Şimdi Ara

Bir devrin sonu: Nokia markalı akıllı telefonlar satıştan kalktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy şu anda #3
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık biri şu nokiayi su isbilmezlerin elinden alsin

• Nokia nın birçok modelini kullanmışımdır. ilk telefonum Siemens S6 idi. Büyük ama ince olduğu için seçmiştim. Birisinde 5110 ile tanışınca, oradan devam ettim.

Nokia nın efsanesi de 8850 dir. Onu da kullanmıştım. Gerçekten efsane telefondu.

• daha Morph gelecekti, hayallerimi yedin hmd.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt

Nokia 8 siroccoyu kulladiniz mi hocam bana gore en iyi nokoa telefonuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N95, ilk görüşte aşk gibiydi mükemmel yasarım ilk navigasyon, yine bu seride N91 ilk hdd li telefon.. N gage colin mc rae Rally oyunu
    Her modeli farklı tasarım farklı yenilik..
    Düşününce tekrar farkettim aynı tasarım aynı teknik özellik onlarca farklı! ! marka model arasında hapsolduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani ben Microsoft'tan bi cacık olmaz dediğimde, bazı arkadaşlar "Windows Phone ile Nokia şaha kalkacak. Android düşünsün. Nokia şöyle uçacak, böyle kaçacak, satış rekorları kıracak." diyorlardı. İlerde görüşürüz demiştim. Ben kahin değilim. Gaybı sadece Allah bilebilir. Ama Microsoft neye elini atsa elinde kalıyor. Eskiden Messenger vardı. Herkes onu kullanıyordu. Sonra gitti Skype'ı satın aldı. O zaman Skype harika çalışıyordu. Sonra ikisini birleştirdi. Messenger'ı Skype yaptı. Şimdi ben ne PC ne de telefona yüklemiyorum bile. Çok severek kullandığım Swype klavyeyi satın aldı. Onun da içine etti. Ben de Gboard klavyeye geçmek zorunda kaldım. Oyun stüdyosu satın aldı. Milletin senelerdir beklediği oyunu "Oyun stüdyosunun giderleri çok" diyerek stüdyoyu kapattı ve oyunu yapmaktan vazgeçti. Nokia'ya para bağışlayıp içine kendi adamını yerleştirdi. Nokia'yı da bitirdi. O gün Nokia Android telefonlar yapmaya karar verseydi, bugün çok iyi bir yerdeydi...

• Nokia 3310 sahibiydim . nereden nereye.

• lextor L kullanıcısına yanıt
    bmw'nin pazar payı her sene artıyor hatta 2023'te kendi satış rekorunu kırmış ama sen bilirsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 14 Ocak 2025; 10:07:02 >
  • Roark kullanıcısına yanıt

Adamların kendi medyası karları düştü diye haber yapıyor, ilgili tablolar düşük gösteriyor hepsi yalan mı şimdi? Kandırıldım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.