Şimdi Ara

Bir mezuna kalma hikayesi . MEZUNA KALMAKTAN KORKMA.EDİT 3 GELDİ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
47
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Superkova

quote:

Orijinalden alıntı: LEVISKUS

quote:

quote:

Geçen sene ramazan bittikten hemen sonra başlamıştım çalışmaya . İlk önce ygs matematik ile başladım bu işin temeli gibime geliyor. İlk önce matematiği hallettim ondan sonra geometri çalıştım geometri hallettim bunlardan sonra karışık şekilde fen derslerine başladım. Yani ilk önce matematiği bitirmeni tavsiye ederim. Aslında ygs lys konuları fen derslerınde aynı gibi . Fen derslerine çalışırken lys gibi çalıştım detaylı öğrendim böylece ygs yi de aradan çıkarmış oldum. He farklılık var tabi mesela kimya da hayatımızda kimya tarzı saf ygs konuları var bunları da öyle arada bi zamanda hallettim. Kaynak olarak palme serisi,final konu anlatım ve soru bankası , palme soru bankası ve tabiki kapsüller var onları çözdüm özellikle final soru bankasını tavsiye ederim zordur fakat değişik tarzda bir çok soru var faydasını görürsün. Fem denge fizik bu kitap gerçekten muhteşem sözel sisteme ayak uyduran sözel bi denemeydi gerçekten beni çok geliştirdi bir de sorularının çözümleri olması sayesinde baya bişe katmıştı şimdilik aklıma gelen bu kadar

Şimdi nereyi düşünüyorsun? ?? Kuvvetle muhtemel nereler olur?

ITU inşaat yazicam iki senelik hayalim :)

Ne güzel mutlu oldum adına. Torpil de onemli inşaatta var tanıdık yakın sirket

Valla torpilim yok ta bakalım zamanla neler olur bilemiyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen sene ramazan bittikten hemen sonra başlamıştım çalışmaya . İlk önce ygs matematik ile başladım bu işin temeli gibime geliyor. İlk önce matematiği hallettim ondan sonra geometri çalıştım geometri hallettim bunlardan sonra karışık şekilde fen derslerine başladım. Yani ilk önce matematiği bitirmeni tavsiye ederim. Aslında ygs lys konuları fen derslerınde aynı gibi . Fen derslerine çalışırken lys gibi çalıştım detaylı öğrendim böylece ygs yi de aradan çıkarmış oldum. He farklılık var tabi mesela kimya da hayatımızda kimya tarzı saf ygs konuları var bunları da öyle arada bi zamanda hallettim. Kaynak olarak palme serisi,final konu anlatım ve soru bankası , palme soru bankası ve tabiki kapsüller var onları çözdüm özellikle final soru bankasını tavsiye ederim zordur fakat değişik tarzda bir çok soru var faydasını görürsün. Fem denge fizik bu kitap gerçekten muhteşem sözel sisteme ayak uyduran sözel bi denemeydi gerçekten beni çok geliştirdi bir de sorularının çözümleri olması sayesinde baya bişe katmıştı şimdilik aklıma gelen bu kadar

Neyse hele bi mezun ol yiğidim Allah bi yol cikarirr inşallah tebrik ediyorum tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: VinniePazienza

Hocam hangi kaynakları önerirsin?

Dershane olmadan sıkılmadın mı, sıkıldığınızda ne yaptın?

Kitaplar için yakın zamanda konuyu editleyecegim o zaman haber veririm dostum ordan bakarsın. Sikilma tabiki oluyor tüm gün boşsun fakat o zamanlar aklıma hemen hedefimi amacimi anneme babama verdiğim itu kazancam sözünü hatirlatip kendimi gaza getiriyordum. Hedefini bol bol aklına getir senin üzerine harcanan emekleri düşün inanki bazen sıkıntı gidiyor ee illa aşırı daralma zamanin da olur o zaman mola ver kardeşim bi iki gün abartmadan sıkıntı olmaz. Ben bi günü film günü yapar sadece film izlerdim elbet böyle şeyler de olucak ki sikilmayasin.halisaha yapabilirsin haftada bir yada yapmayı sevdiğin şeylerden birini haftada bir yada iki haftada bir gün ayırıp yapabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse hele bi mezun ol yiğidim Allah bi yol cikarirr inşallah tebrik ediyorum tekrardan

Eyvallah dostum sağolasın :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeLia4

Siralamam 150k muhendislik istiyorum mezuna kalmali miyim ne kadar ilerletebilirim

Bu sana kalmış dostum. Hiç ilerletemeyebilirsin dusurebilirsin aşırı yukseltedebilirsin tamamiyle sana bağlı oturup calisirsan bütün yılını derse odaklarsan çok iyi yerlere cekebilirsin

Peki sağol

• LEVISKUS L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum, editini merakla bekliyorum.
  • Öncelikle çok tebrik ederim,yüreklendirdiniz.Benim merak ettiğim nokta ygs denemelerine ne zaman başladınız? konularınız tam olarak ne zaman bitti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaybedentiribi

Öncelikle çok tebrik ederim,yüreklendirdiniz.Benim merak ettiğim nokta ygs denemelerine ne zaman başladınız? konularınız tam olarak ne zaman bitti?

Ygs mat Geo yazın bitmişti fakat fen dersleri türkçe sosyal Branşları ygs ye bi ay kalaya kadar bitmedi . Özellikle sosyal son bi ay kala çalışmıştım. Fakat konular bitmedi diye deneme cozmemek en büyük aptallik olur . Eylül gibi başlamıştım deneme çözmeye haftada 1 , 10 günler 1 çözüyodum. Çok sık cozmuyodum çünkü konu eksikti. Konular azaldikcada denemeleri siklastirdim

Teşekkür ederim Hocam sınav sonuçunu görünce nasıl hissettiniz? Sonuçta hayaliniz
  • Hocam türev integral çalışmaya ne zaman başladın

• Seneye inş bende böyle konu açarım , dayı yurd öneriyor musun ?

• Valla direkt annenim yanına koşup kazandım diye bağırmıştım. Çok mükemmel bi an 2 senelik emeğin boşa gitmediğini görmek hedeflerini hayallerini verdiğin sözleri gerçekleştirebilmek tarifi olmayan duygu :)
  • ligament L kullanıcısına yanıt
    Ygs bittikten hemen sonra türev integrale başlamıştım. Çünkü matematikten diğer konularım bitikti. Türev integral gibi konuları son 1-2 aya sakın atma mezunsan. Olabildiğince erken çalış matris seri felan 1-2 soru gelirken burdan çok fazla soru geliyor erken çalışki uzun zamanda iyice pekişsin
  • İnşallah dostum bekleriz :) Valla yurt aslında ders çalışmak için iyi bir ortam hiç bir dikkat bozucu unsur yok FAKAT eğer arkadaş ortamı gır gır ortamı yaparsan iş berbat olur yurtta kalıcam dersen tek tabanca adam gibi dersine çalışmak için kalırsan faydasını baya bir görürsün. Hemde orda arada sırada birbirinize soru da çözdürür eksiklerinizi tamamlarsınız.
    Hocam ben geçen sene 0'dım. Dershaneye giderek biraz temelimi oluşturdum öyle çok değil şu konuya hakimim diyemem ancak her konu hakkında bilgim var sayılır. Sıkıntım sadece matematik diyebiliriz. Asıl çalışmayı bayramdan sonra yapmayı düşünsem de şuanda dershaneden kalan kolay bir matematik sb çözüyorum ısınma turları misali. Sizin bana öneriniz var mıdır ygs matematik ile ilgili malum önümüzde uzun bir süre var ekimi görmeden matematiği en azından konu bazında kapmış üstüne sb+deneme çözmeye başlamış olmak istiyorum. Çünkü aynı şekilde Lys kısmında da açığım çok fazla var ve kalan zamanı ona da ayırmak istiyorum. Lütfen geçiştirmeden bir öneride bulunun mat-1 konusunda şunu yaparsan daha iyi olur diye şeklinde. Forumda sağa sola soruyorum herkesin önerisi var ancak bir fikir havuzu oluşturmaya çalışıyorum içinden seçip alabileceğim sizin de cevabınızı dört gözle bekliyorum.

• VinniePazienza kullanıcısına yanıt
    Kitapları ekledim dostum
  • Rinoard R kullanıcısına yanıt
    Senin yerinde olsam teknofemden konuyu dinler sonra bir güzel konu çalışırdım. Ondan sonra kolay bir kaynakla kültür olabilir öğrendiğin konuyu pekiştirmen lazım belki bi konuda aynı sorudan 7-8 test çöz gerekirse yeterki o konuda o soru tarzında bıkkınlık gelicek kadar soru çözki o konu kafana iyice kazınır bundan sonra orta zorlukta kaynaklara geçip konuyu gittikçe pekiştirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: buko59

KORK! Niye bir sene hayatını erteleyesin mal mısın sen? Sıralama çekenler kadar bir o kadar düşüren var, unutmayın.Okulun baskısı olmadan free oluyosun iraden zayıflıyor...

Kardeş o senin iradesizliğin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Nejdet Kirpi almayı düşünüyordum aynı dediğiniz gibi ondan konuyu çalışıp sonra o konuyu pekiştirmek adına 10 civarı o konuyla ilgili test çözüp tüm konuları bitirdikten sonra orta bir sb daha üstüne deneme şeklinde gitmeyi düşünüyordum. Peki Nejdet Kirpi konusunda fikriniz var mı?
  • Rinoard R kullanıcısına yanıt
    Valla o konuda bi fikrim yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.