Şimdi Ara

Bir mezuna kalma hikayesi . MEZUNA KALMAKTAN KORKMA.EDİT 3 GELDİ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
47
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Usta deneme olarak sordum. Mesela bu zamanlar ilk sene kaç net ikinci sene kaç net yapıyordun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vena Portae kullanıcısına yanıt
    Sıralamalar ne kadar ileri giderse o kadar az atıyo ilk sene 5k bu sene ucuz yırttık :) Çevremde yeniden hazırlananlarda vardı çözdürebildiğim kadarını onlara çözdürdüm, çözülemeyen sorularım vardı yinede elbet ama onları biraz sakladım kendimi biraz daha geliştirdikten sonra baktım o zaman çözülüyodu he yinede çözülemeyenler kalıyordu onlarda genelde uç sorular olduğu için en son yol olan Allaha emanet diyordum :)
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    Tamam şimdi anladım. İlk sene 60 70 civarı başlamıştım 100 110 lara kadar çıktı bi kere kolay denemede 120 görmüştüm o kadar ama ortalama 100 110 arasıydı sonuc 29k. Bu sene de 120 ile açtım netlerim ortalama 125 civarıydı son haftalara doğru aşırı şekilde denemelere abandım 130 140 145 lere kadar vurmuştum. Sınavda belki yıl boyunda hiç yapmadığım net olan 110 küsür net yaptım fakat işte sınavın zorlugu giriyo devreye 110 küsürle 8bin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEVISKUS

Sıralamalar ne kadar ileri giderse o kadar az atıyo ilk sene 5k bu sene ucuz yırttık :) Çevremde yeniden hazırlananlarda vardı çözdürebildiğim kadarını onlara çözdürdüm, çözülemeyen sorularım vardı yinede elbet ama onları biraz sakladım kendimi biraz daha geliştirdikten sonra baktım o zaman çözülüyodu he yinede çözülemeyenler kalıyordu onlarda genelde uç sorular olduğu için en son yol olan Allaha emanet diyordum :)

Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEVISKUS L kullanıcısına yanıt
    Deneme netini nasıl arttırdın ? Zahmet olacak ama bu hesabin aynısını ygsden hemen sonraki lys netlerin içinde söyleyebilir misin

• Sen mezuncu musun peki ?
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    Düzenli deneme çözerek türkçe netin kesinlikle artar. Mat ve fen dersleri de konuları erittikçe netler artıyordu. Sadece denemede olmaz tabi bi yandan da konu eritmek lazım. Geçen seneden lys kısmında aklımda bişey kalmadı. Bu sene de aslında netlerim fixdi . Çünkü lys deneme çözmeden önce bütün konuları bitirmiştim. konuları bitirdikten sonra deneme çözmeye başladığım için netlerim pek oynamadı 3 aşagı 5 yukarı lys sonucum gibiydi netlerim hep
    Şimdi güzel..
    çok teşekkürler

Şu an neredeyse yazdıklarınızın aynısını yaşadım, benim de ygs 31k lys 42k geldi obp 3k geri attı 45 k oldum. Kötü oldu benim için, bende sizin gibi İtü istiyorum, ama mimarlık. Mezuna kalmaya karar verdim.Bu nedenle birkaç soru sormak istiyorum.Nasıl bir düzende gittiniz acaba? Lys den mi başladınız çalışmaya,ne zaman başladınız günlük kaçar saatten, özellikle fizik için soracağım, hangi kaynakları kullandınız tamamiyle kavrayabilmek için?Ve nasıl bir yayılma yaptınız konular açısından. Hangi konulardan başladınız? Zahmet olacak ama cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • pi sayisi P kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ramazan bittikten hemen sonra başlamıştım çalışmaya . İlk önce ygs matematik ile başladım bu işin temeli gibime geliyor. İlk önce matematiği hallettim ondan sonra geometri çalıştım geometri hallettim bunlardan sonra karışık şekilde fen derslerine başladım. Yani ilk önce matematiği bitirmeni tavsiye ederim. Aslında ygs lys konuları fen derslerınde aynı gibi . Fen derslerine çalışırken lys gibi çalıştım detaylı öğrendim böylece ygs yi de aradan çıkarmış oldum. He farklılık var tabi mesela kimya da hayatımızda kimya tarzı saf ygs konuları var bunları da öyle arada bi zamanda hallettim. Kaynak olarak palme serisi,final konu anlatım ve soru bankası , palme soru bankası ve tabiki kapsüller var onları çözdüm özellikle final soru bankasını tavsiye ederim zordur fakat değişik tarzda bir çok soru var faydasını görürsün. Fem denge fizik bu kitap gerçekten muhteşem sözel sisteme ayak uyduran sözel bi denemeydi gerçekten beni çok geliştirdi bir de sorularının çözümleri olması sayesinde baya bişe katmıştı şimdilik aklıma gelen bu kadar

