Şimdi Ara

Bir rpg arıyorum ki...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir rpg arıyorum ki.Kendi karakterimiz yanında ek karakterlerde(kendimiz) yaratabilelim bir grup olarak savaşabilelim.icewindale devar bu başka bildiğiniz varmı?

• kotor2
    neverwinterdada var galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: strd

kotor2
    neverwinterdada var galiba

neverwinter2 de varmı?
  • ek karakteri kendimiz yaratmıyoruz ama...

Arkadaşın demek istediği farklı birşey...

Kotor2 buna örnek olabilir, dış görünüşleri olmasa da özellik ve güçleri,statsları biz ayarlıyoruz...
  • Planescape: torment
    nwn 2
    fallout: tactıcs faan da fılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

NWN2'de de takım arkadaşlarımızın yetenek ve özelliklerini biz geliştirebiliyoruz Dave Mustaine.

oku bakalım ben ne demişim sen ne anlamışsın. Muhalefet olmayı bırak,ya yardım et arkadaşa ya da beni kaale alma. Bak bakalım benne yazmışım. Ek karakteri kendimiz mi yaratıyoruz? Yoksa olan karakteri mi geliştiriyoruz canım?
    NWN 1 ile 2 arasındaki farklardan birinin takım arkadaşlarımızı kontrol edebilmek olduğunu biliyorum sen rahat ol kardeşim e mi?

Hadi bakim şimdi...

Edit: Evet fallout 2 de bu konuya örnek olabilir. Gerçi onda da kendimiz yaratmıyoruz, ama genelde rpg ve hack'n slash oyunlarında yalnızca ana karakterimizin tüm özelliklerini biz ayarlıyoruz.(Hatta fallout, diablo vs oyunlarda görünüşü ayarlayamıyoruz, takım arkadaşlarımızınki gibi inventory ve skilleri biz seçiyoruz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 11 Ocak 2007; 11:40:00 >

• Dungeon Siege 2 de bir nebze olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Oyun Vardı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baldur's Gate 1-2 ve Throne of Bhaal da Multiplayer modunda açıpda karakterlerini baştan sona kendin yaratabilirsin. NwN'de bu kısıtlı tabiki kendimiz geliştiriyoruz yan karakterleri fakat ne yazık ki kendimiz seçemiyoruz ne olacaklarını...
    Sen iyisimi Baldur's Gate 1'e başla Multiplayer Modundan tüm karakterleri yarat. Oyunu o şekilde bitir istersen tüm karakterlerini Export edipde BG 2 ye de ekleyebilirsin istersen en sevdiğin karakterini Export edersin sadece BG 2 deki diğer karakterler ile oynarsın takımın diğer üyeleri olarak. Uzun süre oyalayabilecek ve kesinlikle sıkmayacakdır seni...
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

" oku bakalım ben ne demişim sen ne anlamışsın. Muhalefet olmayı bırak,ya yardım et arkadaşa ya da beni kaale alma. Bak bakalım benne yazmışım. Ek karakteri kendimiz mi yaratıyoruz? Yoksa olan karakteri mi geliştiriyoruz canım? "
    KOTOR 2'de yanımıza alacağımız karakterleri biz mi yaratıyoruz, yoksa sadece olan karakterlerin özelliklerini mi geliştiriyoruz? Eğer 1.si ise demek ki ben KOTOR 2 değil de başka bir oyun oynamışım.
    "Kotor2 buna örnek olabilir, dış görünüşleri olmasa da özellik ve güçleri,statsları biz ayarlıyoruz... "
    Evet işte, NWN 2'de de aynısını yapabiliyoruz; KOTOR 2'de de. NWN 2'de yaptığımız şey karakteri kendimiz yaratma değil ise KOTOR 2'ninki de değildir.

Evet tam tamına birebir benziyor da ben kotor 2'yi bir nebze örnek diye söylemiştim. Arkadaşın istediği kriterlere uymuyor tam anlamıyla, ancak yine de yan karakterler sonuçta...

• icewind dale 2 var tüm karakterleri kendin yaratabileceğin
  • quote:

Orjinalden alıntı: superieur

Dungeon Siege 2 de bir nebze olabilir.

Ben de onu dicektim
  • Icewind dale ı soruyu soran kişi kendi söylemiş zaten arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.