defalarca izledim. sorun neydi, neden böyle bir kaza oldu diye. her kazada da bir sebep ve özellikle de suçlu aranır. bu kaza için ne diyeceğimi bilemedim. siz ne düşünüyorsunuz, öncelikli olarak yanlış olan şey nedir sizce? odatv Bir aile yok oldu: Kaza anı kamerada https://www.odatv.com/guncel/bir-aile-yok-oldu-kaza-ani-kamerada-120054535 |
bir ailenin ölüme gittiği kaza.
-
-
Araç içinde bir kavga olmuştur diye düşündüm ama tam da sollama esnasında kaza gerçekleşiyor. Bu yüzden aynı ana denk gelmesi düşük bir ihtimal.
Bir anlık panikle kontrol kaybedilmiş. Tekrar kontrol etmeye çalışmış ama olmamış. Kontrolün bir anda kaybedilmesinin sebebi de o anda yolla değil de başka bir şeyle ilgileniyor olması olabilir bir anda araba soldaki araca çarpacak gibi olduğunda ansızın bunu gördüyse hızlı bir direksiyon manevrası yapıp kontrolü kaybetmiş olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefona bakıyor, bir anda yanında araba görünce irkiliyor ve ani hareketle kontrolü kaybediyor gibi..
sollama yapan iki araç sürücüsü için bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme suçu var. ortada 2 çizgi var ölsen dahi o çizgiyi geçemezsin. ama bizim vatandaşımız insan gibi anlayamıyor, illa ya bi set olacak, ya bi kasis olacak. Niye? Çünkü ahlaksızız.
-
Uçan aracın önündeki malın evladı arkadan geleni görmeden ya da tınmadan sollamaya çıkıyor. Sanırım o da onları görüp kaza olacağından korkup kontrolü kaybediyor.
Edit: Uçan araç da önündeki malın evladı gibi aynaya bakmadan sollamaya çıkacakken yine kendileri gibi sollama yapılmaz yerde sollama yapan koyu renk malın evladını son anda görüp şeride dönmeye çalışıyor. Sonuç:doğal seçilim birini alıyor, iki malın evladı yola devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 23 Temmuz 2024; 10:34:17 >
3 tane sığır nasıl da buluşmuş anlaşmış gibi, 3'ü de kasap , yollarda bunlar yüzünden dengem bozuldu, her an sağıma soluma bakmaktan onlar yerine ileriyi de düşünerek hareket etmekten hasta gibi araba kullanır oldum, arkadaşlarım "Niye bu kadar tedirginsin diyorlar" demeye kalmıyor hızlıca şerit değiştirip önümden diğer tarafa geçiyorlar
çift araba geçilmez çizgisi var. Ama uyan yok. İlginç bizim insanımız. Allah maşallah inşallah ile maalesef kaza yapmayacağımız sanılıyor. Kırmızı ışıkta bile beklerken bazen sağına soluna araba yanaşıp sizi geçmeye çalışıyor. Hastalık mıdır, uyanıklık mıdır. Bilemiyorum.
-
Hızları 40-50km/h arası gibi duruyor. Bu hızlarda bu kadar saçma bir kazanın olması için araç içinde kavga falan çıkması lazım.
-
Yazık. Yolcular ölmeden önce ne olduğunu bile anlamamışlardır.
Köprüde sollanmaz. Çift çizgide sollanmaz. Öndeki araç manevrasnı bitirmeden solanmaz. En az üç hatadan eminiz.
Düşen araba da dördüncü hatayı yapmaya hazırlanıyor veya korkup hakimiyetini kaybediyor. Sollayan birninin ardından sol çizgiye kayması sürücüsünün takip mesafenin olmadığını, uzağa bakmadığını gösterir (5). Hızları bilmiyoruz, belki onlar da hatalı, çünkü hız doğru olsa direksiyon böyle davranmaz davransa bile refüjler çalışabilirdi (6).
