Şimdi Ara

Bir karmaşadır gidiyor peki doğrsu nedir gerçek değerler,sorunsuz servis, kaliteli malzeme hangisind

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir lcd almaya karar veriyoruz ama her forumda farklı farklı şeyler söyleniyor oku oku bitmiyor markalar değerleri ihtiyaçlar hepsi bir birine karışmış durumda benim istediğim ise sadece akşam eve gelince sinemadaymış hisi verecek hard diskten blu ray veya dvd filmler izlmek digi de akşam dizilri izlemek ve en az 4-5 sene değiştirmiyeceğim teklonojiyi karşılıcak bir tv istiyorum
    ilk önce lcdmi led mi diyosun sonra samsung mu sharp mı philips mi diyosun sonra full led mi yandan yemişimi diyoruz yoksa lcdi fazlasıyla yeter fark yok diyoruz ben pek araştırmadım ama 3 model arasında kaldım bunları yazıyorum eğer sizin de varsa memnun olduğunuz yazın bana
    1) sharp 32le320 LED TV elctro wordta gördüm sharpın eski moelleri full ledmiş yenileri yadan yemişi buda full kasası çok güzel
    2)PHILIPS 32PFL7685H LED TV bunuda marka kalitesi yönünden tavsiye ettiler özlellikleri çok iyiymiş
    3)samsung 32c650 lcd tv buda malum en çok tavsiye edilen model ama samsungun kalitesinden şüpheliyim arıza vericek hisii veriyor bana

• samsung ıyıdır hocam neden arıza versın
  • herkes eğer kendi aldığından mennunsa en iyisi bu diyecek tabi çünkü herkes için en iyisi aldığı tvdir ki buda doğru çünkü onlar buraya yorum yazmazalar bir çok kişide neyin ne olduğunu öğrenemez.ama bence önemli olan şu sıralar çok fazla paralel ithalat denen yolla gelen cihazalardan uzak durmak çünkü bir şey olduğunda normal yetkili servisleri bakmıyor bu bir çok yerde sıkıntı yaşatıyor ucuz gelsede her zaman en kötüsünü düşünmekte fayda var diyorum.

dediğin modellere gelince fiyatlarını yazmamışsın fiyat performans olarak değerlendiremiyecem bu durumda.sharp dünya genelinde bu konuda öncü firma ve iyi tvleri var tabi modeline göre diye bilirim ama türkiye ye iyi modelller pek gelmediği ve her yerde de bulunmadığı için sharp tvlerin çoğunu inceleme fırsatım olmadı ondan sharp modeli hakkında yorum yapamayacağım.

32c650 e gelince c serisi alanlar genelde usb fonksiyonundan tercih ediyor tabi yine görüntüsünü beğendikleri için ama anladığım kadarı ile sende usb yi de kullanacaksın hard disk dediğin media oynatıcı değilse çünkü samsunglarda format olarak çok fazla format ve altyazı destekleyerek bu konuda diğerlerinden daha verimli çalışırlar.

32pfl7685 e gelince aslında 32c650 ile aynı segment tv değiller 7685 daha üst bir model hem görüntü hemde donanım olarak benim için sana en büyük artısı ambilight olması .arık benim olmazsa olmazım ambilight lı tv duvara asıp ambilight tı açtığında farklı ve zevkli bir tv deneyimi yaşatıyor tabi bu benim düşüncem ama burada ambilight lı bir model alıpta yorum yapan her arkadaşta oldukça güzel ve zevkli diye de yorum yazıyorlar yani genel kanı güzel olduğunu çıkarta biliriz burdan.usb konusuna gelirse artık philipsler mkv format açıyor ama altyazı desteklemiyor bu senin için sıkıntı olabilir usb yi kullanacaksak.

led lcd olayına gelirsek aslında lcd de florasan aydınlatma varken led de led aydınlatma var bu sadece görünüşü ve azda olsa elektrik sarfiyatı sağlıyor görüntü olarak bişey fark etmiyor diyebiliriz.

benim için burda 7685 ağır basıyor ama bildiğim kadarı ile c650 den daha pahallı bundan fiyat uygun olsun diye düşünürsen 32c650 al güzel tvdir.

• teşekkür ederim ya uzun uzun anlatmısın benimde ilk tecihim philips ti zaten samsunga kalite yönünden soğuk bakıyorum ben bu tvden blu ray filmleri falan sorunsuz izleyebilirmiyim digiden hd yayınlarda takılma olurmu yani beni en az 5 sene arıza yapmassa teknoloji olarak karşılayabilirmi heralde fazlasıyla karşılar teşekkür ederim tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.