Arkadaşlar öncelikle doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum yanlışsada kusura bakmayın. Benim aracın muayene zamanı geldi ancak camlar film kaplı acaba muayenede sorun çıkar mı?DAha da yeni yaptırmıştım sökmek te istemiyorum.Mecbur sökeceksem eğer bunları sökmenin kolay bi yolu var mı?Malum arka rezistansları almayalım :).yardımlarınız için tşler.
arkadasım ben gecen ay aracı muayeneye götürdüm. Muayene memuru ukala bir tavırla "aç şu kaputu da bakalım araç lpg li mi" diye sordu. başka hiçbir şeye bakmadı
boyle ciddiyetsiz bir ortamda anladıgım kadarı ile muayene memurunun insiyatifine kalmışşın. Yoksa bildiğm kadarı ile belli bir oranın üzerinde olan cam filmlerini kullanman zaten yasal olarak mümkün değil....
Yılbaşından sonra bütün araçlar, mekanik, optik, elektronik cihazlarla fren, direksiyon, gürültü, gaz kaçağı, egzoz gazı, lastik dişi derinliği gibi 100 farklı teste tabi tutulacak.
Bunu daha önce okuduğum bir haberden alıntı yaptım
Eğer böyle olursa bir sürü araç trafikten men olacak
Bence yılbaşı gelmeden yaptır muayeneyi
Birde muayenede bizim diğer araçlardan biliyorum sadece eksoza bakıyorlar (genel olarak) camlardaki film ile kimse ilgilenmez
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
Yılbaşından sonra bütün araçlar, mekanik, optik, elektronik cihazlarla fren, direksiyon, gürültü, gaz kaçağı, egzoz gazı, lastik dişi derinliği gibi 100 farklı teste tabi tutulacak.
Zaten şimdiye kadar da böyle yapılması lazımdı kanunen, bu yazılanlar pek uygulanabilir görünmüyor, aynı istasyonlardaki aynı memurlar aynı sayıda araca bakacağı için yine aynı şekilde bakarlar bence, yoksa işin içinden çıkılmaz, araba kuyrukları istasyondan taşar sokakları dolanır ...
araç muayenesi özele verilmiş doğuş grubu bakacakmış o işe aracı vw olmayanlar yandı yani
quote:
Orjinalden alıntı: over and under Yılbaşından sonra bütün araçlar, mekanik, optik, elektronik cihazlarla fren, direksiyon, gürültü, gaz kaçağı, egzoz gazı, lastik dişi derinliği gibi 100 farklı teste tabi tutulacak.
Türkiye de mi????
KANUNLAR UYGULANIRSA MUAYENEDEN GEÇEMEZSİN,
GELENEKLER UYGULANIRSA (KÜÇÜCÜK BİR MEBLAĞ KARŞILIĞI) GEÇERSİN..