Şimdi Ara

BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu aşının kudurtma gibi yan etkisi mi var yoksa bu aşı olanların bazıları kendine evet kandırıldık keşke olmasaydım demeyi yediremediği için mi kuduz gibi saldırıyor? Ulan aşıyı üretenler bile kendi dediklerini yalanladı, yok tek doz yok ağır geçirme yok bulaşmayın önleme vs derken siz hala millete cahil diyip babanızın firması gibi savunuyorsunuz BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imagex İ kullanıcısına yanıt

Anlamazlar.

Bunlara göre TV'de çıkan "küreselci kuklası uzmanlar" ne derse o doğru.

Bakın şimdi de uzaylı palavrası yavaş yavaş gündeme sokuluyor. Bu tipler yine diyecek ki "sen pentagondan iyi mi bilecen, sen uzmanlardan iyi mi bilecen". BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var! 

Oysa ki küreselcilerin halkı uyutmak ve yönlendirmek için ortaya atacağı palavralar arasında "sahte uzaylı istilası"nın da olduğunu biz 1-2 yıl önceden konuşmuştuk.

Hakikati görebilmek, okumuşlukla alakası olmayan farklı bir meziyet.

BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var!

• Birde burada bu sitenin varlığından bile habersiz olup,arkadaşları tarafından burayı öğrenerek burda bilip bilmeden ahkam kesenler var.Ahahaha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

"bir de salgın süresince hastanelerdeki tedavi planlarında bulunan ilaçları bir araştırın. "

Bu kadar katılamazdım. Ben de yakınlarımı o dönemlerde hastahaneye yatırmadım sebebi de aynı sizin dediğiniz gibi iyi girenler ya daha kötü çıkıyor yada hiç çıkamıyordu hastaneden. Geçen göğüs hastalıkları uzmanı doktorumuzla konuştuk aynı şekilde doktorlar da zaten hemfikirler o dönemlerde uygulanan tedavi yöntemlerinin yanlış olduğundan. Aşıyı üreten firmalar aşıyı savunmaktan, tedaviyi uygulayan doktorlar tedaviyi savunmaktan vazgeçmişken hala göz göre göre sırf kendine yediremediği için komplocu, cahil diye millete saldıranlara takılmayın hocam. Daha güzel özetlenemez zaten, verilen ilaçları iki dakika araştırsalar yetecek ama yediremiyor işte kimisi.

• berkan 197 kullanıcısına yanıt

Örnek ver bakıyım hangi aşıyı üreten kendini yalanladı, Facebook'tan emmi oğlun mu atmıştı? oradan buradan çorba olmuş beyniniz ahkam kesiyor bir de haha

Dostum olanların çoğu yurtdışına uçaklara binmek için oldu.Diğerleri de bilip bilmeden sazan gibi atladıkları için.Dedeciğim bu yüzden vefat etti.2 Snovactan sonra bu aşıyı yaptılar.O kadar tembihledim ama dinletemedim.

• Mrna hakkında bilip bilmeden güvenlidir diyebilen Ultra eğitimli arkadaşlar.Ben karacahilim 2 üniversite bitirebildim ancak.Hiçbir pşyasaya çıkan ilaç veya aşı 3-5 sene geçmeden tam olarak yan etkileri kanıtlanamaz.

• oguzhan73 O kullanıcısına yanıt

Başın sağolsun hocam. Zamanında evet çok soyutladılar aşı olmayanları, en yakınlarım bile benimle görüşmeyi kestiler aşısızsın sen diye. Yapılan onca baskıya zor direndim, ramak kalmıştı aşı olmama çünkü adım gibi yaptırmayacağıma emin olduğum şeyden bir baktım kendimi sorgulamaya başlamışım ulan harbiden ben mi hata yapıyorum diye. O dönemler olur da ben hatalı çıkarım diye kimsenin vebaline girmeyi göze alamayacağım diye uyaramadım aşı olan veya olmayan herkesi kendi tercihidir diye bakmaya çalıştım ama bugün keşke bana kurulan baskıyı ben yakınlarıma kursaydım diye kendime söylüyorum. Hatırlamak istemiyorum valla zorla kurulan baskı bir yana gerçekten ölsek kına yakacak, sevinecek nefret dolu insanımsı canlılar vardı. İşte bugün hala sağa sola saldıranlar onlar muhtemelen. Savunmak başka şey saldırmak başka bir anlasalar..

