Şimdi Ara

bios bile acılmıyor yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bugun pes12 oynarken makina fanları cok fazla ses cıkarmaya basladı bende makinanın içini temizledim tüm parçaları tekrar yerine taktım yanlız artık bilgisayarı acmak ıstedıgımde herşey normal çalışıyor gibi görünüyor fanlar falan ancak ekrana görüntü gelmiyor ve klavyenin ışıkları yanıp yanıp sönüyor power suppı daha yeni degiştirdim ondan degil tüm parcaları cıkarıp taktım olmadı bios pilini cıkardım jumperdan biosu sıfırladım yinede cözüm olmadı yardım edin lutfenn

• ıslemcıyı cıkarıp tekrar takmay deneyın .. aldıgınız bır hata msj varsa yazın lutfen ..
  • onuda denedim hiçbi hata mesajı almıyorum kasadan acılırken biip diye ses de gelmıyor acaba işlemcinin termak macunu bittigi için olabilirmi ?
  • arkadaslar yardım lutfen
  • anakartınız güce cevap veriyor.İşlemci,ram de felan sorun olsa ses alırdınız bide ekran kartını çıkarıp onboard deneyip sonuçları yazabilir misiniz??
  • Tek ram slotuyla acmayi deneyin benzer bir sorunu boyle cozmustum ben. Ama binbir cesit sorun cikiyor tabi malesef..
  • ekran kartını söktüm onboarddan bagladım, ram zaten tek slottu slotunu degiştirdim ancak hala cözüm olmadı yine aynı yine aynı o acılırken gelmesi gereken ses gelmiyor klavyenin ışıkları yine yanıp sönüyor kafayı yeme durumuna geldim resmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.