Şimdi Ara

BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh maşallah herkes asmış kesmiş, götü kaşınsa aşıdan önce kaşınmıyordu ne olduysa aşıdan sonra oldu diyenler bile vardır. Aşı nedir, içeriği nedir, neden yapılır, yan etkileri olur mu olursa nasıl olur, istatistiki kayıtları nasıl tutulur bunlara bi bakmak okumak hani ?

Kendim dahil çevrem 33 kez biontech oldu çok şükür hiç yakalanmadım, yakalanmadık. Şükür Allaha diyelim. Aşı ölümsüzlük verdi demiyoruz da hani aşı öldürdü falan demek de ne bileyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • imagex İ kullanıcısına yanıt
    Yanıt bile vermeye değmez boşver kardeşim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evde oturan zorunlu aşı olmayan demişsiniz ama insanda ölüm korkusu olunca her türlü olmak zorunda kalıyor. Ayrıca aşısız toplum içinde ulaşım, sosyal alanlar vb hepsi yasaklandığından tüm herkesin sorumlusu kağıt imzalasa bile devlettedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı yüzünden 1 hafta gülhanede yattım.
    Pıhtı attı böbreğime.

Burada yanlış olan şey şu, öncesinde test yapılıp pıhtılaşma olasılığı ön görülmeliydi.
    Çektiğim acıları ancak morfinle dindirebildiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde olduk ama umarım bişey olmaz

• baranel B kullanıcısına yanıt

seni üzecek bir haber vereyim covid'den önceki durum bu.

*Tromboz dünyada yılda 3 Milyon kişiden fazla ölüme sebep olmaktadır.

*Her yıl Amerika'da 100.000 kişi trombozdan ölmektedir; bu rakam aids, akciğer kanseri ve araç kazalarında ölenlerin toplamından fazladır.

5 milyara yakın insan aşılandı, bunlar eskiden geçirilen tüm hastalıkları geçirmeye devam edecekler, hatta biliyor musun ölecekler bile.

• Daha bunlar iyi günler, pilot adaylarına sormaya başladılar aşılı mısın diye!

• quote:

aşı karşıtı bir avuç soytarının havadan para kazanma çabası...

İnsanlar böyle anonim olarak gelip istediğine hakaret edebiliyor mu?
    Çiftlik mi burası?
    Ben de misafir olarak girip önüme gelenin anasına bacısına sövsem nasıl olur?
    Bu misafir üyelik saçmalığı nedir yöneticiler?

• Resimi sildim, sadece burada değil bir çok kişiye sorduğumda saçma sapan cevaplar aldım.

Öncelikle tekrar yazıyorum aşı karşıtı falan değilim. Neden sıram gelince aşı oldum.

Bizim sizinle uzlaşamadığımız bir nokta var, bizi anlayamadığınız nokta.

Size göre hastalık vardır.
    Bize göre hastalık yoktur, hasta vardır.

Sana iyi gelen bir ilaç yada tedavi, aynı hastalığa yakalanan bir başkasına iyi gelmek şöyle dursun tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Hepimiz insanız ama verdiğimiz tepkiler farklı olabilir.

• Komik bir durum olmuş bence, aşıyı yaptırdıktan sonra da zaten birçok insan başına gelen her şeyden aşısını sorumlu tutuyordu.

• Bu şirketin kuruluş dönemine bak. Süreci iyi takip et mevzuyu anlarsın.

Milleti damgaladılar. Herkese aynı aşı olur mu? herkesin alerjik reaksiyonu, metobolizma çalışma seviyesi farklı ama oldu bittiyle herkesi kitlediler. Hiç aşı olmayıp, covidde geçirmeyen biri olarak şunu diyebilirim ki, 2009'da bill Gates 'in açıklamasını izleyin. Hepinizi bir denek yapacağız diyordu meğer böyleymiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biontech aşısı bana kuşkulu geldiği için gidip sinovac oldum en azından klasik yöntemlerle üretiliyor diye annem biontech aşısını olduktan sonra 2-3 ay boyunca alerjik reaksiyonlar gösterdi bana göre falso bir aşı ve riskleri çok.

• Dava içeriğine bakarsak olasılıklardan biri yan etkiler konusunu kullanmaları olur, ki gayet doğal. Milyonlarca insanın arasından elbette böyle olaylar da olacaktı

• baranel B kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun bende aşıdan sonra böbrek hastası oldum.

• Aşı olmadım, kafam rahat.

• aşı olmadığı için avustralya açık gibi turnuvalara alınmayan djokovic, aşı karşıtı olduğu için neredeyse basketbol oynamaktan men edilen kyrie irving ve hiç aşı olmadığım için şehirler arası otobüse alınmayan ben. hepimizin ahı çıkıyor sanki.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam.

Ben ilk acile gittiğimde taş düşürdüğümü sandılar görüntüleme vb sonrası. Ankara’da bunun ameliyatına girebilecek 2 dr var, birisi gülhanede dediler. Hoca çıktı geldi Allah razı olsun, ameliyatı son seçenek olarak görmüş. Durumum iyiye gidince odaya aldı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.