Şimdi Ara

Bir şeyi bilmenizi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çok şey yaşadım, çok şeyi tükettim. Kendimi de hayatı da. İflah olmam ben. Kanımda bir mikropla yaşıyorum. Kimsenin hayatına dahil olmak istemiyorum, kimsede hayatıma dahil olsun istemiyorum. Böyleyim. Böyle geldim böyle gidiyorum bir nedeni yok neden aramayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nefes aldigin her saniye umut var demektir. Sıkma canını. Ölüm disinda her seye care bulunur. Yasamak istedigin hayati yasa. Hepimizin uzuntuleri, hatalari, kotu deneyimleri var. Sıkıntılarını kendin icin bir tabu haline getirmek yalnizca hayatini daha da icinden cikilmaz bir hale sokar. Uzuntulerini karsina cikabilecek mutluluklara karsi bir gard olarak kullanma derim. Hayata bir kez geliyoruz neticede. Bu yuzden "kabullenme" kelimesini hayatindan cikart.Harika bir hayat dilerim, inaniyorum ki gelecekte cok guzel gunler goreceksin.
  • Hocam vucudumuzda milyonlarca mikrop var bunun için üzülmeye degmez.

Ayrica mikrop gibi bir hayat var sonuçta siz o hayatti yasamiyorsunuz eminim.

• batsın bu dünya beeee....
  • Aids misınız Hocam?

• HOCAM AIDS Mİ VAR KANINDA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler içtiniz

• Nefes aldigin her saniye umut var demektir. Sıkma canını. Ölüm disinda her seye care bulunur. Yasamak istedigin hayati yasa. Hepimizin uzuntuleri, hatalari, kotu deneyimleri var. Sıkıntılarını kendin icin bir tabu haline getirmek yalnizca hayatini daha da icinden cikilmaz bir hale sokar. Uzuntulerini karsina cikabilecek mutluluklara karsi bir gard olarak kullanma derim. Hayata bir kez geliyoruz neticede. Bu yuzden "kabullenme" kelimesini hayatindan cikart.Harika bir hayat dilerim, inaniyorum ki gelecekte cok guzel gunler goreceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.