|
Bir devrin sonu: Nokia markalı akıllı telefonlar satıştan kalktı
-
-
Vay be yaşlandık artık ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2000-2010 arasındaki 10 yıllık Nokia'nın efsane telefonlarını kim unutabilir ki...
-
Lumia olarak devam edebilseydi WP ile müthiş bir üçüncü seçenek olacaktı akıllı telefon dünyasında ama klasik Microsoft basiretsizliği... Adamların el attığı her yer kuruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemizde uzun yıllar japon markası sanılan 2000'lerin başında öyle olmadığı öğrenilen telefon üreticisiydi.
Şu firmanın yükselişi de çöküşü de ibretlik.
Belki ileride telefon marka hakkını birisi satın alıp üretime geçebilir.
-
HMD'nin Nokia ismini taşıma süresi doluyor, bu veda ondan. Seneye diğer modeller de satıştan kalkacaktır.
hmd çok güzel toplandı ama sonunda batırdı işi beceremedi yöneticileri ayrıldı gitti Nokia satın alındığın da tekrardan çok güzel kameralı telefonlar amiral gemileri bekledim zamanında Nokia 7 plus kullandım kamera olarak gerçekten mest etti ama artık kim bilir belki ne olur bilinmez
Nokia Sirocco Gold versiyonu kullanıyordum. :D
-
HMD bir tane düzgün nokia yaptı oda 2017 nokia 8 idi.
-
Once BB , simdide nokia.Bakalim sirada kimler var.
-
Katılıyorum maalesef teknoloji sektöründe özellikle tüketici teknoloji sektörü 2 büyük şirket tarafından domine ediliyor Android Ios MacOs Windows AMD nvidia gibi daha fazla alternatif her zaman son tüketicinin faydasına olur
Keşke param olsaydı o marka ismini ben alıp ülkemize kazandırırdım
İyi daha fazla rezil etmesinler kirletmesinler efsaneyi saçma sapan telefonlar yapıp üstüne nokia yazınca o telefon bizim bildiğimiz manada "Nokia" olmuyor
Sat şu ismi de başkası yapsın ya. Batırdınız, elinize yüzünüze bulaştırdınız.
Nokia 8 ile birlikte geri dönüşü güzeldi. Ghost Screen'e rağmen Uzun bir süre çok keyif alarak kullandım. Halen yeğenim kullanıyor telefonu. Xiaomi'nin orta sınıf telefonlarından falan iyi fotoğraf çekiyor halen. Nokia 9 PureView de güzel bir deneme idi TR'ye getirmedi. En sonunda çıkardığı kırpık isim karmaşasına uğramış üstüne çalışılmamış garabet telefonlar ile tekrar tabutuna çivi çaktılar. Yazık ettiler gerçekten Android dünyasına güzel bir alternatif getirebilirdi...
-
Lumia ve Microsoft efsane olabilirdi yapmadılar
Microsoft'dan önce Nokia'nın en önemli hamlesi bence N9 modelinde Linux tabanı Meego işletim sistemini kullanıp çok güzel bir deneyim yaşatmasıydı. Asıl o sistemin üzerine düşse şimdi mobil işletim sistemleri kendini geliştirmek için çok daha fazla yol almış olurdu. Ben bir kullanıcı olarak BadaOS, Windows Mobile gibi sistemlere destek verip cihazlarını kullandım ama firmalar kendi sistemlerinin arkasında duramadılar. Şimdi piyasada Meego, Bada/Tizen, Sailfish, Ubuntu Touch, Firefox OS dahil tüm işletim sistemleri olsa çok daha iyi olmaz mıydı?
-
Herkes 8310 tercih ederken ben 6510 almıştım. Ekran çözünürlüğü daha iyiydi esasen ama kimse buna dikkat etmiyordu.
Gerçi biz ettik de ne oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında 10 yıl önce tüketici için marka bitmişti. Umutsuzca bir çaba içinde markayı tekrar diriltmek istediler o kadar. Hoş bir mazi olarak kaldı
:) . En son n9 kullanmıştım çok beğenmiştim. Meego ile uygulama yüklemek araştırmak çok güzel bir telefondu ve gelecek vadeden bir işletim sistemiydi ama koca şirket bir türlü dogru politikalarla yönetilmedi . 20 sene önce her yerde olan markanın şimdi kaybolması yazık .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Lumia olarak devam edebilseydi WP ile müthiş bir üçüncü seçenek olacaktı akıllı telefon dünyasında ama klasik Microsoft basiretsizliği... Adamların el attığı her yer kuruyor.
|
2000-2010 arasındaki 10 yıllık Nokia'nın efsane telefonlarını kim unutabilir ki...
|
Microsoft'dan önce Nokia'nın en önemli hamlesi bence N9 modelinde Linux tabanı Meego işletim sistemini kullanıp çok güzel bir deneyim yaşatmasıydı. Asıl o sistemin üzerine düşse şimdi mobil işletim sistemleri kendini geliştirmek için çok daha fazla yol almış olurdu. Ben bir kullanıcı olarak BadaOS, Windows Mobile gibi sistemlere destek verip cihazlarını kullandım ama firmalar kendi sistemlerinin arkasında duramadılar. Şimdi piyasada Meego, Bada/Tizen, Sailfish, Ubuntu Touch, Firefox OS dahil tüm işletim sistemleri olsa çok daha iyi olmaz mıydı? |
HMD'nin Nokia ismini taşıma süresi doluyor, bu veda ondan. Seneye diğer modeller de satıştan kalkacaktır.
|
Benzer içerikler
- apple watch whatsapp
- twitter mavi tik ücreti
- instagram hikaye gizleme
- whatsapp hesap silme
- aşko kuşko priv isimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X