Şimdi Ara

bir makine lazım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkda yazdığı üzere iç mekan çekimleri iyi olan hd video çeken zoom özelliği çok olmasa da olan tabii fotoğrafı veya videoyu bozmadığı sürece yine 10 civarı zoom olan iyi bir makina lazım fikir verirmisniz. slr düşündüm nikon 3100 canon 1100 gibi lakin lens bilgim yok slr gibi takıntımda yok. teşekkürler

• Olympus E-PL3 ya da E-PL2 ya da E-PM1 ya da Panasonic GF-3 + Panasonic 14-140mm objektif. Bu aletler video sirasinda odaklama da yapar.
  • çok teşekkür ederim dediğiniz makinalar iç çekimleri ii demekki .peki lens ,le kullanılmıyormu onlar aynasız modellerden değilmi. başka önerileriniz varmı
  • yokmu arkadaşlar bi fikir verecek
  • Valla bence de Olympus pm1 bugün için fiyatını fazlası ile hak eden çok iyi bir makina. Lens alsanız da ileride daha iyi bir gövdeye geçiş yapar lenslerinizi kullanmaya devam edersiniz.
  • bende iç mekanlarda çekim yapıyorum canon 500d full hd gayet düzgün çekiyo.
  • Kompakt boyutlarında slr makina sony nex5n tavsiye ederim forumda çokça bahsi var ben kullanıyorum ev içinde flash kullanmadan gayet iyi fotoğraflar çekiyor flashı sök tak cinsinden gerekirse takılabilir ben hiç gerek duymadım. full hd video kaydı yapıyor videosu çok iyi bluray kalitesinde kayıt. Oldukça başarılı bir makina iyi bir kompakt zaten 1000 tl civarında bunun yerine slr düşünmek daha iyi fakat taşıması problem ama nex5n bu sorunuda ortadan kaldırmış. Dokunmatik ekran dokunarak odaklanma yapıyor otomatik takip ediyor odaklandığı nesneyi. Menüsel işlemlerde dokunmatiği kullanmam sanıyordum ama çok iyi tasarlanmış hemen alışıyorsun.
    Ben anlamıyorum fotoğraf işinden ustalar daha iyi bilir tabiki ama onca araştırmalarım sonucu nex 5n de karar kıldım memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 6 Ekim 2012; 17:20:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim beyler aslında yola sony nex 3 ile çıkmıştım.panasonic gf3 ve alternatifler çıktı. canon sx 50 ve sx500 ler var acaba kitli bir makinaya hiç mi girmesem ne kararsız adamım ya
  • 600 d güzel iyi de ben işin üstesinden gelebilirmiyim derdim o slr alıp başımı belaya mı sokarım lens giderlerim olurmu çokmu artarmı gibi sıkıntılarım var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.