Bildirim
Bir oyuncu için bu parçalar yeterli midir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mobil kullanıcılar için yazı olarak koysaydın daha iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeterlilik kisiden kisiye gore degisir. Ben i3-2120 ve 6850 ikilisiyle her oyunda high-ultra arasi 35-45fps civari alip gorsel acidan cok rahat tatmin olurken bazilari da gtx670-680 gibi kartlarla zor tatmin oluyordu. 8xMsaa, golgelendirme, 3d falan gibi uç seviye ve sabit 60fps takintin yoksa orta seviye her sistemle tatmin olursun.
Hayır yani en son oyunları bana mısın demeden çalıştırabilecek bir kapasite mi? 35 fps üstü olsun yeter
. -
O anakartı sakın alma. Konusuda var hatta. Ondan daha ucuz ve daha iyi bir anakart varken o anakartı almak pek mantıklı olmaz.
http://www.vatanbilgisayar.com/970a-ud3p-amd-970_sb950-am3--ddr3-2000mhz-oc-usb-30-sata-30-anakart.html
8+2 fazlı gayet kaliteli ve estetik açıdan iyi. O işlemciyi gayet iyi besler 5 ghz'de bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 1 Mayıs 2014; 21:11:31 > -
kardeş? güzel ama gigabyte pek kullanmadım asus deneyimim var ve şaşmak istemiyorum ama yinede tavsiyen için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcp_enes -- 1 Mayıs 2014; 21:15:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rcp_enes
kardeş? güzel ama gigabyte pek kullanmadım asus deneyimim var ve şaşmak istemiyorum ama yinede tavsiyen için teşekkürler.
Olmamis. Butcen ne kadar?
2500 tl -
quote:
2500 tl
Bütçen baya iyi daha iyisi yapılabilir. Üstüne o işlemciye o ekran kartı gitmemiş. -
aslında ikiside amd daha iyi olmazmı -
quote:
aslında ikiside amd daha iyi olmazmı
İşlemcin 8350 ama ekran kartına bir bakar mısın ?
İşlemciden kısıp ekran kartına yatırman şart. -
hd7850 soldan ikinci rakamı gpu modelini gösterir. 8de bu sırada 2' inci 256 bit ve directx 11.1 olması da şahane bence -
quote:
Orijinalden alıntı: bitemeeatme
Mobil kullanıcılar için yazı olarak koysaydın daha iyi olurdu.
+Bi milyon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hd7850 soldan ikinci rakamı gpu modelini gösterir. 8de bu sırada 2' inci 256 bit ve directx 11.1 olması da şahane bence
Aldıgın işlemcinin farkında değilsin galiba ? -
bu hem verimli hemde intelden çok ama çok ucuz@OzcanQQ -
quote:
bu hem verimli hemde intelden çok ama çok ucuz@OzcanQQ
İntelden sadece fiyat olarak ucuz. Sizin burda yapmanız gereken işlemciden kısıp ekran kartını bir üst model almak. Amacınız oyun oynamak bunun içinde önemli olan ekran kartı ve sizinde burada almanız gereken ekran kartı olarakda aklımda HD7950 var. -
http://www.vatanbilgisayar.com/hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti-12272.html
bundan bahsediyorsun galiba ama 7850 de bana yeter işlemci önerin varmı@OzcanQQ -
İşlemci: AMD FX X8 8320
Anakart: Gigabyte 970A-UD3P
RAM: G-Skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V
Ekran Kartı: Sapphire R9 280X Dual-X OC GDDR5 3 GB 384 Bit DX 11.2
Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm
İşlemci Soğutucu: Xigmatek Gaia SD 1283 Intel / AMD
Kasa+PSU: Xigmatek Assassin Bl. Ed. Tauro 80+ 700 Watt MidT ATX
TOPLAM: 2550 lira.. %30 indirim vatan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Memet -- 1 Mayıs 2014; 22:23:18 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş baktım fiyatlarına 2094 tl oluyor. Bi düşünürüm uygunsa alırım teşekkürler. -
quote:
http://www.vatanbilgisayar.com/hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti-12272.html
bundan bahsediyorsun galiba ama 7850 de bana yeter işlemci önerin varmı@OzcanQQ
Suanda aklımdan 6350 geçiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X