Şimdi Ara

Bir ASELSAN MÜHENDİSİ daha şüpheli bi şekilde hayatını kaybetti...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://haber.mynet.com/aselsan-muhendisinin-olumunde-derin-suphe-676549-foto-analiz/

Görüşlerinizi alalım... Nedir bu senelerdir yaşananlar ? Neden kimse ''DUR!'' diyemiyor bu yaşananlara ?

• Daha önce kaçırılıp öldürülesiye dövülmüş...

Bence devletin,bu adamları koruma altına alması gerek.
  • Aselsan da kaç kişi çalışıyor biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

Aselsan da kaç kişi çalışıyor biliyor musunuz?

Toplam kaç kişi çalışıyo bilmiyorum ama , 2000-2500 mühendis çalışıyo diye biliyorum . Tabi bunlara yakın bi sayıda da teknisyenler vardır .
  • Boyle insanlar bu ulkede kolay yetismiyor maalesef. Gercekten yazik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41635B9FE

Bu mesaj silindi.
    Eğer mühendis olsaydım bu ülkede yaşamazdım ve bu ülkeye yararlı olacak hiçbirşeyi yapmazdım, ister vatan haini desinler isterlerse övsünler veya sövsünler umrumda olmazdı.. Sıradan bi vatandaş mı ulan bu öldürülenler? Sanki simitçi yetiştirir gibi yetişiyor bu adamlar! Şu ülkede birileri hep gelişmemizi istemiyor, iyi birşeyler olsun istemiyor ve o kişiler hep devletin önemli yerlerindeler, öyle olmasaydı şuan o kişiler ölmemiş olurdu..
  • 6bin kişide 1 kişi 1 yılda kaza yaparak ölüyor ki kaza yapılan yerde çok kaza olan bir yermiş herkes komplo teorisine bağlamış bilmeyen de dünyaya yön veriyoruz sanır.
  • quote:

6bin kişide 1 kişi 1 yılda kaza yaparak ölüyor ki kaza yapılan yerde çok kaza olan bir yermiş herkes komplo teorisine bağlamış bilmeyen de dünyaya yön veriyoruz sanır.

Susurluk'ta da durduk yere kamyonun altına girdi zaten değil mi ? Yapma Allah aşkına.. Bu olay dünyaya yön vermek ile ilgili değil bizim istediğimiz yöne dönmemize müdahale etmeleri ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

6bin kişide 1 kişi 1 yılda kaza yaparak ölüyor ki kaza yapılan yerde çok kaza olan bir yermiş herkes komplo teorisine bağlamış bilmeyen de dünyaya yön veriyoruz sanır.

Susurluk'ta da durduk yere kamyonun altına girdi zaten değil mi ? Yapma Allah aşkına.. Bu olay dünyaya yön vermek ile ilgili değil bizim istediğimiz yöne dönmemize müdahale etmeleri ile ilgili.

5 6 bin kişilik bir kurumda 1 kişi kaza yaptı diye öldürülmüşmü oluyor. 2013 te de 1 kişi bir şekilde ölürse yine öldürüldü muhabbetleri olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

5 6 bin kişilik bir kurumda 1 kişi kaza yaptı diye öldürülmüşmü oluyor. 2013 te de 1 kişi bir şekilde ölürse yine öldürüldü muhabbetleri olacak.

5-6 bin kişilik kurumda neredeyse herkes çok farklı ve önemli pozisyonlarda çalışırken önemli projelerde çalışanlar ölüyorsa o öldürüldü olur tabiki. Aselsan dediğin kurum bu ülkenin bel kemiğidir teknoloji ve mühendislik alanında ve özellikle savunma alanında çok kilit projelerde çalışılıyorken bu adamlar patır patır ölüyorsa altında birşeyler aranır. Nitekim bu topraklarda Alman İsrail Arap Amerikan ajanları kol gezmekte.

• Nerde patır patır ölüyor 1 yılda kaç kişi ölmüş en ufak bir öldürüldüğüne dair belirti yok. Bu kadar da hayal dünyasında yaşamayın.
  • quote:

2006-2007 yıllarını araştır . intihar eden aselsan mühendislerini . uçak kazasında ölen aselsan mühendislerini . bunların hiç birinin kaza olmadığı apaçık ortada... adam can sıkıntısı göndermemş heralde karısını çocuklarını memleketine . takip edildiğini düşünüyomş zaten
  • Ankara Amerikan Elçiliğine yapılan intihar saldırısını da Amerikanın terör konusunda desteğini alabilmek için mit yaptı.
  • quote:

Ankara Amerikan Elçiliğine yapılan intihar saldırısını da Amerikanın terör konusunda desteğini alabilmek için mit yaptı.

ne diyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fath93

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hayır herşeyi geçtim... Dümdüz yolda giderken bi anda kontrolden çıkıp bariyerlere çarpması da ilginç . Alikuşçu . Amacın ne gerçekten anlamadım
  • Ülkemin insanları arasındayım uyutulan değil uyuyan...
  • quote:

hayır herşeyi geçtim... Dümdüz yolda giderken bi anda kontrolden çıkıp bariyerlere çarpması da ilginç . Alikuşçu . Amacın ne gerçekten anlamadım

Sizinki komplo teorisi Alikuşçu ise realiteden bahsediyor.
    Bilmem anlatabildimmi
  • quote:

Ülkemin insanları arasındayım uyutulan değil uyuyan...

Haberi dikkatli oku,ölümü kaza olabilir ama bu adam bundan 1 yıl önce öldürülesiye dövülmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

quote:

Ülkemin insanları arasındayım uyutulan değil uyuyan...

Haberi dikkatli oku,ölümü kaza olabilir ama bu adam bundan 1 yıl önce öldürülesiye dövülmüş.

Alıntıları Göster
    Suikast yada değil.. Ama sen Odtü elektroniği bitir, sonra ölümden dön, aileni zorunluluktan Kahramanmaraş'a yolla. Adamın anasına babasına acıdım.

• quote:

dümdüz dediğin yollarda bir ton kaza olabiliyor illa komplo teorilerine bağlamaya gerek yok işi.

ki haber zaten eski değil miydi ya niye şimdi gündeme getirmişler.(eski dediğim 1 ay önce falan oldu diye hatırlıyorum.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.