Bir arkadaşımın evime gitmiştim. Balkonda oturuyorduk Cuma namazı zamanında. İmamın sesi baya geliyordu. Saçma sapan konuşmaya başladı. Çocukları 9 ay okula yollayıp 1 ay Kuran kursuna yolluyorsunuz. Okulda bir şey öğrendikleri yok zaten. İkisini dengeleyin. Daha çok Kuran kursuna yollamanız lazım demişti. Yine plaja gidenleri kafir ilan etmişti. O an sinirlenip Cimer'e yazdım. Şimdi Cimer'den cevap gelmiş: Tahkikat (soruşturma) süreci başlamıştır diyorlar. İşinden olur mu? Pişman oldum şimdi :/ |
Bir İmamı CİMER'e Şikayet Etmiştim. Soruşturma Açılmış
-
-
Niye pişman oldunuz, söyledikleri şeyler zaten yanlış?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşinden falan olursa diye.
-
Öyle bir insanın öyle bir görevde çalışması bile haram bence iyi yapmışsın.
İşinden olmaz merak etme tam diyanet kafasında düşünüyor. Uzaklaştırma veya uyarı yer diyeceğim ama bu bile zor kafana takma hocam.
Ama her Cuma video çekeceğim. Kötü bir şey söylerse sosyal medyaya vereceğim diye tehdit etmiştim. Belki etkili olmuştur.
-
Siz yapılması gerekeni yapmışsınız ama diyanet yapılması gerekeni yapabilecek kapasitede değil.
işinden olmaz, sarı zarf verirler, uyarırlar. görev yeri dahi değişmez. endişe etmeyin.
-
Şikayeti küçümsememek gerekir birde imam diğer memurlar gibi değil en göz önünde olan meslek hata yapamaz olarak görülüyor müftülük takar vs. en küçük sıkıntıda atılmaya kadar gidebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi de dedikleri yüzünden zaten işinden olmalı , toplumdaki yanlışı başka nasıl düzeltebiliriz ? şikayet ederek doğru yapmışsınız , umarım gereken yapılır.
-
Tamamen müftüye bağlı. Müftü takıksa başka yere de yollar her şey olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzaklastirilsin zaten. Diyanet ulkeye lazim da, imamlar ne gibi bir zorluk cekiyor, 60 bine yakin maas alacak? Bir zahmet TC'nin yasasina, kanununa sahip ciksin. Cikmiyorsa bir tarikatta karin tokluguna calissin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun gibi camide siyaset yapan yobazlık yapanlar yüzünden camiye gitmiyorum.Bunlar sayesinde ateizm,kutuplaşma zirve yaptı memlekette...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
soruşturma sonunda müftülüğe çekip üst makamda yer verirler merak etme
-
cuma vakti imamın hutbe direkt diyanetten geliyor değişiklik yapmıyor. yani adam eline verileni okumuş açılan soruşturmadan bi şey çıkmaz
-
O gün bilerek baktım hutbe de öyle mi diye ama hutbe dışıydı. Zaten dilekçeme de bunu da ekledim; hutbe dışına çıkarak konuşuyor diye.
-
Bugün müftülükten aradılar. Soruşturma devam ediyormuş. Yazılı olarak ifademi istediler. Ben de gelemem mesai saatlerinden ötürü dedim. Telefonla alalım o zaman yarın dediler :/
Geri çekemem mi şikayetimi? Başıma iş aldım :/
-
tamam işte klasik Türk sistemi. tanıdığın varsa ne yaparsan yap başına kolay kolay hiçbi şey gelmez. ama sana takıklarsa, eften püften bi şeyi bahane yapıp seni sürerler, hakkını da arayamazsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Öyle bir insanın öyle bir görevde çalışması bile haram bence iyi yapmışsın.
|
Niye pişman oldunuz, söyledikleri şeyler zaten yanlış?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X