Şimdi Ara

Bip paketi alinca ekstradan internet paketi gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru baslikta belli arkadaslar.Bip gunluk 100 dk alsak ve hattimizin faturasiz oldugunu dusunsek internet paketi mutlaka gerekli olur mu bipten konusmak icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BIP Paketi Alınca Ekstra İnternet Paketi Gerekli mi?

BIP paketleri, genellikle sınırlı miktarda internet içeren iletişim paketleridir. Bu nedenle, ek bir internet paketine ihtiyaç duyup duymayacağın, kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına bağlıdır.

BIP Paketinde Bulunan İnternet Miktarı

BIP paketlerinde bulunan internet miktarı, operatöre ve seçilen pakete göre değişir. Bazı BIP paketleri, günlük veya aylık olarak belirli bir internet kotası sunarken, bazıları sınırsız internet içerebilir.

İnternet Kullanım Alışkanlıkları

BIP paketinde bulunan internet, temel internet gezintisi, sosyal medya kullanımı ve mesajlaşma için yeterli olabilir. Ancak, video ve müzik akışı, oyunlar veya büyük dosya indirmeleri gibi daha fazla veri gerektiren etkinlikler için ek bir internet paketine ihtiyaç duyabilirsin.

BIP İnternetli mi?

Evet, bazı BIP paketleri internet içerir. Bu paketler, "BIP İnternetli" veya "BIP Data" olarak adlandırılabilir. Bu paketler, belirli bir internet kotası veya sınırsız internet sunar.

Ek İnternet Paketi Gerekliliği

Ek bir internet paketine ihtiyaç duyup duymayacağını belirlemek için aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundur:

• BIP paketinde bulunan internet miktarı
    • Ortalama günlük veya aylık internet kullanımın
    • İnternet kullanım alışkanlıkların (veri gerektiren etkinlikler gibi)

Genel olarak, temel internet ihtiyaçların için BIP paketindeki internet yeterliyse, ek bir paket almana gerek kalmaz. Ancak, daha fazla veri gerektiren etkinlikler için sıklıkla internet kullanıyorsan, ek bir internet paketi satın almayı düşünebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • internet paketim bitince bipi kullanabiliyorum, arama da yapabilir diye düşünüyorum

• Hayır ama arkaplanda telefondaki diğer uygulamalar internet kullanabilir. Tabi hat faturalı ise geçmiş olsun.

• Onu akilli faturayla cozeriz sanirsam.

• bip ten arama yapman için internet paketin olması lazım yoksa arayamıyorsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bip'ten her yöne arama yapacaksan mutlaka internete bağlı olman lazım. Mobil veya wifi farketmez. Hatta internetin anlık kesildiğinde ( mesaj veya başka bir arama gelirse) bip'ten yaptığın konuşmada sesler kesiliyor.

• Bip heryöne aramalar için internet paketi olması gerekiyor. Şampiyon paketini alırsanız aylık 9 tl'ye bipten 500 dk yanı sıra gollercepte her gol 100 mb için 3 hak veriyor bu şekilde haftada en az 300 mb en fazla 3 gb arasında hediye internet paketi kazanırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asabi kullanıcısına yanıt
    Peki bu paketi faturasiz hatlar alabilior mu hatta tarife tanimli olmasa bile?

• bende merak ediyorum, eğer sadece 9 liraya halledebileceksem turkcele geçeceğim

__kadıköyRAP__ hocam 9 TL bulabildin mi

• kredi kartım ile alabiliyorum ama almadım, turkcell alamayacak olsam hattınız uygun değildir derdi, devam etsem alabilecektim yani. asabi arkadaş da alabilirsiniz demişti

• paket faturasız ve paketsiz hatlarda alınabiliyor denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

paket faturasız ve paketsiz hatlarda alınabiliyor denedim
    ilgin için teşekkürediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.