Şimdi Ara

Bir kerede kaç şınav/mekik/barfiks çekebiliyorsunuz ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
0
Favori
47.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizfb

bnm yaş 14 1 dakikadaki rekorlarım:72mekik 67 şınav.(şınawlar nizami ayrıca ona göre)

ne içtiysen aynısından istiyorum
  • biraz çok ama spor klubünde lisanslı yüzücüyüm okadar olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfb

biraz çok ama spor klubünde lisanslı yüzücüyüm okadar olcak

yüzmenin özellikle omuz ve kanatları çok iyi geliştirdigini biliyorum.Sırtta çok iyidir.Yüzerken sırtı kullanırsın çünkü.Zaten vücudun destek aldıgı merkez nokta alt sırttır.
  • Ne şınav ne mekik ne barfiks hiçbirini çekemiyorum
  • forumda çakma terminatör sayısı baya fazla gibi.

millet baya sallamış yaw 100 ler hava da uçuşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppendiX

100 sınav sayılarından bahsediliyor ölcem şimdi

100 tane hayal değil.Hatta düzenli çalışmış birçok kişi yapabilir.Ama düzenli çalışmak lazım.Ben 6 ay sürekli barfiks,mekik ve şınav çalışmıştım.80 şınav ,26 barfiks ve 160 mekik yapabiliyordum.Çalışmayı bıraktım.2 yıl sonra ağılık çalışmaya başladım.4 ayı geçti ağırlık çalışmaya başlayalı.Şuan 2 sene önce yaptıklarımın yarısını yapamıyorum.

Yani kısacası body ve bu spor farklı.Birçok yorumda herkes bodyci filan denmiş.Barfiks çalışmayan bodyci, çalışanla yarışamaz.Ayrıca bu tür sporları 3 ay bile bırakın ciddi performans düşüşü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 28 Ağustos 2009; 11:26:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraDavut1989

quote:

Orijinalden alıntı: AppendiX

100 sınav sayılarından bahsediliyor ölcem şimdi

100 tane hayal değil.Hatta düzenli çalışmış birçok kişi yapabilir.Ama düzenli çalışmak lazım.Ben 6 ay sürekli barfiks,mekik ve şınav çalışmıştım.80 şınav ,26 barfiks ve 160 mekik yapabiliyordum.Çalışmayı bıraktım.2 yıl sonra ağılık çalışmaya başladım.4 ayı geçti ağırlık çalışmaya başlayalı.Şuan 2 sene önce yaptıklarımın yarısını yapamıyorum.

Yani kısacası body ve bu spor farklı.Birçok yorumda herkes bodyci filan denmiş.Barfiks çalışmayan bodyci, çalışanla yarışamaz.Ayrıca bu tür sporları 3 ay bile bırakın ciddi performans düşüşü olur.

dediklerine yüzde yüz katılıyorum.Bende aylardır mekik-şınav-barfiks üçlüsünü yapıyorum.9 aya yakındır da agırlık çalışıyorum.Bu ikisi birlikte olunca o kadar yararlı ki.Vücudu zorlayacaksınız.Limitleriniz çok fazla.Yeter ki sınırlarınızı zorlayın.Çalışın,terleyin,kaslardaki gerilimi hissedin.Hareketi kaslara yedirerek yapın.Haftanın 5-6 günü mekik-şınav-barfiks yapıyorum.5 günü de agırlık çalışıyorum.özellikle agırlık çalışmasının arkasında barfiks ve şınavı karışık yapınca o kadar hoş oluyor ki.Deneyin arkadaşlar.Başlarda sayılar düşük olur ama aylar geçtikçe o çok gördügünüz 100 sayılarına ulaşırsınız.Daha geçen seneye kadar 10 şınavı zor çeken ben düzenli agırlık çalışması + mekik-şınav-barfiks(geniş tutuş) ile 100 sayısına yaklaştım.80 şınav ne demek ya.Geçen sene hayal bile edemezdim.Ama emek vermek gerekiyor.Disiplinli çalışma ve özveri istiyor.Eger bir amaç edindi iseniz başarırsınız.Spor yaşamınızın bir parçası olacak.Ayrıca ara vermek bile kondisyonda düşüşe neden oluyor.

• boy 176 yaş 19 kilo 73 fln

mekik: nizami(ayaklar boşta yani kimse tutmucak şekilde ve yerden kakmıcak şekilde 100 kadar çekerim

şınav(max 25-26
    barfix max 5-6
  • mekik 300
    sınav 250
    barfix te 150
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~exampleGM~

mekik 300
    sınav 250
    barfix te 150

• arkadaslar ben 80 mekik 5 barfiks cekebiliyorum ama hiç şınav cekemıyorum cunku belimin sag alt tarafı agrıyor bunun nedenini bilen veya tavsiyesi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTRUL

Yaşınızıda yazarsanız iyi olur.

ilk önce rekorumu söyliyim

70 şınav 12 barfiks mekik hiç denemedim boyu asbit tutuyor diye.. başlayabilirim ama...

ama bi yapışta 50 şınav 6-7 barfiks çekebiliyorum

tabi hamlaşmadıysam....

yaş 17 kilo 65

ayrıca dünya şınav rekorunu da söyleyeyim size de tartışmayın...

rekor 2005 yılından beri Doug Pruden isimli bir Kanada'lıya aittir ve tam 1781 adet şınav çekerek dünya rekorunu elinde bulunduruyor..

• 1 Şınav
  • 40 mekik 30 şınav ,barfiks hiç denemedim ama 5 i geçmez sanırım.
  • 15 şınav 40 mekik 10 barfiks yaş 17 sayılır.
  • 10 barfiks
    diğerlerini denemedim yaş 14,5
  • Gidin sütünüzü için zatın.Yazdıklarınız doğru mu bakayım.Hadi doğru yazdın eline ne geçti.Bravo kaslı bebekler
  • Yaş 16

20 felan şınav
    50-60 mekik
    en fazla 10-15 tane barfiks çekebilirim..
  • 50 şınav
    mekik baya yaparım 200e kadar yolu var
    ama barfiks 3-4 tane anca onlar da tam değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slash7895123 -- 30 Ekim 2009; 20:26:16 >
  • zorlasam 10 şınav 2 mekik 0 barfiks
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.