|
Bildirim
Çoğu Avrupa ülkesinde 2 senelik kablotv veya telefon tarifesi alana telefon veya tv veriyorlar ücretsiz. Çoğunlukla son model.
|
bir ürüne para vermiyorsan...
|
Eee simdi bunu alip birisi hackledi diyelim ve reklam olayini kaldirdi ne olucak ?
|
Bana asla hitap etmeyen bir ürün. Normalinin 2 katı fiyata hiç reklam çıkmayacak TV satsınlar. Ben asıl onu alırım. Reklam kadar uyuz olduğum şey çok azdır şu hayatta...
|
Siz ne saçmalıyorsunuz? Market broşürü mü bu? IKEA bile katalog bastırmıyor artık. Ekran üretiminde hayırdır çağ atlatan bir gelişme mi oldu? Bu işi maliyetinin farkında mısınız?
Anca toplu gösterimdeki TV'lerde tamamen ücretsiz olabilir. Ev kullanıcılarına ise bir miktar indirim olabilir. Öyle tamamen bedava olmaz. Düşünün bir evde kaç kişi reklamdan etkilendiği için firmalara ne kazandıracak ki TV'nin maliyetini amorti edecek? Desek ki TV alım gücü yüksek insanları hedefliyor, iyi de parası olan niye böyle reklam panolu TV'yi bedavaya alacak kadar alçalsın? Maymun maymun işler |
Ben reklam yüzünden tv izlemiyorum 5 yıldır adamların yaptığına bak
|
bende tüm filmler ücretiz olacak demiştim !
zaten reklamda bir senaryo ürünü olduğu düşünülürse bir film senaryosuna reklam eklersen film mi izliyorsun reklam mı belli değil artık. |
Bu iş hatırladığım kadarıyla Google'ın reklam odaklı işletim sistemi Android ve Android'den önce Google ürünleri ile başladı.İşletim sistemi bedava ancak Google servislerini kullanmanız gerekiyor denildi lisanslı cihaz üreticilerine.Kullanıcılar için ise para verip aldıkları cihazlarda Google servisleri hazır geldi,bu hem iyi hem de kötüydü.
Şimdilerde ise Netflix reklamlı ve daha ucuz seçeneği ve benzeri servisler çıktı. En son da bu reklamlı televizyon işi.. Teknoloji geleceğimiz hiç hoş olmayacak sanki.Yapay zekalar,reklam izletecek olan ürünler hatta rüyalarımıza ve bulutlara bile reklam yansıtma derdinde adamlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feyzuli -- 7 Mayıs 2023; 17:53:27 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sistemin nasıl işleyeceğini bilmediğimiz için engellenebilecek bir şey mi yoksa değil mi anlamak güç. Ama anlatılana göre şu anki reklam engelleme sistemleriyle kolayca engellenebilecek bir şeye benziyor. Evde AdGuard Home, dışarıda da Private DNS sayesinde reklamlardan kurtuluyorum. Aksi halde LG TV'lerin bile şu anki reklamlı hali çekilmiyor. |
|
Bunlar ilerleyen zamanda black mirror 1. sezon 2. bölüme bağlamasınlar? Zorla reklamı izleyeceksin, gözünü kapamayacaksın filan... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |