Şimdi Ara

BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Can boğaza dayandığında, insan yokmu bir kurtaran der. Şimdi tehlike geçtiği için herkes şöyle olsaydı böyle olsaydı diye yazıp çiziyor. O günlere şöyle geri döndüğümüzde insanlar hastanelere sığmıyor sokakta yatıyordu yada evinde ölüyordu o zamanda Devlet neden bir şey yapmıyor Devlet nerede diye isyan ediyordu. Kimse ne ile savaştığını henüz anlamamışken TIP dünyasından acil bir çözüm istiyordu peki devletin yerinde siz olsanız ne yapardınız elinizde alternatif bir seçenek yok millet çözüm bekliyor. Buradan şunu yaptılar bunu yaptılar diye sallamak kolay sorumluluğu olmayan bizler için ama masanın öbür tarafında işler öyle değil. Ha bu virüs kasıtlı yapılmıştır yapılmamıştır ayrı konu ama sonuçta ortada bir virüs var ve kırıp geçiriyor özellikle Çin de çok ama çok ölü var orada irtibatta olduğumuz firmalardan biliyorum resmiyette söylenenin çok üzerinde zaten bütün Dünyayı panikleten bu ölümler oldu. Böyle durumlarda karar vericilerin yerinde olmak klavye başında sallamak kadar kolay değil maalesef. Virüsün çıkmasına bizim devletimiz sebeb olmadığına göre Buradan sağlık bakanına laf etmek büyük haksızlık olur.

• rumble
    Bill Gates Admits To Human Depopulation Program
    https://rumble.com/vt5647-bill-gates-admits-to-human-depopulation-program.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AO A kullanıcısına yanıt

Virüsün varlığı kanıtlanamadı ama iyi araştır. Devlet nemi yapar ogün belarusun devleti ne yaptıysa aynısını bunuda araştır. Hatta belarus başkanın konuşmasını araştır nasıl satıldığını daha iyi anlıyacaksın.İyide bukadar adam tiyatromu oynadı dicen evet medya oynadı korku empoze etti tvlerden. İyide ölünler dicen bende sana sorayım coronadan evde ölen 1 tane varmı duydunmu? Hastanede entübe edildi yanlış tedavi sonucu öldürüldü. Oksijen tüpünün 2 saatten fazla takılınca sonuçlarını araştır. Yine başka bi araştırma konusu daha sana herhangi bir ilacı 8+8 günlük doz yutarsan ne olur diye araştır. Bide bu ilacın tarihi geçmişse :) Araştırki gerçekleri göresin medya tv sana korku empoze eder hipnoz olursun.

• Salgin tiyatrosunu atlatanlar icin sirada iklim krizi var

Green deal
    Yesil enerji
    Surdurulebilirlik
    Dijital merkez bankasi para birimi
    Yaniltici bilgiyi yaymak
    Milyara yakin insanin gocu

Durmak yoook yola devaaaam

• Her şey bir yana, adamlar açık açık nüfusu azaltmak istediklerini söylerken, hala onlardan şifa beklemek, ve bunu ısrarla savunmak nasl bir akıl tutulmasıdır anlamak mümkün değil.

Bir de bu savunanlar kendilerini "aklın-bilimin tarafında" zannediyorlar ya, komedi gibi resmen.

• Ike kullanıcısına yanıt

Virüsün varlığı kanıtlanamadı derken? Belarus özel olarak ne yaptı ki ben bir şey bulamadım. Çin de evet evde ölümler çok çok fazla bunu biliyoruz çünkü orada bağlantılarımız var bağlantılı olduğumuz kişilerin yakınlarında da ölenler var. Çin de hastaneler dolup taştığı için insanlara eve gidip şansınızı deneyin demişler ve evde ölen çok insan var bunu bizatihi birinci elden biliyoruz o demiş bu demiş mevzusu değil.

Ayrıca Çin bu esnada ekonomik olarak çok zora girdiği için bilinen bilinmeyen bir çok ilacı da denemiş bu ilaçlar bazı insanlarda fayda sağlayıp ölüm döşeğinden çekip çıkartırken bazılarında hiç işe yaramamış. Virüs tıpkı çok hızlı ilerleyen bir kanser patojeni gibi davranış sergilemiş kemoterapi tedavisinin sonuçlarına benzer şekilde.

• Windows95 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Her şey bir yana, adamlar açık açık nüfusu azaltmak istediklerini söylerken, hala onlardan şifa beklemek, ve bunu ısrarla savunmak nasl bir akıl tutulmasıdır anlamak mümkün değil.

Demek ki adamlar nüfusu azaltmakta haklılar. Demek ki popülasyonda zayıf birey çok fazla.

Zaten doğanın dengesi de bu şekilde oluşur.

Hayvanlar arasında en aptal olanlar, en zayıf olanlar, en yavaş olanlar elenir, ve nesil "zeki ve sağlıklı" olanlarla devam eder.

Ben bu yüzden süreç boyunca hiçkimsenin tercihine karışmadım. Hiçkimseyi ikna etmek için çabalamadım.

Sadece akletmeyen insanların bizim gibi akleden insanlara yaptığı baskıya karşı mücadele ettim.

Herkes zekası kadar yaşar, yeter ki kendini bilim aşığı zanneden aptallar bizi de zorla ölüme sürüklemesin.

• AO A kullanıcısına yanıt

Allah yardımcın olsun dostum. Seni uykundan morpheus bile uyandıramaz! Yeni bi plandemi yakın zamanda yine denenecek 7-8 doz aşını olmayı unutma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 15 Haziran 2023; 15:1:55 >
  • Ike kullanıcısına yanıt

Bunun uykuyla ne alakası var dostum. Ben yaşanan olguları anlatıyorum şudur budur diye yorum yapmıyorum ki. Böyle olduğunu yada bu işler şunun için yapıldı demiyorum diyemem de çünkü bir ispatımız yok kaldı ki belli bir amaç için yapılmış olsun bu ölümlerinin önüne mi geçecek birileri yine bunu denediği zaman insanlar patır patır ölmeye başladığında ne yapacağız birisi bende ilaç var diye çıksa ilacının senin olsun ölürsekte ölürüz diyecekmiyiz? Sen dersin ben derim herkes diyecek mi bunu. Devlet nerede diye bağıracak herkes. Eee devlet ne yapacak bulduğu ilk ilacı yapıştıracak millete mecburen ha sen ilacı almak istemezsin ben evden çıkmayacam ölürsem de ölürüm dersin oda senin bileceğin iş ki bunu yapıp ölenler de yaşayanlar da oldu. Yani senin tezin şuna gidiyor kovit hiç olmadı dünyada ölenler kovitten ölmedi ölenlerde ilaç alanlardı. E o zaman aşı çıkana kadar ölenler niye öldü insanlar niye hastanelere yığıldı madem virüs falan yoktu zevk içinmi doldu taştı hastaneler. Virüsün yapay olması bir amaca hizmet etmesi başka bir şey oluşan bu duruma verilen tepki yöntemi başka bir şey bu iksini bir birinden ayırmak gerek. Ha iki gün sonra başka bir hastalık patlak verir aynı şeyler yaşanır dünyada emin olun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.