Köprüde de hata var. Refüjlerin beraber çalışması, etki noktasından kopmamaları gerekir. Ne beton refüj (7) ne de metal refüjler çalışmıyor (8). Vadi rüzgarına açık kaç metrelik köprünün parmaklıkları, balkon demiri gibi. Refüj gibi görünüyorlar ama aslında refüj falan değiller. Bence savcılık köprü ve yol mühendisliğini de araştırmalı.
-
bence telefona bakmıyor. videonun en sonunda görünen son araca dikkat ettim de. oda mı telefonla oynuyor?
köprüden aşağı uçan aracı kullanan şoförü, hata yapmasına zorlayan sebepler var diye düşünüyorum. şerit ihlali yaparak ilk hatalı sollama girişiminde bulunan aracın şoförü olmak istemezdim doğrusu. kaza yapan araç, ikinci hatalı sollama girişimi yapan kendi önündeki aracın peşine takılmayı düşünmüş olabilir mi? tam bu girişim esnasında, yanında araç görünce panik yapmış da olabilir diye düşündüm. ama videonun sonundaki aracı izleyince ağır basan bu düşüncemde kararsız kaldım. zaten köprü çıkışına gelmişsin. sollayacağın araç sadece bir tane. en öndeki son aracın ise sollanılabilirliği yok bence. net budur diyemiyorum hala. hatalı sollama yapan iki araç var. yolda da sorun var kanaatindeyim. şehirler arası özel araç kullananlar tecrübe edinmiştir. bazı yerlerde aracın seyri, yolun yapısına bağlı olarak anlık değişebiliyor. kaza yapan aracın "arkasındaki" aracın gidişine dikkat ederseniz eğer, o araç da ilginç bir şekilde aynı yerde sola çekiyor gibi. (bu da son ilavem olsun, yolun ortasındaki çizgi şeritler bile sola kayıyor. )köprünün korkuluklarına da bir şeyler söylemek mümkün. bu kaza nasıl sonuçlandırılacak gerçekten merak ediyorum. sonucunu takip eden olursa, konu altında paylaşımda bulunsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 23 Temmuz 2024; 17:4:46 >
-
3 tane trafik canavarı birbirine denk gelmiş. Araba lobisi ve arabataparlar yüzünden. Trafikte can güvenliğimiz yok, sürücüler uyutulmalı, arabaları da eritip jilet yapmak lazım.
-
Araç sürmesini bilen yok ki 2 sinyal veren ehliyet alıp yola cıkmaya calısıyor ehliyet almak cok zor olmalı.
-
Muhtemelen Uzun süredir bunlar peş peşe gidiyor
Linea sollamaya çıkınca arkasından buda çıkmaya çalışıyor
Solunda ki Skoda yı görünce panikleyip kontrolü yitiriyor .
Bu jenerasyon octavia'yı ne zaman trafikte görsem trafikte saçma sapan hareketler ya da trafikte kural ihlali yaparken görüyorum.Bu hareketleri yapanların hepsinde aynı videodaki gibi cam tavanları açık oluyor.
-
En ön sıralara bakın, zaten hepsi sollama yapıp geçmiş orada belli, soldan sağa doğru geçişli bi kuyruk görünüyor en ön sıralarda. Herkesin peş peşe kural ihlal ettiği yerde birileri elbet yanar.
-
Uyuyor mu?, Telefonla mı oynuyor? Arkadaşlarıyla yada ailesiyle tiktok mu çekiyor?
-
Aga soluna bakmadan sollamaya çıkmış, solunda arabayı fark ettiği an panikle direksiyonu aşırı kırmış ve kontrolü kaybetmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyaz Linea sollamaya çıkınca o da peşinden bende çıkayım diyor. Sonra önceden sollamaya çıkmış Octavia ya vurmamak için heyecan yapıp kontrolü kaybediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sollama yapan iki araç sürücüsü için bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme suçu var. ortada 2 çizgi var ölsen dahi o çizgiyi geçemezsin. ama bizim vatandaşımız insan gibi anlayamıyor, illa ya bi set olacak, ya bi kasis olacak. Niye? Çünkü ahlaksızız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X