Şimdi Ara

bir internet kafede pclere ip atama nasıl olucak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir internet kafede çalışıyorum pclere ip atıyacağım ip atama tmm 192.168.2.15 die atıcam resimdeki yerleri nasıl dolduracağım alt ağ maskesi gibi?

patrona işi biliyorum dedim ama morst olmak üzereyim aslında biliodum unuttum

birde sizden resimli ghost ile format atmak için yardım istiyeceğim tek tek 16 pcye attım canım çıktı saten mikrafonlar çalışmıyor ana kart driverlerinin cdsi yokdu netten indirdim ya mik.ler bozuk yada yanlış ses kartı driveri oldu.

arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

resim ekleme değişmiş walla onu nasıl yapıcam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YALNIZ_KURT -- 13 Kasım 2008; 13:03:04 >

• arkadaşlar up pls
  • arkadaşlar fifa landan oynanmıyor counter oynanıyor ama ne yapmam gerek ?
  • Resim koymamışsın.

İp atarken ağ geçidi modem ip si olacak. Dns 1 e de modem ip sini yap . ağ geçidi otomatik olur. Onun dışında yapman gereken birşey yok

bir internet kafede pclere ip atama nasıl olucak ?
  • teşekkürler arkadaşlar o sorun tmmda

şimdikiş sorun şu ben ipleri
    192.168.2.10 'dan başladım 11-12-13-14 die gittim toplam 16 makina var.
    ama gel gelelim 9 makinaya 192.168.2.19 yapıcam ama statik ip çakışıyor diyor ve bütün makinaların neti ve ağı kopuyor

ne yapmam gerek? normal yaparsam düzeliyor ama şöyle yapınca;

ip:192.168.2.1
    alt ağ maskesi: 255.255.255.0
    varsayılan ağ geçidi: 192.168.2.1
    yeğlenen dns : 192.168.2.1

böyle yapınca ağda nette geliyor ama ben onun ip sini 192.168.2.19 olmasını istiyorum kombinasyon öyle ama o zaman statik çakışıyor ne yapmalıyım ?
  • İp ataması yaparken bütün bilgisayarları ağdan çıkar. Tek tek bağlayarak yap. Bu şekilde otomatik ip almalarını önler çakışma sorununu geçersin. Sen hepsini bağladığında arada bir bilgisayar o ip yi alıyordur.
  • teşekkürler bide öyle deneyeyim ama pazartesi artı k
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.