Şimdi Ara

Bir kızın davranışı çok kafama takılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız var sınıfta güzel değil.Ne desem kıza diyor ki sen kendi tipine bak tipsiz...Yüzüne karşı gülüp geçiyorum ama içime işliyo ki tipsiz de degilim.Geçen gün saçım nasıl diye sordu toplamaya vakti olmadıgını söyledi.Bende kötü dedim.Sen aynaya bak tipsiz dedi.Sürekli birilerini ezme peşinde neyi amaçlıyo anlamış degilim.Bu kızı pek takmıyorum ama içime işliyor napabilirim de bir daha böyle kimseye diyememesini saglayabilirim ? Lise 3 e gidiyorum trollemeden cevap verirseniz cok iyi olur ciddi cevaplar istiyorum cünkü tipsiz olmadıgım halde tipsiz diyor bende acaba cevremdeki diger insanlar beni mi avutuyor aynaya baktıgımda ben kendimi mi avutuyorum diye düsünmeye sorgulamaya başladım

• "Eğer tiplerimiz ortaya gelecekse senin tipin benim tipim önünde diz çöker tövbe ister" de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece sana yapıyorsa senden hoşlanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evladim bi kiza hic olumsuz cevap verilir mi...
    yapaxagin tek sey onu gormezden gelmek boyle kizlara yuz vermezsen ilgisini kaybettigini dusunup sana iyi davranmaya baslar ama yuz bulunca tekrar ilgilenirsen hersey eski haline doner. En guzeli konusma

• İnsanın karşısındakine karşı sözleri kendisini yansıtır.
  • edit yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leydi99 -- 14 Ocak 2015; 0:03:40 >
  • Yarası olan gocunur de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız çok enteresan çıktı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kızı buraya yönlendir. Konu dışına git hangi konuyu açacağını orda bulacaksın de. Bizde burdan koruma kalkanı fln yazar moralini bozarız.

• Kız senden hoşlanıyor saçım nasıl diye sana sorması bu yüzden

ver kurtul

• Ben pek ilgilenmiyorum hocam.Kendi gelip yanım boş oldugumda yanıma oturuyor, ders çalıştırayım diyor , dışarı çıkıp dolasalım , gel kantine gidelim diyor.Anlamış degilim.

Bana kalırsa bi insan başka bi insanın bir şeyiyle alay ediyorsa kendini o konuda alçak yetersiz görüyodur.Bu eksikliginide başkalarıyla dalga geçerek gideriyodur.
  • Yazık kıza be.

• Yüzüme karşı böyle bişey diyince toplulugun icinde ne kadar cevabını verip gülüp geçsem de eve gidince düşünmeme sebep oluyor kafamdan atamıyorum bi türlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.