Şimdi Ara

Bir sorunum var, yardım istiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bi sorunum var, modemim çalışıyor, sitelere giriyorum. Fakat yaklaşık 10 saattir msne girmiyo, hotmail e girmiyo. Sonra bi websitem var, ftp'sinden dosya transferi yapamıyorum. Fakat bunları başka internet bağlantılarından yapabiliyorum. Sorun bilgisayarda da değil, çünkü aynı bağlantıdan başka bilg.da denedim yine olmadı. Görünen sorun modemde, fakat sorunun ne olduğunu bulamadım. Bi fikri olan varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim...

Saygılarımla;
    Özgün YURT

• problem modemden kaynaklanıyordur,

modemi resetlediniz mi?

ayarlarını yeniden yapılandırdınız mı?

msn de dns ve anahtar bağlantı noktaları hatası mı veriyor?

birde modemin marka ve modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 4 Eylül 2007; 4:48:02 >
  • hocam kafayı kırcam... Yaklaşık 5 gündür bununla uğraşıyorum. Yapmadığım şey kalmadı. Modemi resetledim, ayarlarını resetledim. Modem sayfasında applications and games bölümünden ftp'nin portunu kendim yazdım, işaretledim, ekledim. Proxy ayarlarıyla oynadım. Yok yok... Başka modemden başka bağlantıdan girince hiçbi sorun yok, ftpden dosya transferi çok kolay ve hızlı bi şekilde oluyo. Yani serverlarda da sorun yok. En sonunda olmadı, bilgisayara format attım. Yani bildiğim hatta daha da ileriye gittim bilmediğim herşeyi yaptım. varsa bunun bi çözümü eğer söylerseniz, anlatırsanız sevinirim.

Problemin ne olduğunu tam bilmiyorum ama büyük bi ihtimalle modemden.
    modemi resetleme dahil yukarda anlattığım herşeyi yaptım.
    msn de sorun yok artık, hotmaile de giriyor, fakat ftpden dosya transferi yapamıyorum.
    modemin markası linksys...

Not: nette başka hiçbi sorun yok, sadece ftpden dosya transferi yapamıyoprum. Bi de net bu aralar yavaş, o da ttnet den sanırım.

Yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler!

• valla dostum bende 4-5 aydır yaşamadığım sorunları şu an yaşıyorum.Bende
    tam anlamıyla bulamadım .Modemdenmi yoksa yavaş ve arasıra da kesilen
    hatlardan mı bilmiyorum
  • evet bişeler olduğu belli zaten de... kardeşim hani ortalama olarak nette başka sorun olan bişe yok gibi. Yani nası bi sorunsa bu sadece ftpden dosya transferini etkiliyor. Çok ilginç... Böle bişe olabileceğini mantığım almıyor. Bi ayar yapmam lazım sanırım. Ama yok bilmiyorum... Yapamadım! Eğer biraz daha böle bu sorun devam ederse kablonete geçmeyi düşünüyorum. Çünkü ttneti de aradım, anlatıtm aynen bu şekilde, adam kullanıcı adı ve şifremi istedi. Modeminizde ve bağlantınızda hiçbi sorun yok, burdan görüyorum çalışıyor dedi. iyi çalışıyosa dedim kapattım ben de... insanın bi saatten sonra sinirleri geriliyo ya. Yapmadığım denemediğim şey kalmadı. Ortada ya bi sorun var, ya da benim bi cahilliğim, bilmediğim bi ayar var... İkisi de olabilir!
  • bahsettiğin modemi başka bir hat ve bilgisayar üzerinden başka bir kullanıcı adı ve parola ile internete bağla
    ve ftp transferini ordan dene.
    ordan olucaktır.
    bilgisayarındaki ethernet kartının marka ve modelini değiştirmeyi dene. ( daha önce karşılaştığımız bir problem böyle çözülmüştü)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vioLisTic

Merhaba;
    Arkadaşlar bi sorunum var, modemim çalışıyor, sitelere giriyorum. Fakat yaklaşık 10 saattir msne girmiyo, hotmail e girmiyo. Sonra bi websitem var, ftp'sinden dosya transferi yapamıyorum. Fakat bunları başka internet bağlantılarından yapabiliyorum. Sorun bilgisayarda da değil, çünkü aynı bağlantıdan başka bilg.da denedim yine olmadı. Görünen sorun modemde, fakat sorunun ne olduğunu bulamadım. Bi fikri olan varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim...

Saygılarımla;
    Özgün YURT

internet varken msnye girmemesinin sebebi saatin yanlış olmasıdır. komik ama gercek saat yanlış ise msnye girmez. istersen bunu dene bi. dosya tranfer olayını bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AŞIRI YÜK VARSA BAĞLANTIDA MSN E GİRMEYE BİLİR...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.