Bildirim
Bip 2 gb hediye internet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
herhangi bir kaynak varmı hocam siz 1000 mesaj atmış olmayasınız
www.turkcell.com.trBiP Kullan Kazan Kampanyası (BiP Yıldızları)https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/bip-kullan-kazan-kampanyasi?source=CMS
*BiP tarafından kullanım yoğunluğuna göre belirlenen kişiler - BiP yıldızları - olarak seçilir ve ilgili takvim ayı içerisinde 1.000 mesaja ulaştıkları takdirde BiP Özel Haftalık 2GB hediye internet paketini kazanır, dönemin BiP yıldızı olarak sayılacak kullanıcılar BiP tarafından yapılan kullanım yoğunluğu analizlerine göre belirlenir ve belirlenen dönemin BiP yıldızı olup olmadığı bilgisi kullanıcılar ile paylaşılmaz. Tüm BiP kullanıcıları kampanyadan yararlanabileceklerini görmek için bir takvim ayı içerisinde 1.000 mesaja ulaşmak durumundadırlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla hocam ben ona daha öncede katılmıştım ondan sonra aktif kullanmadım arkadaşa birkaç mesaj attım bi baktım 2 gb gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilginç, demin 10-15 mesaj attım bende, gelen giden birşey yok, öyle bir kampanya duyurusuda bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 24 Ekim 2018; 17:48:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesaj değil 15 20 titreşim yollayın geliyor.
evet 15 titreşim yolladım gekdi haftalık 2gb.
titreşimi de bipten mesaj göndereceğimiz kişiyi seçiyoruz.yazı yazma satırının sağında artı işareti var oraya tıkladınızmı alt sağda titreşim tuşu var ordan gönderebilirsiniz
resim atabilirmisin 2gb tanımlandığına dair
Bilgi için teşekkürler, haftalık 2gb geldi. Toplam 10-15 mesaj, 5 tanede titreşim gönderdim.
20 mesaj, 5 titreşim yolladım, bakalım gelecekmi -
-
-
Bu kampanya buga girmis,1000 mesaj yerine 15-20 titresimle olay halledilmis :D www.turkcell.com.trBiP Kullan Kazan Kampanyası (BiP Yıldızları)https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/bip-kullan-kazan-kampanyasi?source=CMS
Soruna gelecek olursak
BiP Özel Haftalık 2GB kampanyasından ise bir kullanıcı 3 ay içerisinde yalnızca bir kez yararlanabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rahat 20 yolladım ama tık yok.quote:
Orijinalden alıntı: Elmandrill
Bu kampanya buga girmis,1000 mesaj yerine 15-20 titresimle olay halledilmis :D
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/bip-kullan-kazan-kampanyasi?source=CMS
Soruna gelecek olursak
BiP Özel Haftalık 2GB kampanyasından ise bir kullanıcı 3 ay içerisinde yalnızca bir kez yararlanabilir.
Sorun bende galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bip yogun kullanim dedigi olay var birde, bip yizdizi olarak secmesi lazim, onuda bip i hergun mesaj atarak uygulamayi acarak yapiyorsun bip yildizisiniz sadece 1000 mesaj kaldi tarzinda bildirim yolluyor
Azıcık sağlam bi tasarımı falan olsa kullanılır ve rahatlıkla her ay alınırquote:
Orijinalden alıntı: Elmandrill
Bip yogun kullanim dedigi olay var birde, bip yizdizi olarak secmesi lazim, onuda bip i hergun mesaj atarak uygulamayi acarak yapiyorsun bip yildizisiniz sadece 1000 mesaj kaldi tarzinda bildirim yolluyor
Gelmedi hiç bir şey -
Ayda 1 denemek lazım yani 24 kasım gibi ama 3 ayda 1 bu paket diye görmüştüm sitedequote:
Orijinalden alıntı: Jakosez
Tek sefere mahsus mu acaba bu?
Alıntıları Göster
3 ayda 1mişquote:
Orijinalden alıntı: burak550
Ayda 1 denemek lazım yani 24 kasım gibi ama 3 ayda 1 bu paket diye görmüştüm sitede
Alıntıları Göster
bana da gelmedi bişey kapattılar heralde
Ay sonuna kadar gruplarına ve sevdiklerine 1000 mesaj daha at, BiP'te geçerli 1GB'ı anında kap:) arkadaşlar şimdide böyle bir mesaj geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell hat devir ücreti
- eski numarayı geri alma ücreti
- turkcell 5g açma
- numara engelleme kaldırma kodu
- hat taşıma süresi
- e sim nedir
- turkcell abone sayısı
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- wifi araması nedir
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X