Şimdi Ara

Bios Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm, Benim Eski Bir Kasam Var Biosunu Güncellemek İstiyorum. İnternette Aramama Rağmen Bi Türlü Biosunu Bulamadım. Lütfen Yardımcı Olun. Bios Bilgileri Aşağıda. Yardımlarınızı Bekliyorum.

Bios Güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manchester1 -- 24 Temmuz 2013; 16:18:13 >

• Yardımcı Olacak Yok Mu?
  • Anakartın tam marka modelini yazarsan sende bize yardımcı olursun.
  • Anakart Bilgileri Aşağıda

Bios Güncelleme
  • manchester1 M kullanıcısına yanıt
    senin anakartın mmarkası ve modeli gıgabyt se sana bi program önerecem ha yok başka bi markaysa zor buyur link tıkla

kurulmasını sana anlatıyorum oku lütfen sonra yanlış yapmayasın

ilk önce o indirdigin dosyaya çift tıkla sana dosyayı nereye bi klasor haalinde setubunu nereye koyayım diyecek kısacası ve sende masa üstüne yani deskkop olarak ve o çıkardıgın dosyayı aç ve setup karşında onu kur zaten program açıldıgında orda dowloatı görürsün ona tıkladıgında o kendi kendine kuruyor ve yeniden başlatıyor kardeş

• Sağol Kardeş. Ama Anakartın Markası İntel.
  • Lütfen Yardım Edin. Heralde Benim Bios Bu intel_2570_rev_2_bios Ama Bi Türlü İndiremedim. Lütfen Yardım Edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios eski sürüm yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Bios güncelleme
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orada yazan tam modeli değil pc dell marka mı.
    onun kasa kodundan çıkabiliriz yada cpunun sağında solunda tam modeli yazması lazım
  • Kasanın Üzerinde Keysmart Yazıyor. Bide Bilgisayar Açılırken BİOSTAR.TW Yazıyor. İnternet Sitesine Girdim, Orda Üstte Support Yazan Yerde Downloada Tıkladım. Anakart Modeli Falan Çıktı. Hangi Anakart Olduğunu Seçemedim. Orda Bios Güncelleme Var Diğer Anakartları Seçtim Baktım. İsterseniz Sizde Bir Bakın. Üstte Anakart Modelini Verdim. Ben Çıkaramadım Belki Siz Bulursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.