Şimdi Ara

Bir üst tarifeye geçmeme rağmen hala AKN uygulanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 Mbps 100GB Eko Sınırsız tarifedeydim. Dün 200gb sınırını geçince AKN devreye girdi ve hız 3MBps ' e düştü. Ben de telefonla arayıp bir üst paket olan 100 Mbps 250 GB Eko Sınırsız pakete geçmek istediğimi söyledim. 1 gün sonra aktif olmak koşuluyla hız değişikliğini gerçekleştirebileceklerini söylediler.

Müşteri temsilcisine ısrarla bir üst pakete geçtiğim taktirde 250 GB kotayı doldurmadığımdan dolayı yarından itibaren 3 MBps yerine 100MBps hız alıp alamıyacağımı sordum, telefonla beni bir 10 dakika beklettikten sonra (herhalde supervisor 'ı ile konuştu) 250GB kotayı aşmadığım taktirde ay sonuna kadar hızımın 100MBps olarak verileceğini söyledi.

Neyse lafı uzatmayayım, bugün modemi açıp kapatıp hız testi yaptım. Hız hala 3MBps. AKN olduğu gibi duruyor. 444 0 126 yı arayıp durumu sordum. Bu seferde müşteri temsilcisi bana ay içinde AKN devreye girerse, tarife de değiştirseniz ay sonuna kadar AKN uygulaması devam eder demez mi!!!

Biraz ses yükseltince arıza kaydı bıraktı? Bakalım ne olacak? Ama bu arada faturam 25 gün için 50 Mbps 200 GB EKOSINIRSIZ tarifesinden, 6 gün için de 100 Mbps 250 GB EKOSINIRSIZ tarifesinden hesaplanacak.
    Katolik evliliği gibi AKN ye yakalanırsan ay sonuna kadar tarife de değiştirsen hızın değişmeyeceğini bilseydim hayatta tarife değişikliği yapmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandaevus -- 25 Ağustos 2013; 10:41:03 >

• Ttnet' leşme sendromu... Adam gibi servis sağlayıcı kalmadı memlekette...
  • Taahütlüyseniz artık bi alt paketede geçiş yapamazsınız :(
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Allahtan taahhütlü değilim. destek@uydunet.net 'e mail atıp durumu anlattım. Birazdan da şikayetvar.com 'a yazıp şikayet edeceğim.

Böyle rezalet görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandaevus

Allahtan taahhütlü değilim. destek@uydunet.net 'e mail atıp durumu anlattım. Birazdan da şikayetvar.com 'a yazıp şikayet edeceğim.

Böyle rezalet görmedim.

Bence şikayet vardan bir sonuc elde edemezsiniz 200 gb kotayı geçmişsiniz sonra 250 gb kotalı bir pakete yükseltmişsiniz büyük ihtimal 250 gb yi de geçtiğiniz için ay asından itibaren 100 mbit olcak hattınız.Çünkü akk hesaplanırken aynı takvim ayı içersinde diye geçer maddelerde
    Aylık kotam şu an 210Gb da. Müşteri temsilcisiyle de kontrol ettik. 250 Gb daha dolmadı. 250GB 'ı geçmiş olsam zaten uğraşmam. Bir üst tarifeye geçtiğim için kalan 7 gün için daha fazla para ödeyeceğim ama 40 GB alacaklı olmama rağmen hala AKN uygulancak. Kabul edilecek şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandaevus -- 25 Ağustos 2013; 14:03:36 >
  • Kaç gün oldu paket değiştireli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dün değişkliği yaptım. Bugün itibarıyla geçerli olması lazımdı.
  • kablonette nekadar sürede geçiş yapılıyor tercrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsasa güzel olur.

Bizde ortalama 1-2 saat arasında sürüyor turk telekom altyapısında sanırım bu civardadır ama turksatı bilemiyorum
    Tarife değişkilği 1 sonraki gün geçerli oluyor.
    Fatura da değişiklik yaptığın güne kadar eski tarifeden, bir sonraki günden ayın sonuna kadar da yeni tarife üzerinden hesaplanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.