< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KristalTürk -- 24 Ocak 2024; 0:31:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (81. sayfa)
-
-
eskiden her sene 1-2 defa değiştirirdim 3-4 yıl önce ama sonra farkettim ki şuan ip11 kullansamda 15 pro Max kullansamda hayatımda değişen birşey yok
14 pro dan devam ediyorum bataryası ne zaman nanay olursa o zaman değiştiririm tahmini seneye yenilerim gibi 16 pro yapıştırılır
-
Hocam uygulama desteklemeyince hiç mi açılmıyor yoksa sadece güncelleme mi almıyor? Silinen uygulama tekrar yüklenebiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu saatten sonra bu yavaş gelişmelerle bir akıllı telefon en az 3 yıl kullanılmalı hasar, çalınma vs olmadıkça.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 yılda 1 yenilemek yeterlidir. Hem ekonomiye zarar hem kendi cebine hem doğaya hem diğer insanlara. Yeni telefon çıktı diye herkes yeni seriye geçmemeli.
Telefon serileri 4 yıl birbirinin benzeri olur. Yani çok bir şey değişmez. Ne görünüşte ne içte.
En son realme gt5 pro’nun ellerle olan etkileşimi hoşuma gitti. Bence standart olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamaya bir güncelleme geliyor daha açılmıyor, güncelleme de almıyor, geç de açıldığı oluyor. Silersen bir daha indiremediğin uygulamalar da mevcut. O yüzden silmiyorum.
Bu arada oy için verilen sadakalardan birinin süresi dolmuş. Tüh elimi hızlı tutamadım.
Sony Xperia Z2 2015 de aldım, ya ben ya telefon ölene kadar kullanacam.
Maksimum 2-3 ay sonra değiştiriyorum telefon gurmesi olduk :D
-
Telleri minimum 6-7 sene kullanırım. Telde oyun oynamam ve alabildiğim max. ramli f/p cihazları almaya çalışırım. Telefonları kutudan çıkan sürümle kullanırım ve güncellemem.
Samsung gio (10 sene çalıştı ve hala çalışıyor imei kaydı silindi 10 yaşına girdiği için)
Samsung grand duos 2013-2019 (son 2 senesi aile buyuklerine hizmet) üstüne su döküldüğü için vefat etti.
Lenovo P2 2017-202? 7 senedir aktif hizmette 2 bucuk senedir aile buyuklerine hizmet ediyor
Samsung A52 2022-202?
2 bucuk sene oldu. Memnunum. 3 4 yıl daha gideri var diye dusunuyorum.
Alt seviye cihazlar hep şarja takmaya değmez.
-
10 sene kullanınca imei kaydı silinmesi olayı nedir cihaz açılmadığı için mi?
Teşekkürler hocam.
Yapma yav artık şarja takmadan kullanacağım öyleyse.
Nedenini tam bilmiyorum sadece tahmin ediyorum. Tam 10.senesinde oldu bu olay. Cihazı bir aile büyüğüm aktif olarak kullanıyordu.
1-)Siemens C60 (Mart 2003 - Eylül 2007)
2-)Sony Ericsson W810 (Eylül 2007 - Ağustos 2012)
3 -)Samsung Galaxy Ace 2 (Ağustos 2012 - Temmuz 2018)
4-)General Mobile Discovery (Temmuz 2018 - Nisan 2019)
5-)Nokia 6030 (Nisan 2019 - Ekim 2019 Askerde kullandım)
6-)Huawei Mate 20 Lite (Ekim 2019 - kullanımda)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maasha -- 28 Ocak 2024; 16:11:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
xiaomi note 6 pro mayıs 2019 da almıştım. Hala kullanıyorum 5 yıl olacak. Uygulamalar biraz kastırmaya başladı ama hiç format atmadım onun etkisi olabilir.
-
LG telefonu 6 sene kullandım
Önceden 1-1,5 yıl arası garanti bitmeden elden çıkarıp üste 300-500 koyup daha üst sıfır alırdım. Şimdi elimdekinin garantisi bitecek ve değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü daha iyisi için üste 7-8 bin koymam gerekecek. 5G olması nedeniyle yola devam. (M52)
Rekor 3 yıl. Bundan sonra ne kadar giderse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X