evet arkadaşlar nette dolaşırken buldugum bir modlama bana gercekten sağlam bişi olmuş..
yorumlarınız sizlere kalmış arkadaşlar
biliyorum manyak harbiden. yapan adam sağlam yapmış
Offfffffffff bu ne yaaa süper bişey.İleri şöyle bi kasa bizimde olur inşallah
masa üstü laptop sanki lcd'yi iceri koymus sagdece kasa cok iyi mod yapmıs yapanı tebrik edmek lazım bu arada ''rockfordfosgate'' görmesin bu aralar mod işindeki marifetiyle gövde gösterisi yapıyor zaten görürse daha iyisini yapar
geçektten güzel olmuş yapana helal olsun
lcd nın ne işi var orda kullanışlı olmamış
LCD nin orda olması yer açısından çok iyi.
tek kelimeyle diyorum tek kelime edemiyorum o derece yani
basımı dönderdi valla
herif sıvı soğutma kullanıyor ama ekran kartı chipset ve işlemciyi o radyatör ile nasıl soğutuyor anlamadım.
LCD ekranı kasaya koyacağına ne bileyim monitöre benzer bişi yapıp o şekilde kullansa daha iyi olurdu bence...
çok güzel olmuş acaba sistem ne?
iyide manyetik alan fln sorun olmuyormu lcd için. Yoksa rast gele herkes sokabilirmi lcdyi oraya.
Aynı şeyi bende düşünmüştüm araba da bulunun LCD ekranı takmak istedim ama babamla bi türlü anlaşamadık vermek istemiyor
Ne inatçı adam yaa
quote:
Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^
herif sıvı soğutma kullanıyor ama ekran kartı chipset ve işlemciyi o radyatör ile nasıl soğutuyor anlamadım.
LCD ekranı kasaya koyacağına ne bileyim monitöre benzer bişi yapıp o şekilde kullansa daha iyi olurdu bence...
Arkadaşım kullandığı kar pek chipset e benzemio arka bağlantıdan anlayabilirsin ve bu modu yapan üstadın nick'i DEFYANT bundan daha sağlam bir modcu görmedim...
Arkadaşım kullandığı kar pek chipset e benzemio arka bağlantıdan anlayabilirsin ve bu modu yapan üstadın nick'i DEFYANT bundan daha sağlam bir modcu görmedim...