Şimdi Ara

Bir oturuşta kaç sayfa okuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okumaya başladığınızda kaç sayfa okuyorsunuz? Maalesef benim 5-30 arası değişiyor

• Kitabına göre değişiyor benim açımdan.Özellikle sararsa hafif ince kitapları bitiriyorum.
  • Bu bende de kitabına göre değişiyor. Son zamanlarda roman okumaktan sıkıldığım için öyküye yöneldim, sardığında bir oturuşta bitiriyorum. Kitaplar bölüm bölüm ise en azından bir bölümü bitirmem gerektiğini düşünüyorum.
  • Otostopçu'nun Galaksi Rehberi'ni okulda hiçbir işim yokken 50-60 sayfa okuyordum tek seferde. 3. kitaba geçince (Hayat, Evren ve Her Şey) daha da ağırlaştım 20-30 falan okuyabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitaba bagli oluyor.

Buz ve atesin sarkisinda 50 60 sayfa okuyordum full konsantre. Cok surukleyiciydi seri.

• Dune, otostopçunun galaksi rehberi, vakıf serisinde 100 sayfayı bulmuşluğum vardır onun dışında kitabın sıkmaması ve çevirisinin iyi olması şart çeviri kötüyse atıyorum çöpe direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenkaNuank -- 28 Nisan 2017; 21:34:29 >
  • Min 50, maks 250. Eskiden 400 sayfa okuduğumu biliyorum sabaha kadar Tabi bunlar hep roman. Bilimsel, felsefi vs. çok daha az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sayfayı nasıl ezberlerim
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    400 sayfayı nasıl okudun ya, en az 7-8 saat demek, o kadar süre bir şeye konsantre olmayı çok isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Ignorant

400 sayfayı nasıl okudun ya, en az 7-8 saat demek, o kadar süre bir şeye konsantre olmayı çok isterdim

Aslında romanlarda çok sık olan bir şey.

• Kitaba göre değişiyor. İşim yoksa ve kitap akıcıysa 100 sayfa rahat okurum. Biraz daha yavaş giden bir kitapsa 40-50 filan anca.
  • Ortalama 50. Bazen sadece 10. Çok sararsa 100 civarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece yatmadan önce okuyorum. 30 sayfadan sonra uykum gelmeye başlıyor. Zorlarsam 50 ye falan çıkıyorum
  • Minimum 20 gündüz işim yoksa ve kitap sardı ise 150-200 sayfaya çıkarım . Çok fazla okumam ama başlayınca da bırakmam . Bir ihtiyaç gibi dozumu alıyorum belli bir süre yetiyor bana

• 30-50 arası .
  • Genelde 20-60.

Rekorum Kral Katili Güncesi : 120 sayfa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 4 Mayıs 2017; 23:31:48 >
  • Genelde tarih ve felsefe kitapları okuduğum için maksimum 50 sayfa okuyabiliyorum bir oturuşta. Ama güne yayarak toplam 100 sayfa okuyorum bir günde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nutuk okuyorum ağır geliyor bana günde 20 şer sayfa okuyorum

23 gibi karabasan diye romana başladım pdf olarak 285 (basılı hali 400 sayfa) sayfaydı bir 20 dakika önce bitirdim kitabın dili hafif olunca birde konu ben sarmışsa roman su gibi akıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-300 arası değişiyor. :-) genelde 50 ama
  • Dan Brown, Stephen King, J.C. Grange gibi akıcı bir dil kullanan yazarların eserlerini bir oturuşta ortalama 100 sayfa okuyorum.
    Dili biraz daha ağır olan romanlarda ortalama 50 sayfa okuyabiliyorum.
    Akademik bir kitap veya kişisel gelişim üzerine ise, 30 sayfa en fazla.
    Kitabın başına oturduktan sonra okuması kolay oluyor. Ama vakit bulup başına oturmak önemli.
  • kitabın sarmasına bağlı kitap ismi vermiyeceğim
    350 sayfalık kitap ilk 175 ini 7 günde okuyorum kalanı 1 günde bitiriyorum.
    Kitabın nasıl aktığına bağlı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.