Şimdi Ara

Bir türlü çözülmeyen tekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 2.0 LPG’li focus 1 model yılı 2002.Ateşleme bobini dendi ilk baş gittik 250 tl verip Bosch bobin aldık değişen hiçbir şey olmadı.Hala benzinde ve LPG de tekleme yapmakta.Sizin fikriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soğukta marş almayan lpg li aracıma da son çare bobin tavsiye ettiler ve çok pahalı bir parça olduğundan almadım
    neyseki çözümü basitmiş
    https://forum.donanimhaber.com/boyle-birsey-mumkun-mu-evet-mumkunmus--131444195#131444195

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

soğukta marş almayan lpg li aracıma da son çare bobin tavsiye ettiler ve çok pahalı bir parça olduğundan almadım
    neyseki çözümü basitmiş
    https://forum.donanimhaber.com/boyle-birsey-mumkun-mu-evet-mumkunmus--131444195#131444195
    Hocam benim sorunum ondan çok farklı öyle fanla felan çözülecek iş değil maalesef.Bende rölanti de tekleme olmuyor daha çok araç yürürken gerçekleşiyor yokuş çıkarken ne biliyim mesela 2000 devirde gazı verince silkelenme yaparak hızlanması felan var.

• Neye göre bobin dediler hocam? Arıza test cihazına bağladılar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Neye göre bobin dediler hocam? Arıza test cihazına bağladılar mı?
    Valla sanayiye gittik.Adam açtı kaputu bunlarda kroniktir dedi genelde ateşleme bobini takılı olanı çıkarıp farklı bir bobinle deneyip gaz verdi felan sonra dedi bobinden.Yani orda başka bobinle denerken sorun çıkmadı sonra gittik bizde orjinal bobin aldık.Ancak gene tekleme yapıyor başka daha iyi bir yerden randevu alıp tekrar gideceğim.Benim tahminim buji kablolarında sıkıntı olma yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus2-0 -- 30 Eylül 2018; 2:15:32 >
  • Merhaba bu tarz durumlarda en basit ve ucuz olandan en kompleks olana doğru gitmek lazım. Buji , Buji kablosu , boğaz kelebeği temizleme vs

Ayrıca motor arıza lambası yaniyorsa benzinde

Cihaza bağlayıp ariza koduna baktirmali sensorlerden arıza verebilir

• focus2-0 F kullanıcısına yanıt
    İyiymiş o iş, bende mi usta olsam acaba?

Siz yukarıdaki arkadaşın söylediklerini dikkate alın hocam, birde test cihazına bağlasınlar aracı, o kadar tekleme yapıyorsa beyine hata kodu mutlaka düşmüştür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.