Şimdi Ara

Bir mezuna kalma hikayesi . MEZUNA KALMAKTAN KORKMA.EDİT 3 GELDİ. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
47
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12alperix12

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

hocam obp neden düşük çok çalışmadın mı okul sınavlarına onu merak ettim?

Arkadaşla aynı durumdayım sanırım oda benim gibi 9-10 da bir salma durumu olmuş 11-12 de aklı başına gelmiş ama tabi 9-10 dan dolayı kurtaramamış obp yi.

Arkadaş haklı 9 10 komple yatisla geçti 11 12 de akillandim fakat okulum çok kazıkti tm lerin yapamadığı edebiyat sınavının aynısını bize yaptırdilar. Bide benim İngilizcem aşırı kötü. 8 dönemin 6 si 1 geldi diğer 2 si proje ile geçtim. 6 saat olduğu için acayip düşürdü ortalamami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

quote:

Orijinalden alıntı: LEVISKUS

quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Bir tmci ygs fene nasil calışmalı?
    (Mezuna kaldim)

Bence önce kimya yada biyoloji den baslamalisin buralar fiziğe nazaran daha çabuk halledelir. Fem simetri kimya biyo ygs işini görür. Fizik kısmında da sözel konulara çalış eğer temelin varsa da dinamik gibi konulara girersin

Biyoloji ve kimya icin lise 1 de gormustum. Mezun oldugum icin zamanim var. Simetri kimya+biyoloji kaç haftamı alır?(gunde 4-5 saat)

Valla dostum seni tanımadığım için bi şey demem zor iyi anlıyo biliyosan hemen kavriyosan konu 2 3 haftaya da bitebilir daha da çok zamanda alabilir sana bağlı fakat ygs fen kolay gelir genelde yani derin çalışma gerektirmez bu yüzden iyi bi çalışmayla dediğin sürede bitirebilirsin gibime geliyor

• temeli olmadan sırf temel olsun diye dershaneye giden mezun abinizden tavsiye: dershaneye gitmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

Arkadaşlar kısmet olursa yarın bende açacağım bir konu. Sayı olarak bundan daha çarpıcı bir geri dönüş benimkisi. Tebrikler konu sahibi arkadaşa tabi

Eyvallah dostum sağolasın konu açtığin zaman haberdar edersen sevinirim Seninki de görmek isterim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Kardeş biyoloji nasıl çalıştın Allah için bi anlat benim en nefret ettiğim ders yarım saat okuyorum sıkılıyorum mezuna kaldım bende inşallah iyi bişeyler yaparız

Şöyle söyliyim benim ilk sene biyoloji baslangicim eksi netlerdi. Bi ara hiç calismayip diğer derslerle halletmeyi düşündüm ama baktım ki öyle olmuyor mecbur çalıştım. Kardeşim ilk önce kafandaki on yargıyı Kırman lazım yoksa hayatta calisamazsin ben bunu basarmistim. Sana finali öneririm kalın kitaptır falan hikaye gibi yavaş yavaş anlatır sindire sindire. Bide kesinlikle not alarak çalış ben her konuyu öyle çalışmıştım biraz yavaş ilerlersin belki ama kafana kazilir bu sayede. Finalde sonra palmeye bak gerçekten çok kaliteli bu şekilde halledebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Fiziğim baya 0 hocam hedef mf4 55bin, antrenman fizik onerir misiniz

O kitaptan çalışmadım fakat genel olarak antreman serisi temel atar diye düşünüyorum ama guvendere bakman tavsiye ederim benim bildiğim kadarıyla oda temelden anlatıyor ve teknofemden de kesinlikle dinle bana fiziği o adam öğretti diyebilirim

• Up

• LEVISKUS L kullanıcısına yanıt
    Lys matematik deneme çözmeye basladigin zaman ve cozdugun denemeler hangisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkez123

Matematiği ben önceden bitirdigim için Şubat gibi çözmeye başlamıştım. Fem denge bide normal fem kapsül ve Palme çözdüm

• bdfBAr kullanıcısına yanıt
    Merakla SS leri ve tavsiyeleri bekliyoruz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Matematiği ben önceden bitirdigim için Şubat gibi çözmeye başlamıştım. Fem denge bide normal fem kapsül ve Palme çözdüm

Lys 30 bin mf4 itu metalurji geliyor
    hedef makineydi kalayim mi :(
    Mezuna kalıp
    yapamayanda çok var. Emegin karsiligi gelmeyebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

quote:

Mezuna kalıp

Dostum güzel bi çalışmayla neden gelmesin. Belki stres heyecan yaparsın sınav anında onu bilemem onun dışında bi sıkıntı olmaz gelmeme adına. Kendine şu soruyu sor ben ne istiyorum? Siralamanin götürdüğü yere değil gonlunun götürdüğü yere git. Metalurjide mutlu olurum ilerde iyi mesleğim olur severek yaparım diyorsan 1 sn bile bekleme ama cevabın farkliysa bi düşün derim

• quote:

quote:

quote:

Mezuna kalıp

Eğer mezun kalmaktan korkuyasan makine istiyorsan başka üniversiteleri düşün he ille de itu makine dersen sonuç belli zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mezuna kalıp

Dostum güzel bi çalışmayla neden gelmesin. Belki stres heyecan yaparsın sınav anında onu bilemem onun dışında bi sıkıntı olmaz gelmeme adına. Kendine şu soruyu sor ben ne istiyorum? Siralamanin götürdüğü yere değil gonlunun götürdüğü yere git. Metalurjide mutlu olurum ilerde iyi mesleğim olur severek yaparım diyorsan 1 sn bile bekleme ama cevabın farkliysa bi düşün derim

Hocam sınav anı yuzunden ygsde yaptigim en kotu neti yaptim.
    Mezuna kalmaktan korkuyorum. Çünkü ne olacağı belli değil.
    Garantisi yok.
    İtu makine zor diye mi öyle dediniz

• LEVISKUS L kullanıcısına yanıt
    Tam adı Final bio konu anlatım mı ?
    Fizik bilgimde orta seviye ne çözmeliyim sence ?

• Hocam konu için çok sağol benim sorum şu bana ygs olsun lys olsun genel deneme sıkıcı geliyor bölüm denemesi çözsem olmaz mı genel denemelere sen gibi dersanede girsem dersane sinavlarina kayıt olcam

• Takip, baştan sona okuyacağım, başarılar

• Siorer kullanıcısına yanıt
    olabilir neden olmasın bol bol bölüm denemesi çözebilirsin fakat yavaştan da olsan kendini denemelere hazırla dostum sıkıcı gelebilir ama bunun üstesinden gelmelisin yoksa ygs de de sıkılırsan nolucak
  • Öyle bir şeydi sanırsam yeşil bir kitap. Palme çözebilirsin gayet iyidir orta seviye
  • Lion kullanıcısına yanıt
    Bu kadar korkun ve tereddütün varken mezuna kalman pek sağlıklı olmaz cunku sende stresli bir kişilik gördüm . Mezuna kalmak göründüğü kadar kolay toz pembe bir olay değil gerçekten zorlu azim gerektirir. İTÜ makine zor hemde okuması en zor bölümlerden biri itü ' de fakat daha cok hedefin ne onu sorgulamaya yönelik sordum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.