Şimdi Ara

Bios Güncelleme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler Ben Bios'u Güncellemek İstiyorum Bilgisayarın Bios'u

BIOS Date:01/11/07 20:03.19 Ver:08.00.12

Bilgisayarı Aldığımdan Beri Hiç Bir Ayara Dokunmadım.

Anakart Modeli :ASUS M2A-MVP AM2 AMD 480X CrossFire ATX AMD Motherboard

Anakartımın En son Çıkardığı Bıosu nasıl Bulup yükleye bilirim.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Bios Güncelleme Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaGa41 -- 30 Temmuz 2014; 16:09:46 >

• Hocam neden bios guncelleyeceksiniz? disket surucusu var mi bilgisayarinizda?
  • Biosu Güncelleyince bir nebze olsa bire bilgisayarı hızlandılır diye düşünüyorum Bilgisayarımda Disket Sürücüsü vardır
  • Bilgisayari bios guncellemesi hizlandirmaz. Anca stabilite sorunlari varsa o zaman hizlandirir. Bilgisayari hizlandiracak seyler anakarta baglanan parcalardir. İşlemci ram ekran karti disk gibi.. Sisteminizi buraya yazin belki guncellenerek azda olsa hizlanir...
  • İşlemci:AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.19 Ghz Soket:Am2(940)
    Ram:2 Gb Ram DDR2 313.5 Mhz
    Ekran Kartı:Ati Readon Hd 4600 1Gb 128 bit
  • Hocam cok yapilacak bisey yok. 4200 yerine maksimum beta olmayan bios ile x2 6400 falan gorur beta bios ile 4 cekirdek gorebiliyor fakat tavsiye etmiyorum. Sistem yenileme zamani gelmis.
  • Doğru Diyorsun Hocam Ama Fazla Bütçem Yok. Bilgisayar Hakkında Kara Cahilim Diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Bios güncelleme
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla hocam ne diyeyim yapacagim birsey yok. Şoyle yap boyle yap desem seni yanlis yonlendirecegim. Ahci yok anakartta islemci destegide sınırlı sunu yap diyerek yaptirsam beklediginiz fark cikmayacak ortaya... mantiklisi yeni bi sistem
  • Hocam 750 Tl bütçem var. Bir Bilgisayar Almak için Yeterlimi Sizce
  • Hocam diger parcalarinizi bilmiyorum ki? diskiniz ide mi sata mi? dvd-rw ayni sekilde. kasaniz orjinal mi? bunlari bilmeden sunu yap demek olmuyor. Ayrica konu yeri burayi geciyor. Sistem tavsiyelerine konu aciniz
  • Hocam Yinede Yardım için Sağol Ben En İyisi Biraz daha Para Toplayayım
  • Güncelle güncel kalmak her zaman iyidir fakat pc hızlanmaz bios güncellemesiyle fakat sürücü filan hataları varsa ufak tefek onlar çözülür falan filan güncelle derim ama dikkatli ol hata veya elektrik kesilmesinde pc gider.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Hocam İlgilendiğiniz İçin Sağ olun. En İyisi Biraz Para toplayıp Yeni Bilgisayar Almak Diye Düşünüyorum. Bilgisayarımın 8 yıllık olduğu için Emekli Olması Gerekiyor Diye Düşünüyorum.
  • ZaGa41 Z kullanıcısına yanıt
    Evet hocam iyi dayanmış int filan takılıyorsanız sıkıntı yok bende cs 1.6 oynuyorum başka oyun oynamıyorum ama bios güncel varsa yaptır azda olsa güncel olmuş olur.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Hocam Dota2,LoL(Sabit 60 FPS)Cs Go,Cs 1,6 GİBİ Oyunları Sıkıntısız oynuyorum ama yeni çıkan oyunları oynayamıyorum mesela gta4 yükledim bilgisayara simgesine tıkladığım anda mavi ekran hatası çıkıp bilgisayar coktü
  • ZaGa41 Z kullanıcısına yanıt
    Eski pc ile oynıyamazsın son çıkan oyunları sürekli modifye yapman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.