Şimdi Ara

Bir kerede kaç şınav/mekik/barfiks çekebiliyorsunuz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
0
Favori
47.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kerede 20 barfiks çekebiliyordum bi zamanlar
  • 95'liyim mekik 10'u geçmez, şınav 40, barfiks yarım civarı
  • ohoo herkes öyle bi yazmış ki dhde herkes prof bodyci full kas :D ne forum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

ohoo herkes öyle bi yazmış ki dhde herkes prof bodyci full kas :D ne forum ama

Hemen hemen hergün düzenli yaparsan mekik-şınav-barfiks te ulaşacagın noktayı hayal bile edemezsin.Ama bu kısa sürede asla olamaz.Aylar hatta yıllar geçtikçe daha da iyi olursun.Kendi vücut agırlıgınla yaptıgın için asla elde edecegin vücut kaybolmaz.Yeter ki dengeli beslen ve kondisyonunu koru.Sayılarda abartı olsa bile hergün çalışan biri mutlaka yazdıgı sayılara bir gün tam olarak ulaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksemseddin -- 22 Ağustos 2009; 11:56:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

şınav çekemem (yarım yarım 5 tane falan yaparm en fazla)
    barfiks çekcek imkanım yok
    mekik çekiyorum

50 mekik + 5dk mola + 50 mekik rekorum

yaş 16

mekikler arasında 5 dk mola yerine 1-2 dk mola verirsen daha iyi olur.Mesela 40 mekik çek ardından 1 dk mola ver bi 40 yada 30 daha çek.1 dk mola ver 30 yada 20 çek.Basamak şeklinde yap ama aradaki dinlenme süresini uzun tutma.Uzun tutarsan kan çalıştıgın bölgeden dagılır elde edecegin fayda azalır.O yüzden elinden geldigince aradaki mola süresini kısalt.Bu süre kısaldıkça kasların daha belirginleşir ve parçalı görünümü kolay kazanmaya başlarsın.
  • yaş 16 1.70 boy 60 kilo şınavda zorlanıyorum 5-6tane falan mekik bi 20tane atarım 3de barfix anca çekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksemseddin

Boy : 180
    Kilo : 69

Mekik : 100
    Şınav : 80
    Geniş tutuş barfiks : 28
    Üst gögüs şınavı : 65

Geçen sene bu zamanlar yukardaki rakamlar benim için bir hayaldi.1 yıllık agırlık çalışması ve mekik-şınav-barfiks üçlemesini yapınca bu sayılara ulaştım.Unutmadan söyleyim.Sırt-kanat çalıştıgınız günler antrenmanın hemen arkasından kan hala sırt-kanat bölgesinde iken barfiks ve şınav çekerseniz maksimum fayda oluyor.Özellikle kanatlardaki etki harika oluyor,tavsiye ederim.Şunu unutmayın ; mekik-şınav-barfiks vücut agırlıgı ile yapılan hareketler oldugu için hem büyük fayda saglar hem de vücudu çok güzel şekillendirir.Ne olursa olsun bu üçlü hareketi terketmeyin,her geçen gün ilerlersiniz.

Hoca hepsini belki ama o barfiks nedir ya 28 tane :D barfikste 10 tane düzgün çekebilenler vücudu iyi deniyor 28 tane bodycilerle dalga geçersin

• yaş 15

25 şınav
    50-55 mekik
    5-6 barfiks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

her sabah 50 şınav 30 bafix 100 mekik yaş 18 3 senedir yapıyorum spor salonuna gidiyorum

amacın ne ki bunu yapıyorsun? böyle bir çalışma olamaz. kasların küçülür sadece
  • yaş > 18
    Şınav > 70
    Mekik >150
    Barfiks > 15
  • yaş 16.5 kendimi hep mekiğe adamışımdır ama kaç aydır onuda yapmıyorum en son durmadan 150-160 civarı yapabiliyordum. şınav ise 10-15 arası değişiyor duruma göre. barfiksi fazla çekmediğim için net bişey söylüyemem.
    Kilo: 75

Şınav: 30
    Mekik: 80
    Barfiks: 6
  • Mekik 40 en fazla malum 2 yıl önce omurgaya platini çaktılar.
    Barfiks 20 olur zorlarsam.
    Şınav 50 yaparım rahat nizami.(hiç denemedim ama 14 barfiks+30 şınav dinlenmeden çekiyorum.)

25 tane de ayaklarım duvara dayalı dik şekilde şınav.
  • ulan herkes barfiks için bi sayı yazmış.

barfiks de nası barfiks?

bunun kolu var kanadı var omuzu var.

kolla 20 çeken omuzla 10 kanatla anca 5 çeker.

burdan görülüyor ki bu konuda barfiks: 32423 yazan arkadaşların barfiksten anladığı yok.
  • 30 şınav 40 mekik 8-9 barfiks yaş 17
  • barfıx dedılermı akla sıradan barfıx gelır Alpine buda parmakların karsıya bakar ellerın omuz genıslıgınde acık olur nızamı bel vurdurmadan cekersın , genıs tutarsan kanad agırlıklı calısmıs olursun onuda cogu kısı cekemez vucudun musaıt olması lazım...

yas 22

şimdı tam olarak bısey dıyemem ama barfıx de 15 16 cektıgım oldu snavdada 80 ı gectım tek elle sag veya sol 10 11 yaptım . farklı farklı mekık cekrım sıradan mekıgı tek seferde 100 cekebılırım vucudum bu saydıklarımı rahatlıkla karsılar
    bu tek sefer olayları dayanıklılıga gırer, saglam bı vucutcu cok cekemeyebılır ama setlerın hakkını verır tum set boyunca performansı aynı kalır , kısıden kısyede degısır
    Boy:175
    Kilo:66

Mekik:150
    Şınav:30 yapıyorum üstünü denemedim.
    Barfix:2
  • yaş 18 bi yattımmı 15 şınav 20 civarı mekik 11 barfiks
  • yaş 15

mekik 150+
    şınav 25
    barfiks 4 max
  • Yaş 16

Boy:1.94

Mekik 200 den fazla çekerim.

Şınav 70 gördüm en fazla zorlarsam dahada çıkablirim herhalde

Barfiks 26

Dipnot:Tabi bunların hepsini arka arkaya yapamam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.