Şimdi Ara

Bios ile ilgili ? - bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı açtığımda "Scaning BIOS Image in Hard Drive ..." diye bir mesaj geliyor ve hiç bir şekilde klavyeden bilgisayara müdeahale edimiyorum yani klavye işlem görmüyor (Bu hata harddisk bağlı olmadığı zman veriyor).

harddisk taktığım zamanda

Scaning BIOS Image in Hard Drive ...
    BIOS Auto - Recovering...............................
    .(sürekli nokta olarak sayıyor)

bios pilinide anakarttan çıkardım belki ayarlar sıfırlanırda düzelir diye ama hiçbir değişiklik yok..

bu şekilde bir işlem yapıyor. ama ben bilgisayarın ne bios ayarlarına girebiliyorum nede başka bişey yapabiliriyorum..

sorun ne olabilir yardımcı olun lütfen...

• Dostum Sanırım Bios'un Uçmuş Bu Hatayı Vermeden Önce Bios Update falan Yaptın mı ?
  • Bak şimdi sen İlk önce bios pilini çıkar ve makinenin elektrik kablosunu çek ve 5 dj beklee makine elektrilk almadan ve bu aradada metal bi sey ile bios pilini çıkarttığın yere dokun ordaki elektriği al ve bios pilini tak sonrada makineyi açmayı dene eğer olmassa bios update yi yapmadı dene.
  • yok update yapılmadı ve bios pilini çıkardım denedim olmadı zaten bilgisayar benim değil.
    bide bazen de " unknown flash memory" diye bir hatada veriyor..
    bencede bios uçmuş gibi..
    peki şimdi ne olacak ? anakarta uygun bi bios chipi bulabilirmiyz yada anakartı değiştirmemkmi gerekir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.