Şimdi Ara

bir elin nesi var, sizin ellerin nesi var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKG K450 alınmıştır teşekkürler yorumlarınız için :))

merhabalar arkadaşlar,iki aydır takip ediyorum yazılanları konuşulanları çizilenleri. benim de kafaüstü bir kulaklığa ihtiyacım var.Türkiyeden alacağım bu kulaklığı.limit 300 tl.sizin yazdıklarınız olsun benim denediklerim olsun iki kulaklık üzerinde duruyorum.

Birisi sennheiser px 200 2, bir diğeri AKG K 450. amaç dış sesleri kapatsın ve güzel kalite versin. akg hakkında bassları pek iyi değil denildi, sennheiser hakkında da basları çok kuvvetli olduğu için iyi değil denildi. herkes bir şeyler diyor.

Müzik tarzıma gelince de basslı müzikleri sevmiyorum.

Haydi bakalım yardımlarınızı bekliyorum. BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR MANTIĞIYLA

AKG K450 :::::
    TEKNİK ÖZELLİKLER

Frekans Tepkisi
    • 11 – 29.500 Hz
    Duyarlılık
    • 126 dB
    Kablo
    • 1.1 metre
    • 0.5 metre
    Aksesuar
    • 6.3 mm jak
    • 2.5 mm jak
    • Taşıma Çantası
    Renk
    • Siyah
    Uyumluluk
    • iPhone
    Giriş Gücü
    • 30 MW
    Ağırlık
    • 120 gram

SENNHEİSER PX 200 II :::

Teknik Özellikler* Frekans Aralığı: 10 Hz - 21 kHz
    * Ses Basınç Seviyesi (SPL): 115 dB (1 kHz, 100 dB SPL)* Empedans: 32 Ohm
    * Distorsiyon: 0.1%* Bağlantı: 3.5 mm
    * Kablo Uzunluğu: 1.2 m tek taraflı kablo (kulaklık -> ses kontrol: 60 cm; ses kontrol-> jak: 60 cm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak__ -- 9 Ağustos 2011; 1:10:28 >

• dostum kimsenin yorumuna guvenme git adam gibi denemeye calis sonra pisman olma.

birinin basli dedigi kulaklik sana bassiz gelebilir veya dengeli denilen kulakliklardan hic beklemedigin bir ses alabilirsin.tiz agirlikli gelebilir.basli demek her zaman sesin bogulmasi demek degildir.eger yalitim cok onemli degilse koss portapro cok sevilen bir kulaklik.eger yalitimli olsun diyorsan px200 de seni memnun edebilir.akg hakkinda fikrim yok.
  • bir elin nesi var, sizin ellerin nesi var :)

Biri de çıkıp demiyo ki aga bu nedir?
  • Nick i de çaylak puhaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Biri de çıkıp demiyo ki aga bu nedir?

amaç dikkat çekmekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzzy

dostum kimsenin yorumuna guvenme git adam gibi denemeye calis sonra pisman olma.

birinin basli dedigi kulaklik sana bassiz gelebilir veya dengeli denilen kulakliklardan hic beklemedigin bir ses alabilirsin.tiz agirlikli gelebilir.basli demek her zaman sesin bogulmasi demek degildir.eger yalitim cok onemli degilse koss portapro cok sevilen bir kulaklik.eger yalitimli olsun diyorsan px200 de seni memnun edebilir.akg hakkinda fikrim yok.

sonuna kadar haklısın,katılıyorum. çok pahalı türkiye fiyatları ama neden böyle alacağımız yerler çok sınırlı. forumda takip ettim çoğu kişi yurt dışı sitelerinden alıyor.iki buçuk katı ucuz alıyor hemde.yurt dışından alamayanlar ise ya vatan bilgisayarda bulursa oradan alıyor ya hepsiburadadan ya da media marktan başka yerler yok ne biçim bu iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurtdışından alamayan diye bisey yoktur.yurtdışından tırsan vardır.aslında tirsilacak bisey yoktur ama tırsarlar işte.sonradan öğrenince
    kopup giderler kendilerini kaybederler..

Yapmaları gereken bir kredi kartı çıkartıp paypal a kayıt olmaktır aslında.iyi alışverişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzzy -- 8 Ağustos 2011; 15:04:23 >
  • VEEEEE ALMIŞ BULUNUYORUMMMM :))))) AKG K 450 ALDIM. ŞU ANDA DİNLİYORUM VALLA SÜPER YA , HEM MİDLER HEM TİZLER HEM BASLAR HARİKAAAAAAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak__ -- 8 Ağustos 2011; 16:16:24 >
  • begendigine sevindim hayirli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzzy

begendigine sevindim hayirli olsun.

en yakın sürede incelemelerimi yapacağım.eksileri artı yönlerini yazacağım ve fotoğrafları da ekleyeceğim ve fikkir edinmek isteyen arkadaşlara yardımcı olurum insallah.hep baskalarından yardım iştemek olmaz.bizimde faydamız olsun.ayrıca yorumlarını esirgemediğin i çin HUZZY sANA cOkk tesekkür ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak__ -- 8 Ağustos 2011; 22:52:24 >
  • Hayırlı olsun. Güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Hayırlı olsun. Güzel.

Konu Dışı tutkunlarını burda görmek de güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.