< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Devlete olan sevgisini sigaradaki vergiyle göstermek istiyordur.
|
kisa vadede keyif veriyor, zihni uyarıyor stresi belli ölçüde azaltıyor. uzun vadeye gelince bağımlı olduğun için yarar zarar oranı diye birsey kalmıyor. keyif almasanda stresin olmasada iciyorsun. sigara krizini cok susamaya benzetebilirsiniz. düşününki hava cok sıcak ve deli gibi susamissiniz saatlerdir si içmemişsiniz ve yokuş cikiyorsunuz ağzınız kupkuru diliniz lastik gibi olmus susuzluktan. o an size bir bardak su ve 1.5 porsyon iskender verseler hangisini tercih edersiniz. tabiki suyu. cunki suyu arzuluyotsunuzdur
|
Bu sorunun cevabını çok aradım. Kimse sorsam "sen anlamazsın, içmeyen bilmez" gibi boş cevap veriyor. E dedim madem anlatılmaz yaşanır. Monte Carlosundan Marlborosuna, sarma tütün, nanelisi, limonlusu alayını denedim. Keyif verme gibi bir durum zaten yok, bir de içtikten sonra ağzının içi çamur gibi oluyor, üstün başın leş gibi kokuyor, ele sinen kokusu bile iğrenç. Anında yaşam kalitesini düşüren birşey. Uzun vadedeki sağlık boyutuna hiç girmiyorum.
Çakmak gazıyla kafa yapmaya çalışmanın bile bir mantığı var, sigara hepten saçmalık. |
Atmosferi kirletmesi de cabası.
|
"zararı yararından fazla" diyor hala. sigaranın herhangi bir yararı olduğunu sanıyor.
sigaranın hiç bir YARARI YOK. bunu anlamak istemiyorsunuz YOK. bunların hepsi sizin sanrılarınız. sigara içmek için arkasına sığındığınız balondan bahaneler. |
yalnız konuyu açan arkadaşı ve konuda ki tüm arkadaşları tebrik ediyorum, yıllardık bu forumda bu kadar seviyeli sigara muhabbeti olmamıştı
|
Kadınlar sigara içmesin hiç ama hiiiiiç yakışmıyor bir kadının eline sigara.
Ayrıca sağlığınızı düşünün koah olursunuz içmeyin [kamu spotu] |
Uzun uzun yazmaya gerek yok. Özentilik ve cahillik yüzünden içer.
|
2 senelik sevgilim vardı, sigarayı bırak dedim bırakmadı inadına içti bende onu bıraktım. Memnunum.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 2 Ekim 2019; 20:12:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 2 Ekim 2019; 23:25:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |