Şimdi Ara

Bir mezuna kalma hikayesi . MEZUNA KALMAKTAN KORKMA.EDİT 3 GELDİ. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
47
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam güzel bir yazı olmuş bende mezuna kalmayı düşünüyorum bakalım gaza getiriyor böyle konuları :)
  • ek puanlı sıralaman sanırım öğretmen lisesi olduğun için gelmiş mezuna kalıncada o ek puan geliyo mu
  • Seqilsin Hanny ;) kullanıcısına yanıt
    Artık darısı başına dostum aynı duyguları geçen sene ben yaşıyodum :)
  • kuçlaruçuyo12 K kullanıcısına yanıt
    Aynen AÖL çıkışlıyım. Valla demekki geliyormuş bende bilmiyodum
  • Bir tmci ygs fene nasil calışmalı?
    (Mezuna kaldim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTrNikola -- 15 Temmuz 2015; 18:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim bu seneki siralamar sizinle ayni sayilir(2014) bende 30k dan 40kya dustum tip icin mezuna kaldim konuyu sureklo takip edecegim calismaya ne zaman basladiniz ?Denemelerine girdiginiz dershane hangisiydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elenyum

bu sene sıralamanız kac geldı hocam?

zaman sıkıntısı yaşadım çok fazla, ygsde matematikte 18 soruya göz bile gezdiremedim. bu sene zaman sıkıntımı çözmem gerekiyor. 63k oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEVISKUS

Valla direkt annenim yanına koşup kazandım diye bağırmıştım. Çok mükemmel bi an 2 senelik emeğin boşa gitmediğini görmek hedeflerini hayallerini verdiğin sözleri gerçekleştirebilmek tarifi olmayan duygu :)

Bize de nasip etsin inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Hocam benim bu seneki siralamar sizinle ayni sayilir(2014) bende 30k dan 40kya dustum tip icin mezuna kaldim konuyu sureklo takip edecegim calismaya ne zaman basladiniz ?Denemelerine girdiginiz dershane hangisiydi?

Geçen sene ramazan bittikten hemen sonra başlamıştım çalışmalara ne kadar erken o kadar iyi. Birey Dershanesiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaybedentiribi

quote:

Valla direkt annenim yanına koşup kazandım diye bağırmıştım. Çok mükemmel bi an 2 senelik emeğin boşa gitmediğini görmek hedeflerini hayallerini verdiğin sözleri gerçekleştirebilmek tarifi olmayan duygu :)

Bize de nasip etsin inşallah

Inşallah dostum neden olmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Bir tmci ygs fene nasil calışmalı?
    (Mezuna kaldim)

Bence önce kimya yada biyoloji den baslamalisin buralar fiziğe nazaran daha çabuk halledelir. Fem simetri kimya biyo ygs işini görür. Fizik kısmında da sözel konulara çalış eğer temelin varsa da dinamik gibi konulara girersin

• Up

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Bir tmci ygs fene nasil calışmalı?
    (Mezuna kaldim)

Bence önce kimya yada biyoloji den baslamalisin buralar fiziğe nazaran daha çabuk halledelir. Fem simetri kimya biyo ygs işini görür. Fizik kısmında da sözel konulara çalış eğer temelin varsa da dinamik gibi konulara girersin

Biyoloji ve kimya icin lise 1 de gormustum. Mezun oldugum icin zamanim var. Simetri kimya+biyoloji kaç haftamı alır?(gunde 4-5 saat)

• Fiziğim baya 0 hocam hedef mf4 55bin, antrenman fizik onerir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kısmet olursa yarın bende açacağım bir konu. Sayı olarak bundan daha çarpıcı bir geri dönüş benimkisi. Tebrikler konu sahibi arkadaşa tabi

• LEVISKUS L kullanıcısına yanıt
    Peki Ygs mat için konu çalışma vs bakımından ne kadar zaman ayırdın? Fizik ve mat'ı halledersem çok rahat olacağım aslında da gözümde çok büyütüyorum bu ikisini sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi sayisi -- 15 Temmuz 2015; 21:29:47 >
  • hocam obp neden düşük çok çalışmadın mı okul sınavlarına onu merak ettim?
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

hocam obp neden düşük çok çalışmadın mı okul sınavlarına onu merak ettim?

Arkadaşla aynı durumdayım sanırım oda benim gibi 9-10 da bir salma durumu olmuş 11-12 de aklı başına gelmiş ama tabi 9-10 dan dolayı kurtaramamış obp yi.
  • Kardeş biyoloji nasıl çalıştın Allah için bi anlat benim en nefret ettiğim ders yarım saat okuyorum sıkılıyorum mezuna kaldım bende inşallah iyi bişeyler yaparız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.