• İs işten geçti arkadaşım artık bilimsel makale atsak neye yarar yüz kere uyarsak neye yarar? Git kendin araştır ama araştırmadan önce hala madem bu kadar savunuyorsun düzenli vurdurdurduğun aşının kayıtlarını da paylaş bizimle senin en az 8 doz olmuş olman lazım

yuh sen nasıl kör cahilmişsin, utanmanda yok yalanı söylerim geçerim mi diyorsun.

bana bir tane haber linki ver, bilimsel çalışmayı geçtim, aşıyı üretenler hatalarını kabul etmişmiş, nerde gördün aşı karşıtlarının kurduğu sahte sitelerden birinde mi ya da tıklanmak için orasını burasını kesip yayınlayan hit delisi sitelerden mi hahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 13 Haziran 2023; 19:22:33 >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş herkes mi cahil, kaç kişiye yetmeye çalışıyorsun, bir kere sen araştır, madem cahil değilsin eğitimli insan söylenenlere ihtimal verir bir araştırır, küreselciler diye bir laf duymuşsun, söyleyip duruyorsun, söyleyeyim o zaman bu salgını çıkaran küreselciler,aşıyı kullanmaya zorlayan küreselciler, kim bunlar dünya bankası ülkelere salgını kabul etmeleri için baskı yaptı bunu araştır, Beyaz Rusya başkanı açık açık söyledi, para teklif ettiler diye, Afrika'da bir ülke başkanı çıktı söyledi hayvanlara meyve ve sebzelerde covid testi yaptık diye, koyunda çıktı keçide çıkmadı dedi muz da çıktı, yok ıspanakta çıkmadı diye, adam açıklamadan sonra ortadan kayboldu, 2 hafta sonra covidten öldü dediler, küreselciler diyorsan asıl bunları yapanlar bu hastalık yalanını ve devamını yayanlar küreselciler, salgın döneminde doktorlarla da konuştum tedavi planlarının içeriklerini de biliyorum ve o zaman o ilaçlardan bazılarını da araştırdım, bir tutturmuşsun cahil cahil diye, tek bir lafla inat ediyorsun, cahil asıl kimdir inat eden insandır, 3 kişi sana bir şey göstermeye çalışıyor, bir sürü dayanak kanıt gösteriyor, ya bir bakayım demeden direk cahil lafına yapışıyorsun, madem o kadar gelişmişsin, gelişmiş insanlar gibi yap, öne sürülenleri araştır, onları çürüterek cevap ver.

sizi gidi facebook boomerları kafanız çorba olmuş, tüm sahte haberler, saçma bilgiler kafanızda tilki gibi dolaşıyor, tek bir tanesi bile kendi fikriniz değil, dolandırıcı aşı karşıtlarının uydurmalarını paylaşıp duruyorsunuz, onları yazanlar kendi bile gülüyordur, ceplerini doldurdular siz paylaşmaya devam edin, yapma ya, beyaz rusya başkanı, afrika kabilesi lideri, nadya komanaçi, pele, maradona, varmı başka hahahha nasıl insanlarla yazışıyorum çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 13 Haziran 2023; 19:48:17 >
  • Bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim. Mevlana'nın çok güzel bir sözü. Ben gördüklerimi, bildiklerimi ve fikirlerimi paylaştım.

• Alın bakın küresilciler yeni virüsü yakında salacakmış haber geldi, kollarınızı hazırlayın zaten şu aşı karşıtlarının çoğu çalışmak zorundalar, o yüzden hiç kaçarınız yok, yeni mrna'nız hayırlı olsun haha

BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var!
    BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var!halk tv
    Prof. Dr. Ceyhan'dan 'deprem' gibi uyarı: 'Yeni bir salgın gelecek ama zamanı belli değil'
    https://halktv.com.tr/yasam/prof-dr-ceyhandan-deprem-gibi-uyari-yeni-bir-salgin-gelecek-746727h
  • Ailemdeki herkes aşı oldu diye biliyorum. Ben de 3 doz Biontech oldum. Hiçbir yan etki hissetmiyorum.

İddiaların mahkemeye taşınmış olması iddiaların doğru olduğu anlamına gelmiyor. Mahkemenin kararını beklemek lazım. Dava takipsizlikle sonuçlanırsa ne yapacaksınız ?

Yaz aylarında ortaya çıkan kuduz sinek gibiler hocam :) Bu tiplere göre her şey onların bildiği ölçüde doğru, kalanı cahil, konuştuğu argümandan iq seviyesini ve oy verdiği partiyi bile sentezlersin BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var! 

• Özellikle bu başlıkta yine net olarak görülüyor ki forumda tartışma kültürü diye birşey kalmamış. Herkes birbirine laf sokuyor, hakaret ve sarkazm dolu ifadeler havada uçuşuyor. Şüphelendiğim bazı ciddi durumlar nedeniyle yetkin birkaç üyeden doğru düzgün tıbbi içerikli bilgi alırım umuduyla girdim, girdiğime pişman oldum. Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Haziran 2023; 0:38:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.