Şimdi Ara

Bir daha asansore binersem ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gectigimiz hafta evin karsısındakı lokantada calısan sevdigimiz bir abimizin hanımı dogum yapacaktı o yuzden o gun hastaneye gitmis.Bende evdeydim benim cagırdılar yardıma dedim bos bos dolasacagıma gıdeyım hem cebımız para gorur hemde karnımız doyar neyse bi yerden yemek siparisi geldi hazırladım gittim normal bir bina gittigim yer daireleri is yerleri yapmıslar kucuk ıs hanı desek daha dogru olur nese bındım asansore cıktım kata teslım ettim yemegi asansore bindim ama nasıl bir asansor sistemi ise asansorlerde giris kat 0 olarak verilir 1. kat 1 olarak bu hayvanlar 0 ı zemın kat yapmıslar bende bastım 0 a ındım bide ne goreyım kapı acıldı karsımda demir adamlar zemin katı ıptal etmis cıkıs yok duvarada kapı yerıne demir koymuslar vursan kırılmaz tonluk bıse nese yukarı cıkayım dedım asansor ıslemıyor aha dedım seyı yedık bas allah ıslemez bas allah ıslemez alarma basıyorum hıc bı tus ıslemıyor aksılık bu ya cep telefonuda sarjı yok dıe evde sarja bıraktım ınsan hava alamaz oluyor her tus calısmadıgı gıbı havalandırmada calısmıyor yaklasık 5 10dakıka asansorde mahsur kaldım bınadada tek tuk calısan var nerden asansoru kullanıcaklarsa aynaya bakıp sankı aynadakı ben deılmısım gıbı sovuyorum resmen hayatın fılm seridi gibi onunden geciyor bi yandan havasız kalıcagımı dusunuyorum bı yerden nasıl kurtulsam diye son tekrar tuslara bastım baktım asansor calıstı cıktım kata ındım bu kadar sevıncegımı bılmezdım oyle asansor yapan fırmanın ben resmen mılletı korkutup altına ettırmek ıcın yapmıslar bundan sonra 20 30katlı yer olsada asansore bınmıcem yurucem bu korku omur boyu yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafiruye -- 10 Şubat 2009; 13:28:45 >

• Gectigimiz hafta evin karsısındakı lokantada sevdigimiz bir abimizin hanımı dogum yapacaktı

eminmisin ? lokantada ?
  • bende çok benzer bi olay yşadm bi daha asansöre benmedim adam gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

Gectigimiz hafta evin karsısındakı lokantada sevdigimiz bir abimizin hanımı dogum yapacaktı

eminmisin ? lokantada ?

Sanırım böyle demek istemiş : Gectigimiz hafta evin karsısındakı lokantada çalışan sevdigimiz bir abimizin hanımı dogum yapacaktı
  • neden fake hesabınla açtın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lion_koc

quote:

Gectigimiz hafta evin karsısındakı lokantada sevdigimiz bir abimizin hanımı dogum yapacaktı

eminmisin ? lokantada ?

Sanırım böyle demek istemiş : Gectigimiz hafta evin karsısındakı lokantada çalışan sevdigimiz bir abimizin hanımı dogum yapacaktı

lionkoc tesekkurler dogru yazılısı ıcın

cumleleri carpıtmakta ustunuze yok anlıyosunuzda makara olsun diye harcanıyorsunuz burda gıdın edebiyat ogretmenligi yapın (lafım diger arkadasa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafiruye -- 10 Şubat 2009; 13:33:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: misafiruye

quote:

Orjinalden alıntı: lion_koc

quote:

eminmisin ? lokantada ?

8d tesekkurler dogru yazılısı ıcın

cumleleri carpıtmakta ustunuze yok anlıyosunuzda makara olsun diye harcanıyorsunuz burda gıdın edebiyat ogretmenligi yapın (lafım diger arkadasa)

bişeydeil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

neden fake hesabınla açtın?

boyle bır yorum beklıyodum konu ıcerısınden aklınızda kurmusunuz bır kurgu 0 mesaj olan fake hesap sence ben sacma sapan konular ıcın buraya cep telefonu vererek uyelık mı almalıyım ılla konu acıp bırseyler paylasmak ıcın 1500 2000 mesajmı kasayım fake denmemesı ıcın bıldıgın yanlıslarda yoluna devam et genc
  • half life daoyunun başında asansörün tuşuna basıon içindekilerle birlikte yere serbest düşüş yapıyo ondan beri asansöre binmem.
  • quote:

quote:

boyle bır yorum beklıyodum konu ıcerısınden aklınızda kurmusunuz bır kurgu 0 mesaj olan fake hesap sence ben sacma sapan konular ıcın buraya cep telefonu vererek uyelık mı almalıyım ılla konu acıp bırseyler paylasmak ıcın 1500 2000 mesajmı kasayım fake denmemesı ıcın bıldıgın yanlıslarda yoluna devam et genc

saçma sapansa ne işin var burda ozaman defol git

• hacı korkmaya gerek yok,olur böyle şeyler. sen asansöre binmeye devam et,0 a değil de bundan sonra 1 e bas.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @y@zéfé

quote:

quote:

