Şimdi Ara

Bir efsanenin çöküşü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle konu başlığını Gran Turismo da açtığım için özür dilerim ama NFS e dair bir başlık bulamadım.Neyse konuya geçelim.
    Hangimiz kucukulugunde oynamadıki bu oyunu.Zamaninda Hızlı ve Öfkeli izler sonra Underground oynardık.Ancak oyun Carbon oyunundan sonra adeta uçurumdan yuvarlandı.Her şey yapıldı ama bu efsane yeniden diriltilemedi.Bu yıl içersinde Need For Speed son şansını kullanacak.Eger bu yıl çıkacak oyun sevilmezse büyük ihtimalle EA GAMES 21 yıllık bu efsaneye son noktayı koyacak.Sizce efsanenin yeniden canlanması için neler yapılmalı?
    Bence grafikler daha da güçlendirilmeli.Need for speed herkesin gönlünde taht kurduğu o modifiye sokak arabaları ve hikaye gibi konuları geri getirmeli.Araba listesi daha kabarık olmalı.Ornek olarak NFS:World oyunundaki araçlar kadar olmalı.Bu ise lisans konusunda çok para harcanmali çünkü Ferrari gibi markalar araçlarına yapılan modifiyeden hoşnut değil.Pistten çok sokak yarışına ağırlık verilmeli.Ayrica Split Screen özelliği geri gelmeli.Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk sokak yarışı tabanlı nfs oyunu underground diyebilirim. Porsche oyununa lafım yok ama undergorund öncesi diğer nfs oyunları oyun diye yapılıp çok

beklentiye girilmemiş oyunlardı. Undergorund 2003'te çıktığına göre bu sene 12. yıl olacak, ne 21 yılı?
  • Aga o değilde grafik grafik diye similatöre çevirdiler zaten oyunları ben grafik istemiyorum orta halli bir grafikte need for speed mw veya undergroundun yenisi çıksın güzel hikayeli o bile yeter şöyle peugeot 206 olsun scirocco olsun falan.

He madem çok grafik istiyorlar underground 2 yi iyileştirilmiş olarak yine çıkarsınlar milyonlar satar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Aga o değilde grafik grafik diye similatöre çevirdiler zaten oyunları ben grafik istemiyorum orta halli bir grafikte need for speed mw veya undergroundun yenisi çıksın güzel hikayeli o bile yeter şöyle peugeot 206 olsun scirocco olsun falan.

He madem çok grafik istiyorlar underground 2 yi iyileştirilmiş olarak yine çıkarsınlar milyonlar satar.

Aynen,yav bide habire supersport koyuyorlar,bilindik spor araclardan falan koyun modifiye agirlik verin underground most wanted gibi hikaye yeter,habire dayiyolar bugatti,f1 grafik oyunun tadi yok.

• Ps one daki nefs yi çok sevmiştim gerisi yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 1 Temmuz 2015; 19:37:39 >
  • Underground 2 remastered gelse yeter yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Underground 2 remastered gelse yeter yaw

Kesinlikle katılıyorum. Hemen alırdım.

• Biz nfs den başka Seçenek üler olduğu için nfs de vazgeçiyoruz aslında Split screen , gran tourismo , blur , flat out , forza , the crew , gibi iyi alternatifler vardı nfs tek elden yürütüyordu sonra böyle yspımlar tahtı sarstı onlar aynı çizgide gitti . Çıkardıkları oyunlar da Dikiş tutturamadılar shift , Pro street , undercover yakın tarihlerde çıkmış birbiri ile alakasız oyunlardır yeni Most Wanted i ps vita da bitirmiştim başarılıydı yine ama gran turismo varken kim ne yapsın derim . Artık nfs yapamıyorsa bırakmalı ki kü3 4 sene önce blackbox U kapattılar daha da düzelmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA, SONYnin GTde yaptığı gibi NFSyi her sene değilde 5 sene gibi uzun aralıklarla çıkarsaydı seri mahvolmazdı. Ama gel gör ki EA nın para açlığı bir efsaneyi bitirdi.

Gerçi NFS serisi Carbondan sonra efsane olmaktan çıktı.

• sokaklara geri gelmeli lix arabalrdan kurtulup golf clio rs gibi herkesin günlük hayatta kullandığı araçları oyuna adapte etmeli .
  • Bu saatten sonra NFS'den bir cacık olmaz.
  • nfs mw (2005) keşke remake veya remastered gelse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 9 Mart 2017; 21:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash95

EA, SONYnin GTde yaptığı gibi NFSyi her sene değilde 5 sene gibi uzun aralıklarla çıkarsaydı seri mahvolmazdı. Ama gel gör ki EA nın para açlığı bir efsaneyi bitirdi.

Gerçi NFS serisi Carbondan sonra efsane olmaktan çıktı.

+1

Gerçekten carbon dan sonra seride ne olduğu pek umrumda olmadı. Keşke yapımcılar burnout serisini devam ettirselerdi. Ucuz olarak, araç-pist çok olacak.
  • most wanted dan sonrası berbat
  • herhalde en çok oynadığım versiyonu NFS Porsche Unleashed olmustu
  • efsane oldugundan suphelerim var ne zaman oynasam hep pisman olmus sevmemisimdir yani granturismo pismanliktir lakin dirt ve digerleri yani nfs yada driveclub vs beni hep memmun etmistir mutlu etmistir

• High Stakes vardı bir zamanlar...
  • Hot Pursuit 2'yi çok sevmiştim ben de. Undergroud 1 - 2 ve Most Wanted elbette efsane.

Nedense şimdi oyunlar heycanlandırmıyor beni. Oyunlardaki herşey gereksiz abartılı geliyor. Eski oyunlardaki atmosferi bulamıyorum. Underground 'da bize gösterilenler yepyeni şeyler idi. Belki de bu yüzden bu kadar sevdik o serileri. Şimdilerde ise sadece yarış-para kazan- parça al son sürat gitten öte gitmiyormuş gibi geliyor bana.
  • Grafikler daha iyi olmalı demişsiniz de ben son oyundan gerçek hayatmış gibi hissedebildim sorun grafik değil az, öz bir hikayesi ve kolay oynanışı olabilmeli bunlar sağlanırsa sonraki oyunda çok güzel olur
  • NFS her ne kadar popülerliğini yitirsede PS4'de severek oynadığım tek yarış oyunudur. (Driveclub ve The Crew'i denedim)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.