Şimdi Ara

Bırakın ardayı,lise elden gidiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://fanatik.ekolay.net/Taksimde-yuksek-gerilim_3_Detail_27_233940.htm
    daha önce bu haber verildi mi bilmiyorum ama bizim lisedeki GALATASARAY bayrağını indirip fenerbaahce bayrağı asacakmış arkadaşlar.bence nöbet tutmek lazım oralarda...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yanlarında galatasaray lisesi arkalarında beşiktaş dolmabahçe....
    buyursun assınlar demek geliyor insanın içinden
  • burada link veremem ama youtube da arama kısmına "gemide" yaz çıkan ilk videoyu izle yazmak istediğim cevap video da mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

burada link veremem ama youtube da arama kısmına "gemide" yaz çıkan ilk videoyu izle yazmak istediğim cevap video da mevcut
    Rahat ol birşeycik olmaz. Öyle bir şey yapmaya kalkan oracıkta linç edilir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Rahat ol birşeycik olmaz. Öyle bir şey yapmaya kalkan oracıkta linç edilir zaten.

Alıntıları Göster
    Pazar günü emniye önlem almazsa çok büyük olaylar çıkıcak.fenerliler bile bile lades yapıyor gelsinler bakalım...
  • Sende bunu yedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Sende bunu yedin

O günü iple çekiyorum.Takipteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drknkrc

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Sende bunu yedin

O günü iple çekiyorum.Takipteyim.

Alıntıları Göster
    Yahu o gelcez felan internet başında yapılan delikanlılıklar oraya gelecek kadar herkeste yürek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Yahu o gelcez felan internet başında yapılan delikanlılıklar oraya gelecek kadar herkeste yürek yok.

Alıntıları Göster
    Ben beklerim fenerbahcelilerden zira yaşadıkları kolay şeyler değil herşeyi beklemek lazım empati kurun zor olsada
  • Ben bir iki fbliyle randevulastim bakalim geliyorlarmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

Ben bir iki fbliyle randevulastim bakalim geliyorlarmi
    Crow Zero III Pazar günü taksimde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Crow Zero III Pazar günü taksimde..

Alıntıları Göster
    Galatasaray'lılar olarak saat 12:00'de Lisenin önünde buluşacağız zaten. Meraklısına duyurulur.

Bu arada Fenerbahçe taraftarı geri adım atmassa eğer, düşündüğümüzden daha da ciddi şeyler olabilir. Tabi gönlüm bunların yaşanmamasından yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

burada link veremem ama youtube da arama kısmına "gemide" yaz çıkan ilk videoyu izle yazmak istediğim cevap video da mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypothetical

Galatasaray'lılar olarak saat 12:00'de Lisenin önünde buluşacağız zaten. Meraklısına duyurulur.

Bu arada Fenerbahçe taraftarı geri adım atmassa eğer, düşündüğümüzden daha da ciddi şeyler olabilir. Tabi gönlüm bunların yaşanmamasından yana.

olaylardan uzak kaldım fenerliler galatasaray lisesi onune mi geliyorlarmış bayrak indirmeye,
    hangi gün bu, tarla başındaki kahvede toplanıp mı gidiliyor yoksa bizde direkt lisenin önundemi toplanacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

quote:

olaylardan uzak kaldım fenerliler galatasaray lisesi onune mi geliyorlarmış bayrak indirmeye,
    hangi gün bu, tarla başındaki kahvede toplanıp mı gidiliyor yoksa bizde direkt lisenin önundemi toplanacağız

Alıntıları Göster
    sonra biz futbol teröristi oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

quote:

Alıntıları Göster
    istenmeyen olaylar çıksın istiyoruz...

• quote:

klavye delikanlılığı.. yemez o kadarını yapmak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: seker_gevese

quote:

klavye delikanlılığı.. yemez o kadarını yapmak!

Alıntıları Göster
    Her ihtimale karşı Pazar günü orada olacağım. Gelecek olan varsa bana PM atsın.

Açık ve net ;

PAÇASI YİYEN VARSA GELİP O BAYRAĞI ORAYA ASSIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Her ihtimale karşı Pazar günü orada olacağım. Gelecek olan varsa bana PM atsın.

Açık ve net ;

PAÇASI YİYEN VARSA GELİP O BAYRAĞI ORAYA ASSIN.

Alıntıları Göster
    Olacakları söyliyeyim, güvenlik önlemleri alınır ve Fenerbahçe'liler lisenin 100 metre yanına bile yaklaşamaz. Galatasaraylı taraftarlar 1-2 slogan atarlar ''Emniyet Feneri bize teslim et'' diye, sonra herkes evine dağılır. Haa ben gidecek miyim? Tabii ki gideceğim. Pazar güne lisede görüşürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Horizons.

Olacakları söyliyeyim, güvenlik önlemleri alınır ve Fenerbahçe'liler lisenin 100 metre yanına bile yaklaşamaz. Galatasaraylı taraftarlar 1-2 slogan atarlar ''Emniyet Feneri bize teslim et'' diye, sonra herkes evine dağılır. Haa ben gidecek miyim? Tabii ki gideceğim. Pazar güne lisede görüşürüz

Alıntıları Göster
    Cici çocuklardır, öyle şeyler yapmazlar onlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.