEYE SALDIRMADAN!!! gördüklerini, duyduklarını, bildiklerini ve FİKİRLERİNİ paylaşsın diye oluşturulmuş bir alan ve burada bu kurallar içerisinde yapacağım bir paylaşım için kimseye sormama gerek yok.
-
saldırganlık neresinde meslek mi beğenmiyorsun? gelmiş ilaçlar ve aşılar dolasıyla doktorlar ve hemşireler, insanları öldürüyor diyorsun senin gibi adamı hastaneye alıp tuvalet temizlettirmemek lazım, orayı bile kirletirsin, anlamışlar herhalde ki eski çalışan olarak kalmışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 13 Haziran 2023; 17:20:34 > -
Eşim hemşire, hiç bir doktor veya hemşire insanları öldürüyor demedim, hastanelerdeki tedavi planlarını inceleyin dedim, hatta covidte aktif görev yapan eşime de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, yine saldırmak yerine dinlersen veya en azından yazdığım yazıyı dikkatle okuyup anlamaya çalışırsan demek istediğimi belki anlayacaksın, covid diye bir hastalık ortaya attılar, hastalığı ortaya çıkaran testi güvenilir değil, bu ilaçlar etkili bu ilaçlar ile tedavi etmeye çalışacaksınız diye sağlık çalışanlarının önüne bir liste koydular, makaleler yayınladılar, aşılar güvenilir değil, sağlık çalışanları başımın üstündedir, her zaman ellerinden geleni yapmaya çalışırlar (istisnalar her yerde olduğu gibi çıkar), salgın süresince ellerinden gelenin kat be kat fazlasını yaptılar, dediğim gibi onların verdiği çabalara hiç bir sözüm yok aksine teşekkür ederim, onlar verilen ilaçlar veya tedavi planlarının dışına çıkamadılar. ilk yazdığımda yorumda söylediğimi tekrarlıyorum, hani çinde sokaklarda ölen insanlar vardı, başka bir yerde niye olmadı, bir de salgın süresince hastanelerdeki tedavi planlarında bulunan ilaçları bir araştırın, salgın döneminde grip sayılarını araştırın, mrna ve diğer karma türevli aşıları araştırın.
-
bak eğitimsiz kardeşim her şeyin basit bir cevabı var ama senin o basit şeyi anlayacak kapasiten yok, sorun orda sana mantıklı gelmesi yetmez anlayamadığın nokta bu.
Bak senin bile anlayacağın şekilde anlatayım.
Çin'de niye o görüntüler oldu biliyor musun? Covid daha bilinmediği zamanlarda, herkes kendini grip veya nezle gibi bir hastalık geçirdiğini sandığı için, kimsenin hastaneye gittiği yoktu, Covid 4. günden itibaren ağırlaştığı için insanlar patır patır yollarda dökülmeye başladılar, Covid bilindiğinde artık insanlar en hafif noktada hastaneye gittiği için yollarda düşenleri görmedik, onlar senin dediğin gibi yürüye yürüye gelip, virüs yoğunluğu artınca, hastanede ağırlaştılar, yani bak ilaçtan dolayı veya aşıdan dolayı değilmiş anladın mı?
-
Tamam eğitimli ağabeyim, teşekkür ederim kapasitesiz bana anlattığın ve beni aydınlattığın için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
38 yaşında kendine dikkat eden ve ayağından hiç şikayeti olmayan biri aşı oluyor ( eski patronum ) ofise geldi. kendimi iyi hissetmiyorum ben eve gidiyorum birşey olursa konuşuruz dedi. Ertesi gün beni aradı. bacağının üst kısmı dovul gibi şişti diye. Aşı olduğu yere gittiğiinde de şok olmuşlar. Adam aşı olup eve istirahate gidiyor. Ayağı şişiyor. Evet gerçekten aşıyla alakası yok diyorsanız size birşey diyemeceğim. Aşının kanda pıhtı yapmasıyla ilgili onlarca makale var video var. Birde burda baktımda herkes prof. Yahu dünya çalkalanıyor tazminat haberleri havada uçuşuyor, bizim tabi hayatımız okadar değersiz ki; yok canım ne olmuşa bağlıyorsunuz. yarın yine aynısı olsun yine aşı olmayacağım. Bir ilacın hayvan denemeleri bile yıllar sürüyor yan etkileri vs. çok ta uzun yazmak istemiyorum anlayan anlamıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X