Ben burda bu forum @y@zefe nin babasınındır gibi bir tabela goremıyorum SANANE ? cumleyi nerenle okudun merak ediyorum nese senınle tartısıp konu ıcerıgını degıstıremem sana kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafiruye -- 10 Şubat 2009; 13:38:35 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @y@zéfé

quote:

quote:

Ben burda bu forum @y@zefe nin babasınındır gibi bir tabela goremıyorum SANANE ? cumleyi nerenle okudun merak ediyorum nese senınle tartısıp konu ıcerıgını degıstıremem sana kolay gelsin

diğer 3 üyeliğin neden banlanmış şimdi daha iyi anlaşılıyor...

zoruna gidince birden sahneye asena fırlıyor yapıştırrrrr

• geçmiş olsun kardeş
  • vaay gızlı hayranlarımızda varmıs bızı takıp eden onceden 3 tane uyelık oldugunuda bılıyor sana bu son yazım hadi bakıyım sagdan gıt yerlerı pısletmeden kıs kıs

@JoKeRiZiNaTioN

eyvallah kardes
  • hergün asansöre binerim eve cıkmak için en üst kat.

bina 1 katlı bile olsa asansöre binerim

şimdiye kadar hiç kalmadım asansörde

asansörün stop düğmesiyle bile oynarım, kata 10 cm kalınca bi durduruyom öyle bırakıyom millet bindigi zaman 10cm aşağı atıyo ayanı düşecek gibi oluyolar
  • quote:

Gectigimiz hafta evin karsısındakı lokantada calısan sevdigimiz bir abimizin hanımı dogum yapacaktı o yuzden o gun hastaneye gitmis.Bende evdeydim benim cagırdılar yardıma dedim bos bos dolasacagıma gıdeyım hem cebımız para gorur hemde karnımız doyar neyse bi yerden yemek siparisi geldi hazırladım gittim normal bir bina gittigim yer daireleri is yerleri yapmıslar kucuk ıs hanı desek daha dogru olur nese bındım asansore cıktım kata teslım ettim yemegi asansore bindim ama nasıl bir asansor sistemi ise asansorlerde giris kat 0 olarak verilir 1. kat 1 olarak bu hayvanlar 0 ı zemın kat yapmıslar bende bastım 0 a ındım bide ne goreyım kapı acıldı karsımda demir adamlar zemin katı ıptal etmis cıkıs yok duvarada kapı yerıne demir koymuslar vursan kırılmaz tonluk bıse nese yukarı cıkayım dedım asansor ıslemıyor aha dedım seyı yedık bas allah ıslemez bas allah ıslemez alarma basıyorum hıc bı tus ıslemıyor aksılık bu ya cep telefonuda sarjı yok dıe evde sarja bıraktım ınsan hava alamaz oluyor her tus calısmadıgı gıbı havalandırmada calısmıyor yaklasık 5 10dakıka asansorde mahsur kaldım bınadada tek tuk calısan var nerden asansoru kullanıcaklarsa aynaya bakıp sankı aynadakı ben deılmısım gıbı sovuyorum resmen hayatın fılm seridi gibi onunden geciyor bi yandan havasız kalıcagımı dusunuyorum bı yerden nasıl kurtulsam diye son tekrar tuslara bastım baktım asansor calıstı cıktım kata ındım bu kadar sevıncegımı bılmezdım oyle asansor yapan fırmanın ben resmen mılletı korkutup altına ettırmek ıcın yapmıslar bundan sonra 20 30katlı yer olsada asansore bınmıcem yurucem bu korku omur boyu yeter

adamlar naptı sana

• aynı şekilde ben 14 katlı bi bindayım neyse abimin üniversitede kaldıgı daire 13. katta neyse bakkala gidicem bastım asansöre 1 kat indir 11-12 .k at arsınd kaldı birden karnımd bi sıkıstırma başladı kalp hızı ibreyi devirdi aynı şekilde hiçbişi çalısmıor filmlerde olan sahne aklıam gelior hani filmlerde olur y işte asansör kalır havada ve birden aşşaya dogru hızla düşmeye başlar cep tel iyiki yanımdaydı abimi aradım tekrar bastı 13. kata asansör çaırmaya asansörün birden ısıkları yandı ve yukarıya cıktı dedim yerim bakkalınıda asansörünüde yatın uyuyun kola falan içmeyin dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 10 Şubat 2009; 14:52:31 >
  • Hocam direk asansör firmasının telefonunu alacaktın zaten yazar her asansörde arayıp bir güzel sövecektin.Niye almadın ki telefonunu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.