Bildirim
Bir türlü çözülmeyen tekleme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
soğukta marş almayan lpg li aracıma da son çare bobin tavsiye ettiler ve çok pahalı bir parça olduğundan almadım
neyseki çözümü basitmiş
https://forum.donanimhaber.com/boyle-birsey-mumkun-mu-evet-mumkunmus--131444195#131444195
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim sorunum ondan çok farklı öyle fanla felan çözülecek iş değil maalesef.Bende rölanti de tekleme olmuyor daha çok araç yürürken gerçekleşiyor yokuş çıkarken ne biliyim mesela 2000 devirde gazı verince silkelenme yaparak hızlanması felan var.quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
soğukta marş almayan lpg li aracıma da son çare bobin tavsiye ettiler ve çok pahalı bir parça olduğundan almadım
neyseki çözümü basitmiş
https://forum.donanimhaber.com/boyle-birsey-mumkun-mu-evet-mumkunmus--131444195#131444195
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neye göre bobin dediler hocam? Arıza test cihazına bağladılar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla sanayiye gittik.Adam açtı kaputu bunlarda kroniktir dedi genelde ateşleme bobini takılı olanı çıkarıp farklı bir bobinle deneyip gaz verdi felan sonra dedi bobinden.Yani orda başka bobinle denerken sorun çıkmadı sonra gittik bizde orjinal bobin aldık.Ancak gene tekleme yapıyor başka daha iyi bir yerden randevu alıp tekrar gideceğim.Benim tahminim buji kablolarında sıkıntı olma yönünde.quote:
Orijinalden alıntı: anaconda41
Neye göre bobin dediler hocam? Arıza test cihazına bağladılar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus2-0 -- 30 Eylül 2018; 2:15:32 >
Merhaba bu tarz durumlarda en basit ve ucuz olandan en kompleks olana doğru gitmek lazım. Buji , Buji kablosu , boğaz kelebeği temizleme vs
Ayrıca motor arıza lambası yaniyorsa benzinde
Cihaza bağlayıp ariza koduna baktirmali sensorlerden arıza verebilir
İyiymiş o iş, bende mi usta olsam acaba?
Siz yukarıdaki arkadaşın söylediklerini dikkate alın hocam, birde test cihazına bağlasınlar aracı, o kadar tekleme yapıyorsa beyine hata kodu mutlaka düşmüştür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X