< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 18 Haziran 2020; 8:38:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 18 Haziran 2020; 8:38:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
“Bir depoda şu kadar gidiyorum” ve “kilometrede şu kadar yakıyorum” diyenlere bir tek ben kıl oluyorum sanırım.
|
demin focus dizel otomatik araçla arkidişi evine bırakırken klimayı açtı
ardından ben kapattım neden diye sorunca zaten şeher içi 20 km gidecen ahanda sana cam açtım dedim ulem 40 yıldır arkidişinim hala şu gereksiz cimriliklerinden vazgeçmedin deyip camları kapatı klimayı sonuna kadar açtı ortalama tüketim 6 litreden yavaşça 6,2 - 6,5 - 6,8 ... çıktıkça ecel terleri tökeyom zandım neyseki trafik yoktu da 20 dakika sürdü bu eziyet |
Yakit sarfiyatinda kuruş diyeni dinlemeyi o anda kesiyorum. Gunde 2 kez fiyatin degistigi yerde ne kurusu birader
|
sakin ol şampiyon.
Kimsenin ego tatmini yaptığı yok. Bak yıllardır şu forumda milyonlarca hesap verisi paylaşıldı. Litre bazında yapılan paylaşımlar her zaman güncel özelliğini korurken kuruşlar mazide kaldı. 2005'te açtığımız konulara gir bak, 17 kuruş çok yakıyor diye birbirimize giriyorduk. 12 kuruş yaktım diyenleri linç ediyorduk.. Var mı şu anda bir değeri? Ayrıca sadece resimlerle destelenerek paylaşım yapılan yakıt konusu zaten var. Dileyen girip oradan ortalama hız, güzergah, hatta lastik ölçüsüne kadar okuyup faydalanabilir. |
1 depoyla sınırsız km yapan 1.2 ve altı Tiesaycilar gelir birazdan
|
Önce yakıt hesabı nedir, nasıl yapılır, neler dikkate alınır, nasıl sunulur? vs. öğren sonra gel konu aç...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 17 Haziran 2020; 18:38:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 17 Haziran 2020; 20:8:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewolf101 -- 17 Haziran 2020; 21:22:19 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |