Şimdi Ara

Bir mezuna kalma hikayesi . MEZUNA KALMAKTAN KORKMA.EDİT 3 GELDİ. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
47
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 11. sınıfa geçen ve sayısal derslerde temeli sağlam olmayan biri için ne önerirsin ?
  • up
  • Son up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEVISKUS L kullanıcısına yanıt
    Kardeş 76kdan mezuna kaldım hedef ilk 20k

Günde en az 4er test MAT-FİZİK-KİMYA-BİYOLOJİ 5 test paragraf hedefi koydum kaynaklarım Mat= Karekök, FKB= Palme, Paragraf= Birey. Bu kaynakların hepsini eylül sonuna kadar bitirp sonra çeşitli yayınlardan denemeler çözmeyi düşünüyorum (YGS için). Lys için ise ocak başı veya aralık sonuna kadar konuları bitirip ondan sonra denemelere geçmeyi düşünüyorum ne dersin bu şekil hedefe ulaşabilirmiyim ?
  • Hocam ben de kaldım mezuna öğrt lisesi çıkışlıyım, tercih dönemi kesin kalıcam dedim ama iki üç gündür neden kaldım keşke mat öğrt gitseydim diyorum, seviyorum da. Hata yapmışım gibi hissesiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ligament

Hocam ben de kaldım mezuna öğrt lisesi çıkışlıyım, tercih dönemi kesin kalıcam dedim ama iki üç gündür neden kaldım keşke mat öğrt gitseydim diyorum, seviyorum da. Hata yapmışım gibi hissesiyorum

2.tercihleri bekle ama fazla umitlenme eğer olurda giremezsen yapacak bi şey yok dostum kendini kafa olarak hazırlamaya çalış mezun durumuna. Pismanlikla yürümez bu is

• quote:

Orijinalden alıntı: lhaykol

Kardeş 76kdan mezuna kaldım hedef ilk 20k

Günde en az 4er test MAT-FİZİK-KİMYA-BİYOLOJİ 5 test paragraf hedefi koydum kaynaklarım Mat= Karekök, FKB= Palme, Paragraf= Birey. Bu kaynakların hepsini eylül sonuna kadar bitirp sonra çeşitli yayınlardan denemeler çözmeyi düşünüyorum (YGS için). Lys için ise ocak başı veya aralık sonuna kadar konuları bitirip ondan sonra denemelere geçmeyi düşünüyorum ne dersin bu şekil hedefe ulaşabilirmiyim ?

Eğer dediğin şekilde verimli olarak konuyu iyice kavrayarak bitirebilirsen her türlü olur daha da fazlası bile olabilir sana kalmış yeterki konuların üstünden geçip gitme mantığını iyice kavra ve konuları eritip test deneme çöz bol bol

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

Hocam nereye yerleştin?

ITU Inşaat (ingilizce) dostum

• Hayırlı olsun ve tebrik ederim hedefinize ulaşmıssınız. Benim sorum şu. 11. Sınıfta geçtim şimdiye kadar yattım sayılırım sadece sınav haftaları çalıştım. Matematiğim kötü (2. Dönem 88 karne ortalaması yaptım matematik 68 idi, düşünün). Bunu düzeltecek şekilde bir çalışma planı yapmak istiyorum üniversite sınavına. Sizce nasıl çalışmalıyım, ne önerirsiniz? Hedef ilk 15k civarı olacak muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyTR33 -- 31 Temmuz 2015; 12:02:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bzkynkvlcs B kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrikler nasil basardiniz hem 1 yil ara verip hem de 47 den 5 e cekebildiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.