Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
215.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • Mobilden izlenmiyor.lik olarak koyabilir misiniz videoyu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nettlethrone

Mobilden izlenmiyor.lik olarak koyabilir misiniz videoyu?

http://www.youtube.com/watch?v=aFgAqjws2tU

Bir başka söylenmesi gereken nokta ise sanırım "BASILI TUT BAKMAK İÇİN" ibaresi. Burada ki kodlama farklı olduğu için, şimdilik tamamen deneme amaçlı o şekilde duruyor. Düzeltilecektir.
  • Oyunu henüz alamadım ama aldığımda Türkçe yamayla birlikte oynama fırsatı verdiğiniz için çeviride emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 14 Nisan 2013; 22:41:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Yanlış enstrüman...

Keyif kaçırıcı bilgi (spoiler) içerir.

Tanıtım #3

Güzel olmuş elinize sağlık
  • Tanıtım 3'te "You have done enough", "Yeterince Çaldın" değilde daha çok "Yapacağını yaptın (herşeyi bozdun,olayın içine ettin vs.)" anlamında.
  • İtmek eylemini doğru çevirmişsiniz tebrik ederim. Çoğu çevirmen ittir diye çevirir ama bu yanlıştır. Doğrusu İt yada İtele dir.
  • Çok kolay gelsin, oyunda bayağı ilerlenmiş vidoya'ya bakılırsa :)
  • Süpersiniz valla.inşallah muvaffak olursunuz.oyunun sonuna gelmiştim , bitirecektim, şimdi bitirmeyecegim. türkçesi cıkınca baştan başlayacaağım ins.
  • Maalesef benim haricimdeki arkadaşlar tahsil gördüğü için süreç biraz ağır işliyor. Benim gibi, en azından akşamları boş vakti olan arkadaşlar bulabilirsek hızlanabilir.
  • Konuya girdim yüzdeyi gördüm heyt bea dedim son sayfaya geldim ?!'^% !!!!!..

İlk sayfada çeviri %30 ,diğer sayfalarda %20 görülüyor bende... Çok garip

Emeğinize sağlık, heyecanla bekliyoruz...
  • Yama dün % 25 idi bugün % 30 olmuş maşallah gayet hızlı gidiyorsunuz.

Oynamak için yamayı bekliyorum.

Emeğinize sağlık heyecanla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

Konuya girdim yüzdeyi gördüm heyt bea dedim son sayfaya geldim ?!'^% !!!!!..

İlk sayfada çeviri %30 ,diğer sayfalarda %20 görülüyor bende... Çok garip

Emeğinize sağlık, heyecanla bekliyoruz...

%30 doğrudur. Hayırlısı bakalım, çalışıyoruz...
  • Güzel paylaşım, teşekkürler
  • hocam bu ayın sonuna kadar bitiremesseniz yarım kaldığınız yerden ekibe bende katılmak istiyorum. aslında pazartesi den itibaren bir miktar başlayabilirim. ingilizcem %70 seviyesinde. bu oyunun bütün senaryosunu yalayıp yuttum. tükür de şuraya 10 sayfa tüküreyim o derece :D neyse eğerki ekipte bi amatöre daha ihtiyacınız varsa katılabilirim.
  • kardes almnca uzerınden istediğin kadar cevirebilirim 100/100 amanca biliyorum
  • Çevirmenin ustası bildiği, acemisi bilmediği kelime için sözlüğe bakarmış. Herkese kolay gelsin.
  • vallahi oyuna başlamıyorum hikayeyi o büyüyü alamam diye ne zaman çıkar çok sabırsızlnıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MantarTheGreat

Oyun içerisinde yazım yanlışları, anlam kaymaları veya çevrilmemiş diyalog metinleri olursa; bunları, bu konu üzerinden veya bana pm aracılığı ile aktarırsanız gereken düzeltmeleri yapacağız ve daha iyi bir yama için kurulumun bir üst versiyonunu hazırlayacağız.

Yama da emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.

PROJE SORUMLUSU

Cem Binay

ÇEVİRMENLER

Kutluata Fatih Kibar
    Cem Binay
    Nejat B. Soydan
    Erhan Karaçam
    Eyüp Yağız Yücel
    Yusuf Yıldırım
    Emre Uluer
    Metehan Çapacı
    Hasan Yosun
    Alper Şanlı
    Yunus Emre UYGUN

TEST EDENLER

Burak Bayraktaroğlu

YAMAYI YAPAN

Emin Gören

İlk yamamız Bioshock Infinite:

V2.0

https://www.dropbox.com/s/5g789r4ci8k7hwl/Bioshock%20Infinite%20T%C3%BCrk%C3%A7e%20Yama%20V2.0.rar

KURULUM

Oyunu steam üzerinden otomatik yüklemiş arkadaşların herhangi bir işlem yapmadan direkt olarak yükle demesi yeterli olacaktır. Lakin oyunun kendi kurulum yerinin dışında başka bir klasöre yüklemiş arkadaşlar hedef klasör olarak Bioshock Infinite oyununun yüklenmiş olduğu klasörü içinde ki \XGame\Localization klasörünü göstermeleri gerekmektedir.

Hepinize iyi oyunlar.

sabırla bekliyoruz...

• Bekliyoruz
  • Hocam bende çevirebilirim çevirebildigim kadarı ile
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.