• KORK! Niye bir sene hayatını erteleyesin mal mısın sen? Sıralama çekenler kadar bir o kadar düşüren var, unutmayın.Okulun baskısı olmadan free oluyosun iraden zayıflıyor...
  • quote:

Geçen sene ramazan bittikten hemen sonra başlamıştım çalışmaya . İlk önce ygs matematik ile başladım bu işin temeli gibime geliyor. İlk önce matematiği hallettim ondan sonra geometri çalıştım geometri hallettim bunlardan sonra karışık şekilde fen derslerine başladım. Yani ilk önce matematiği bitirmeni tavsiye ederim. Aslında ygs lys konuları fen derslerınde aynı gibi . Fen derslerine çalışırken lys gibi çalıştım detaylı öğrendim böylece ygs yi de aradan çıkarmış oldum. He farklılık var tabi mesela kimya da hayatımızda kimya tarzı saf ygs konuları var bunları da öyle arada bi zamanda hallettim. Kaynak olarak palme serisi,final konu anlatım ve soru bankası , palme soru bankası ve tabiki kapsüller var onları çözdüm özellikle final soru bankasını tavsiye ederim zordur fakat değişik tarzda bir çok soru var faydasını görürsün. Fem denge fizik bu kitap gerçekten muhteşem sözel sisteme ayak uyduran sözel bi denemeydi gerçekten beni çok geliştirdi bir de sorularının çözümleri olması sayesinde baya bişe katmıştı şimdilik aklıma gelen bu kadar

Şimdi nereyi düşünüyorsun? ?? Kuvvetle muhtemel nereler olur?

• bzkynkvlcs B kullanıcısına yanıt
    Dershaneye gitmiş miydin? Ben de 26kdan kalcam ama gitsemmi gitmesemmi kararsizim @bzkynkvlcs

Hocam hangi kaynakları önerirsin?

Dershane olmadan sıkılmadın mı, sıkıldığınızda ne yaptın?
  • confess kullanıcısına yanıt
    bu sene sıralamanız kac geldı hocam?

• Siralamam 150k muhendislik istiyorum mezuna kalmali miyim ne kadar ilerletebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Superkova

quote:

ITU inşaat yazicam iki senelik hayalim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NeLia4

Siralamam 150k muhendislik istiyorum mezuna kalmali miyim ne kadar ilerletebilirim

Bu sana kalmış dostum. Hiç ilerletemeyebilirsin dusurebilirsin aşırı yukseltedebilirsin tamamiyle sana bağlı oturup calisirsan bütün yılını derse odaklarsan çok iyi yerlere cekebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Superkova

quote:

ITU inşaat yazicam iki senelik hayalim :)

Ne güzel mutlu oldum adına. Torpil de onemli inşaatta var tanıdık yakın sirket

• quote:

Orijinalden alıntı: isilceliik7

Dershaneye gitmiş miydin? Ben de 26kdan kalcam ama gitsemmi gitmesemmi kararsizim @bzkynkvlcs

Dersaneye gitmedim tavsiye de etmem konuya editlemistim ordan okuyabilirsin dersane hakkındaki fikrimi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.